През последните четири години сестрата на Адам Савидж тихо води блогове за сексуалното насилие

Гети / Втората рана

Миранда Пакиана заведе дело, обвинявайки звездата на „Разбивачите на митове“, че я е изнасилвал многократно, когато са били деца.

Във вторник сестрата на Адам Савидж направи шокиращото твърдение по дело, че той я е изнасилвал многократно като дете.

Но Миранда Пакиана тихо води блогове за предполагаемата злоупотреба вече почти четири години.Сега 51-годишният кандидат се кандидатира Втората рана блог от октомври 2016 г., където тя описва подробно борбата си с душевните белези, за които се твърди, че са оставени от неназован досега по-голям брат.

какво да очаквам като цяло30
Гети

Ансел Елгорт отговаря на твърдението за сексуално насилие: „Просто не това, което се случи“

Преглед на историята

Във вторник Пакиана обяви, че съди отчудения си телевизионен звезда, брат, когото обвинява в сексуално насилие над нея между 1976 и 1979 година.Тя твърди, че атаките са започнали, когато е била на 7 години, и са продължили до десетгодишна възраст, докато Савидж е бил на възраст между 9 и 12 години, тъй като и двамата са израснали в Сънливата кухина, Ню Йорк.

Савидж отрече претенциите й, обвинявайки я, че търси изплащане. Двамата не са говорили от двадесет години.

В делото си Пакиана твърди, че Савидж многократно ще я изнасили и ще я принуди да орален секс, ще я принуди да му прави орален секс и други форми на сексуално насилие, включително анално изнасилване.В костюма се твърди, че той се е нарекъл „изнасилващото петно“, докато се преструва, че злоупотребата е игра, според Ню Йорк Пост .

Докато давността обикновено предотвратява подобно съдебно дело, то е подадено чрез Закона за жертвите на деца в Ню Йорк, едногодишен прозорец, отворен през 2019 г., за да позволи на жертвите на предполагаеми исторически злоупотреби да търсят справедливост. Докато прозорецът трябваше да изтече през август, той беше удължен през май за още пет месеца поради COVID-19.

Във вторник Savage излезе с изявление чрез адвоката си, отричайки исковете.

„Докато се надявам сестра ми да получи помощта, от която се нуждае, за да намери мир, това трябва да приключи“, каза той.

идеи за ежедневни тоалети за работа
VH1

Дъщерята на Ти Ай Дейя Харис разкрива състоянието на връзката им след коментарите му на химена

Преглед на историята

„В продължение на много години тя безмилостно и фалшиво атакува мен и други членове на семейството ми пред всеки, който ще слуша. Разпространявайки множество неверни истории за нас в преследване на финансово благосъстояние, тя измъчи цялото ни семейство и се отчужди от всички нас.

„Ще се боря с този безпочвен и обиден съдебен процес и ще работя, за да го оставя веднъж завинаги.“

Майката на братята и сестрите Карън Савидж също осъди делото в изявление, per Разнообразие .

как да получите приятелска зона

„Много ме натъжава да го кажа, но дъщеря ми страда от тежки психични проблеми и е опустошително, че преживява това Адам и цялото ни семейство“, каза тя. „Адам е добър човек и аз го подкрепям напълно.“

Още в първата публикация в своя блог Пакиана твърди, че е била в началото на 20-те години, когато за първи път е казала на семейството си, че е била изнасилена от брат си.

Тя каза, че той го призна и се извини, но извинението му се почувства празно и тя искаше той да проучи защо го е направил.

Но когато се обърна към семейството си, тя каза, че всички са на негова страна и в крайна сметка я отрязват.

В последната си публикация тя призова брат си по име за отказ да се изправи срещу предполагаемите му престъпления.

„За последен път се свързах с брат си Адам Савидж преди повече от две десетилетия. По това време го призовах за безчувственото му отношение към злоупотребата и очевидното пренебрежение към причинените от него вреди, но той реши да не признае или да прояви състрадание към болката ми “, написа тя. „Нито веднъж през следващите години не съм виждал доказателства, че брат ми се грижи истински да разбере какво ми е направил. Той не ми дава основание да вярвам, че е разгледал смислено всичко, което го е принудило да извърши сексуални престъпления като непълнолетен.

„Макар че нищо не може да върне онова, което Адам Савидж ми отне, надявам се, че този съдебен процес ще покаже и на останалите оцелели, че не заслужаваме да носим срама от сексуално насилие и насилие.“

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии