Adrianne Curry Elopes! Вътре в нейната „Игра на тронове“ вдъхновена сватба с Матю Роуд

Вижте пълната й рокля и още зашеметяващи сватбени снимки Виж снимките Брук фотография

Бившият редовник на Comic-Con описва обетите на двойката като „напълно изперкали“.

пее ли рубинена роза

И накрая, a 'Игра на тронове' сватба с щастлив край.

Оригинален „Следващият топ модел на Америка“ победител Адриан Къри завързал възела с гласовият изпълнител Матю Роуд на 15 септември и това беше великолепна отвратителна афера.

Вижте всички нейни сватбени снимки тук

Гети

Адриан Къри разлива „Истината“ за „Следващият топ модел на Америка“ и изслушва „Щурци“ от Тайра Банкс

Преглед на историята

Вместо да го превърнат в огромно събитие, двамата избягаха по време на частна церемония в Националния парк Glacier, Монтана. Единственият присъстващ беше сватбеният фотограф, Брук Стивънс-Патрик , които също се удвоиха като техен служител.„Решението да не каним никого на нашата сватба се дължи на няколко причини. Отдалечените места, на които искахме да се оженим, както и не много хора, които бяха развълнувани от нашата сватба - обясни Къри на личния й уебсайт .

„Искахме интимна и смислена сватба. Хората се противопоставиха на промените ни в кариерата, на живота ни и т.н. “, продължи тя. „Имаше смисъл просто да направим нещата по личен начин и да спестим за нашето бъдеще. Също така, колко задници се женят няколко пъти, вдигайки сватба? В определен момент пощадете всички проклетите си глупости.

Къри казва на TooFab, че някои от семейството на Роуд са били 'изтъркани', че са го пропуснали, но са искали нещо 'тихо и интимно ... и за нас'.SplashNewsOnline.com

Адриан Къри пуска на търг сватбената си рокля!

Преглед на историята

36-годишният Къри беше женен за звездата от 'The Brady Bunch' Кристофър Найт, когото тя срещна във филма на VH1 'Сюрреалистичният живот', който тя също спомена в публикацията си.

- Повечето от вас знаят, че и преди съм се женил. Необходим беше този смислен съюз, за ​​да осъзнае колко абсолютно фалшив фалшив беше тази първа сватба “, обясни тя. „Това беше телевизионно предаване, само че аз не бях запознат с факта, че единственият мислех, че е истински. Всичко в това не беше истинско, а аз бях млад и глупав глупак, който наистина вярваше, че съм обичан.

„Когато се ожените, ако почти повръщате от„ студени крака “точно преди да тръгнете по пътеката ... ако майка ви ви подаде гореща линия за злоупотреба вечер преди обяснението на словесното насилие е също толкова лошо, колкото и физическото ... БЕГАЙТЕ, - добави тя. „Заслужавах да бъда ОБИЧАН. Заслужих да бъда УВАЖЕН. Заслужавах мъж, който си пазеше гащите и се отнасяше към мен като към равен.

„Следващият топ модел на Америка“ се завръща - но къде са всички предишни състезатели ?!

Преглед на историята

Тя откри, че някой в ​​Роуд, мъж, който ясно споделя любовта й към фантазията.

Пишейки за роклята си, Къри обясни, че се „играе с идеи“ както за роклите, вдъхновени от „Властелинът на пръстените“, така и за „Игра на тронове“. В крайна сметка печели роклята на Qarth на Daenerys Targaryen.

„Винаги съм бил обсебен от това. Металната изработка изглеждаше елфическа. Освен това гръцкият поток винаги беше нещо, на което завиждах и бих искал да имам в гардероба си “, обясни тя. Крайният продукт в крайна сметка е съставен от коприна от слонова кост и шифон от шампанско, с лазерно изрязан месинг за колана, раменете и диадемата. Къри, която продава Avon сега, също направи своя грим, използвайки продуктите на компанията.

Що се отнася до външния вид на съпруга й, той не се съгласи да отиде по маршрута „Игра на тронове“ и вместо това избра западно облекло. „Изглеждаше, че е излязъл направо от едно от любимите ни предавания„ Westworld “, написа щастлив Къри. „Двете ни любими предавания на HBO се бяха събрали за нашата сватба. Това много ме зарадва.

Адриан Къри описва ужасяващ инцидент с опипване в Comic-Con - и как се е справила с него

Преглед на историята

Двамата очевидно се справяха с нетрадиционния маршрут, тъй като прекараха нощта преди сватбата, гледайки заедно документален филм за Тед Бънди, преди да си помогнат да се подготвят сутринта.

„Без да знаем, и двамата цитирахме„ Властелинът на пръстените “в нашите обети. Обменът ни беше напълно изперкал - каза тя за церемонията. „Хвърлих и някои„ Стражи “,„ Хари Потър “и много цитати от„ Игра на тронове “. Ние не вярваме в Бог, но по дяволите, вярваме ли в СРЕДНАТА ЗЕМА! По дяволите, ние стояхме физически в него! '

Тържествата им завършиха в хотелската им стая, където изиграха първия си танц на Елвис „Can't Help Falling in Love“, преди да танцуват на „Stand By Me“, „When I'm 64“ и „Happy“ на Pharrell.

Вътре вдъхновена от „Игра на тронове“ на Адриан Къри и сватбата на Матю Роуд Виж снимките Брук фотография

Интересни Статии