Adrienne Bailon говори на Garcelle's RHOBH Dirt, New Music and These Cheetah Girls TikToks (Exclusive)

TooFab / Еверет

„Не съм сигурен, че бих могъл да опитам танца. Сякаш имам нужда от практика! Не знам как хората правят TikToks. Ще ми трябва около седмица преди представянето ми в TikTok. Това е безумно!

Адриен Байлон-Хоутън процъфтява, след като миналата година се върна в родния си град Ню Йорк.

Тя се забавлява със семейството си, записва нова музика със съпруга си Израел Хоутън, подготвя се за втори сезон на „I Can See Your Voice“ и на практика записва „The Real“ ... всичко това, докато попива видеоклиповете на TikTok с нейния хит песни от The Cheetah Girls.

YouTube / Гети

Адриен Байлон „Моли се“ за Тамар Бракстън, се обръща към изходите на истинската Кохост

Преглед на историята

TooFab настигна мултихифенатната звезда в четвъртък и получи 411 за всички вълнуващи неща, които се случват в живота й.

kelly cuoco sync за устни

Как беше преминаването до Голямата ябълка от Лос Анджелис досега?„Прекарвам най-доброто време досега. Аз съм нюйоркчанин, като истински нюйоркчанин по душа. Предпочитам Ню Йорк. Наслаждавам се на сезоните. Наслаждавам се на снежната буря, в която сме. Обичам я. И цялото ми семейство е тук и аз съм супер, супер семейно момиче. Така че току-що беше, беше невероятно.

След това тя весело обясни как майка й сега е нейният „стилист в гардероба“, докато Израел поема „техническите“ задължения.

„Майка ми буквално ще ми каже:„ Ъм Адриен, сега е осем часа през нощта и не ми изпрати това, което носиш за утре “. Аз съм като 'О, извинение аз. И Израел ще ми приготви част от закуската ми. Всички наистина се качват и просто беше толкова забавно. 'червена маса разговор нарцисизъм

Какви са вашите трикове, за да разберете кой има добър пеещ глас, без всъщност да го чуете на „I Can See Your Voice?“

- Затова използвам няколко неща. Любимото ми предизвикателство определено е предизвикателството за синхронизиране на устните. Това за мен е този, който наистина ще го раздаде. Можете да видите дали имат някакво страхотно сценично изпълнение. Ако имат страхотни умения за изпълнение, това може да означава като „О, те приемат това много сериозно. Очевидно са правили това и преди. Но тук става трудно. Има някои невероятни певци, вокалисти, които нямат голямо сценично присъствие. Просто се чувствам така, сякаш там става глупаво, но това е най-доброто нещо, което трябва да се направи.

„Така че 1. Вижте дали хората имат страхотно присъствие на сцената и 2. Погледнете им устата! Необходимо е определено движение на устата ви, за да излезете определени звуци. Искам да знам, че караш устата си да прави това, което би създало звука, който слушам. Така че тези неща, и аз се опитвам да използвам моя Cheetah Girl и 3LW опит, за да помогна.

Показвайки отново бързата си остроумие, Адриен се пошегува защо се вълнува от началото на новия сезон на състезателното шоу.

„Най-накрая ще направя косата и грима си от някой друг и ще бъде невероятно.“

риза на steven r.mcqueen

Получавате ли някога мръсотия 'Истинските домакини от Бевърли Хилс' от вашия съ-домакин в „The Real“ Гарсел Бове ?

' Разбира се . Разбира се! И ние не просто се опитваме да го направим, го правят и нашите гости! Нашите гости ще дойдат в шоуто и ние ги интервюираме, а след това, когато тръгне да се чупи, те казват: „Така че Гарсел, вярваш ли на Дениз Ричардс? Придържаш ли се към момичето си? И, разбира се, Гарсел, която наистина е нейна приятелка, ще каже: „Не казвам нито дума“. Или получаваме малко чай.

Разкажете ни за новата музика, която записвате със съпруга си и неговата група, Israel & New Breed.

'Върви добре! Утре излиза нашият сингъл, от който сме супер развълнувани. Нарича се „Химн на пробива“ и той до голяма степен е нашият химн до 2020 г. и до 2021 г. Както се нуждаем от пробив, хора, така и от пробив. Така че, много съм развълнувана от това. Аз обичам това. Ставам част от този невероятен проект и започвам да пея по него и наистина, достатъчно забавно, да правя това, което съм израснал, обичам и това, което първо ме запозна с музиката, която пееше в църквата.

Що се отнася до вашата невероятна певческа кариера, виждали ли сте невероятните танци на TikTok, използвайки песните на The Cheetah Girls?

цветни улични нокти отзиви

- Видях го! И не съм сигурен, че бих могъл да опитам танца. Сякаш имам нужда от практика! Не знам как хората правят TikToks. Ще ми трябва около седмица преди представянето ми в TikTok. Това е безумно! Но, честно казано, това е толкова готино. В момента гледам документалната поредица на Фран Либовиц и Мартин Скорсезе „Преструвай се, че е град“. И тя разказа как вярва, че музикантите са най-обичаните хора, защото знаете ли, те носят толкова много спомени - независимо дали това е най-великата песен някога. Това няма нищо общо с това, всъщност е свързано с личните връзки на хората с тези песни. И погледнах съпруга си, аз съм като: 'Ето защо хората те обичат.' И той се обръща към мен и той казва: „Адриен, затова хората те обичат, защото им напомняш за детството им“. Не става въпрос за „О, аз имам най-добрия глас“ или „О,„ The Party's Just Begun “е най-добрата песен някога.“ Не, защото е свързано с детските спомени и хубавите моменти. И това за мен в онзи момент снощи буквално бях като „Това е най-страхотното нещо изобщо“. И с това определено се гордея най-много в кариерата си. '

Тогава все още трябва да получите много любов от феновете на The Cheetah Girl?

„Да, когато хората ми казват:„ Ти беше първият ми концерт “или„ Моето спално бельо в спалнята ми като дете беше гепард “, просто мисля, че това е страхотно. По някое време ще се опитам да създам като трезор от всички онези парчета от цялата стока, всички неща, които имахме от Cheetah Girls, защото бих искал да запазя това за децата си в бъдеще. '

„Буквално имахме будилници, спално бельо, опаковъчна хартия в магазините, картички за рождени дни на хората. Имахме четки за зъби, които пееха нашите песни. Липсват ми няколко от парчетата. Имам нужда от спално бельо. Имахме цяла колекция дрехи на Sears и нямам всички тези парчета, но се чувствам така, сякаш казах на феновете си: „Помогнете ми да събера всичко“, мисля, че определено биха ми помогнали.

Е, фенове на Cheetah Girls ... това е вашият ход!

Ваканция на Адриен Байлон в Миконос Виж снимките Instagram

Интересни Статии