Актрисата Бай Линг казва, че Китай се справя с Covid по-добре от САЩ, защото американците са „егоистични“ (ексклузивно)

TooFab / Гети

'В китайската култура те са по-смирени, мислят за семейството, грижат се за другите ... Американците сме аз, аз, аз, винаги аз.'

Докато президентът обича да го нарича „китайски вирус“, COVID-19 удари САЩ още по-силно - и една китайска актриса смята, че знае защо.

Бай Линг твърди, че разликата в нагласите е причината за разликата в цифрите на Ковид.'Чувствам се някак тъжно, защото в Америка в момента това е много назад', каза тя във вторник Марина Дел Рей.

TooFab

Сезар Милън казва, че не галете кучета на други хора по време на Covid

Преглед на историята

„В американската култура хората не са свикнали - много са егоцентрични, знаете ли, някакви егоисти?“ - продължи тя. 'Те просто не искат да носят маска, правят каквото си искат, не слушат хората.''Но в китайската култура по някакъв начин те са по-смирени, те мислят за семейството, ориентирани към семейството, грижат се за другите ... Американците сме аз, аз, аз, винаги аз.'

Тя добави: „Чувствам, че можеш да се учиш от други места“.

ще изпита пияния наемодател

По-рано тази седмица отварящи очите снимки от Ухан - епицентърът на вируса COVID-19, който осакати света - показаха хиляди, натъпкани в масивна партия без маски или социално дистанциране, не поради пренебрегване на законите, а защото градът твърди, че да е напълно овладял вируса.Някои критикуваха събитието като неуважителна държавна медия, която заяви, че критиките от други страни са просто „кисело грозде“.

Линг похвали хората си, че са се сдържали и се придържат към строги закони за заключване, които според нея позволяват на страната да излезе чиста от другата страна, въпреки силно задръстения характер на нейните мегаполиси.

„Тъй като съм китайка, аз съм много горда от ситуацията и от начина, по който Китай се справи с нея“, каза тя. - Не само правителството - всички хора. Защото се грижат за семействата си.

годежен пръстен на vicki gunvalson
TooFab

Травис Баркър казва, че свиренето на концерти по време на Covid е „неуважително“ (ексклузивно)

Преглед на историята

Тя каза, че китайците също са имали предимството, че са свикнали да носят маски, което вече са направили за борба с редовния грип и други заболявания.

'В момента Америка изостава малко ... но ние наваксваме', каза тя. „Вижте примера с Китай: нула случаи и ние също можем да бъдем там, буквално следващия месец.“

Актрисата, която се снима във филми като 'Врана' и 'Дивият див запад', и телевизионни предавания като 'Изгубени' и 'Антураж', прогнозира, че всичко ще се нормализира след изборите през ноември.

'Всички сме тук, имаме една и съща цел на Земята: да се възстановим, да се излекуваме, да се върнем към нормалното', каза тя.

ВИДЕО: 🇨🇳 Тълпите събраха воден парк през уикенда в централния китайски град # Ухан , където #коронавирус за първи път се появи в края на миналата година, с желание да се забавлява, когато градът се върна към нормалния живот pic.twitter.com/SJFBmx5sU8

- Агенция AFP (@AFP) 17 август 2020 г. @AFP

Докато се смята, че вирусът произхожда от Ухан Китай, градът е в строго блокиране и до голяма степен успя да ограничи вътрешното разпространение. Но докато проникна в други страни, Китай падна от най-заразения в света, където е в момента, на 34 години.

Разликата между цифрите за коронавирус в Китай и САЩ - сега несъмнено най-тежко засегнатата държава в света - е огромна. В регистрираните случаи Китай има 84 917, а САЩ 2 973 368 ... почти точно 35 пъти повече.

Докато Китай е претърпял 4643 смъртни случая, около 178 850 американци са починали от вируса ... 38 пъти по-високи.

Дори когато се сравняват популациите, Китай губи трима души на милион, а Америка - 540 на милион.

Докато Доналд Тръмп настоява, че номерата на Америка изглеждат зле само поради количеството тестове, това всъщност е единственото нещо, което Америка НЕ ​​изпреварва Китай, в САЩ са извършили 74 милиона теста, но Китай е извършил 90 милиона.

kayla rae reid boob job

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии