След 3 и 4 заменете няколко големи имена, за да заснемете по време на пандемия

Снимки на напрежението

Селма Блеър и Кандис Кинг са две от четирите звезди, напускащи франчайза YA.Производственият екип на „After“ разкри, че е преработил четири роли за предстоящите продължения на филма.

В сряда франчайзът обяви, че е заменил няколко актьори за третата и четвъртата част - „След като паднахме“ и „След някога щастливи“, за да заснемат по време на пандемията на коронавируса.

Marvel / Warner Bros./Paramount Pictures

Всички издания на филма са изтласкани заради коронавируса

Преглед на историята

Шанс Пердомо замени Шейн Пол Макги в ролята на Ландън, докато Мира Сорвино пое ролята на Карол от Селма Блеър.

Ариел Кебъл и Стивън Мойер също се присъединиха към актьорския състав, замествайки Кандис Кинг и Чарли Уебър като Кристиан Ванс и Кимбърли.Също така беше обявено, че звездата от 'Famous In Love' Картър Дженкинс ще се присъедини към актьорския състав за 'After We Fell' и 'After Ever Happy' и ще играе Робърт, който според съобщенията е нов любовен интерес за Теса (Джоузефин Лангфорд).

харесват ли момчетата амбициозна жена

В обширно изявление, публикувано в профила в Instagram след филмите, продуцентският екип обясни решението си да преработи множество роли, като същевременно разкри новите звезди, които ще се присъединят към актьорския състав.

„Скъпи подизпълнители, за нас беше важно да завършим своевременно разказването на историята на Теса и Хардин и предвид предизвикателствата, породени от пандемията Covid19, трябваше да направим някои трудни избори“, започна изявлението. „В края на деня тези избори бяха в услуга на защитата на актьорския състав и екипа и правеха всичко възможно, за да ви предоставим, Afternators, най-добрите фенове в света, възможно най-добрите филми.“В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

„Избрахме да снимаме в Източна Европа, защото номерата на COVID са далеч по-ниски от тези, където снимахме филми 1 и 2, и това предпазва актьорския ни състав“, продължи съобщението. „Снимаме и филмите гръб до гръб, което означава, че някои от оригиналния актьорски състав не са били налични за връщане поради различни причини, независимо дали става дума за планиране или други ангажименти“.

'Те са прекрасни актьори и ще бъдат пропуснати, но ние смятаме, че ще бъдете наистина доволни от изключително талантливата група, която избра да поеме ролите.'

Публикацията продължи с референтни снимки на водещи актьори, Hero Fiennes Tiffin и Langford, които играят ролята на Хардин и Теса, носещи маски на снимачната площадка, като уверяват, че продукцията 'взема всички предпазни мерки, за да защити екипа ни'

В изявлението се заключава: „Знаем, че последните няколко дни повдигнаха редица въпроси относно нашия избор и искахме да ви го обясним възможно най-добре, защото в края на краищата ние правим тези филми за вас. Имайки предвид това, първо искахме да споделим новия ни актьорски състав директно с вас. '

В допълнение към съобщението, публикацията включваше и снимка зад кулисите на Тифин, Лангфорд и Пердомо на снимачната площадка. Според Просто Джаред младши , „След 3“ и „След 4“ се снимат в България.

Филмовият франчайз „After“ е адаптация на едноименната поредица от книги на Анна Тод, която е базирана на фантастика на Harry Styles Wattpad. Вторият филм „След като се сблъскахме“ излиза по-късно този месец.

„След като се сблъскахме“ излиза в кината, дигитално и при поискване на 23 октомври.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии