Адам Родригес на Magic Mike 3: „Бих обичал, обичам да направя още един“

И бихме се радвали да го видим.

Адам Родригес дните на стриптизьорките не са напълно зад гърба му.

Кени Чесни и Рене Зелвайгер

Звездата от 'Penny Dreadful: City of Angels' - която се появи и в 'Magic Mike', и в продължението му от 2015 г. 'Magic Mike XXL' - казва на TooFab, че е на трето кино.

'Надявам се да', разкри той, когато го попитаха за възможността за трикуел. „Надявам се, че може би има някаква версия, че всички сме се оставили и работата ще бъде вместо да отслабнем и да се разкъсаме и изтръгнем, всички трябва да качат 20 килограма и да се явят на работа. Облечете колкото можете, може би ще ни платят на килограм '

„Връщането към него и правенето на някаква версия ще бъде невероятно“, добави той.Родригес играе Тито във филмите, екзотичен танцьор, който инвестира бъдещето си в измамен камион. Той участва заедно Чанинг Тейтъм , Джо Манганиело , Мат Бомер и Кевин Наш в двата филма. Въпреки че „XXL“ не беше толкова успешен, колкото първият филм в боксофиса, той все пак повече от възвърна бюджета си.

Гети / YouTube

Дженифър Лопес трябваше да говори с Адам Родригес, за да направи музикален клип „Ако имаше моята любов“ (ексклузивно)

Преглед на историята

„Правенето на двата филма, две от най-добрите преживявания, които имах в кариерата си по отношение на забавлението и предизвикателствата и правенето на нещо, което наистина наистина резонира с хората, беше страхотно“, каза Родригес.

как да си направим доматен сос

„Обичах да бъда част от тези филми и - повече от това - да създавам приятелства, които създадох“, добави той. „Създадох красиви приятелства от тези два проекта, които се поддържаха през цялото това време. Това наистина е голяма добавена стойност към живота ми.'С удоволствие бих, любов да направи още един - добави той, макар да призна, че засега не е „виждал това на хоризонта“. Казвайки това, „правилната идея в точния момент и бихме могли да видим Magic Mike XXX.“

През 2016 г. Тейтъм заяви, че не се интересува от създаването на друг филм по това време и видя шоуто на Magic Mike на живо в Лас Вегас като естественото продължение на франчайза.

Време за шоу

След Network TV Адам Родригес казва, че Пени Страшен е „на друго ниво“ (ексклузивно)

Преглед на историята

Интересни Статии