Майката на Арън Картър казва, че се 'страхува' от теглото на сина, той се обръща към хранителното разстройство (ексклузивно)


Звезди, които са се срамували от тялото Виж снимките НИЕ телевизия

Певецът е бил открит за борбите си с напълняването в миналото.

На Арън Картър фенове го разпитват за теглото му от години - и май майка му споделя загрижеността им.В предварителен преглед на новия епизод на тази вечер от „Marriage Boot Camp: Family Edition“ майката на Арън Джейн се опитва да го накара да яде обилна закуска в къщата, но той е по-малко възприемчив към идеята.

Докато той грабва нещо, което прилича на чаша кафе, тя казва на родителите на Лора Гован - Глория и Майкъл - че „ако имах моя начин, щях да го храня постоянно“. Тя добави обаче, че „той ми се ядосва, така че трябва да си прехапя езика“.В изповедалнята заедно със сина си Джейн признава, че се „много се страхува от неговото хранене“, нещо, което изглежда Арън не първоначално искам да говоря за.

„Имам хранително разстройство, това е повлияно от стрес“, казва той. „Не можете да очаквате, че няма да бъда засегнат от този процес, никой не може.“

Аарън Картър е 'съжалявам', че прилича на глава на мет и още 4 странни ухапвания от ново интервю

Преглед на историята

Преди това Картър се обърна към теглото си в поредица от туитове от 2017 г.- Между другото, вие искате да знаете защо съм толкова слаб? Картър пише по това време. „Това е така, защото @ 19, бях диагностициран с хиатална херния, не избрах това. бъди мил с мен. '

Хиаталната херния е стомашно състояние, което причинява киселини и „чувство за ситост след ядене само на малко количество храна“. според Cedars-Sinai .

„Съжалявам, понякога наистина ми се иска да изглеждах по-добре или ям повече, както казвате, този живот не идва много стабилен“, добави Картър. „Ако не ми вярвате, попитайте брат ми, той беше там, когато бях диагностициран на 19 години. Това е стресово хранително разстройство, съжалявам, че не избрах това.

„Marriage Boot Camp: Family Edition“ се излъчва в петък от 22:00 ч. По телевизия WE.

Интересни Статии