Арън Картър призовава брат Ник в 'Докторите', обвинява феновете на Backstreet Boys за кибертормоз

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Лекарите / Гети

В отговор на феновете на BSB, Картър казва, че също се надява да помогне на хейтърите си.

Арън Картър очевидно ядоса Backstreet Boys армия в петък, след коментари, които той направи за брат Ник Картър по днешния епизод на „Лекарите“.

Певецът се появи в шоуто от два поредни дни, като първо помогна на майка си да се лекува от злоупотребата с наркотици, от което се нуждае, като същевременно говори за борбата му с пристрастяването и психичното здраве.Във видео пакет, където той твърди, че е диагностициран с множествено разстройство на личността, шизофрения, остра тревожност и депресия, Картър също призова брат си за това, че не е посегнал да му помогне, когато е отишъл на рехабилитация през 2017 г.„След като отиде на рехабилитация, Ник не дойде, майка ми не дойде, никой не дойде“, твърди той. „Получавам туит, публичен туит от брат ми, който казва, че ако имате нужда от помощ за рехабилитацията, аз съм тук. Живеете в Лас Вегас, на 3 часа път, подскачайте задника си в колата и стигайте тук! '

Броди Дженър отворен брак

„Ела да видиш брат си, малкия си брат, за когото държиш“, каза той, поставяйки въздушни цитати около последната част. „Трябва да ми се поправиш, трябва да ми се извиниш. Дори не съм срещнал племенника си. Сигурен съм, че хората ще гледат на това като: „О, Боже, той е маниакален, той е този, той е този.“ Не ме интересува. Не ме интересува кралят. '

Той продължи да се кара срещу брат си в социалните мрежи, след като епизодът се излъчи на някои пазари.„Бях трезвен от 2 години, като се разраствах всеки ден, ставам все по-силен, но изглежда, че всички хора се интересуват от това, че брат ми не иска да има нищо общо със семейството си“, туитва той. „Той се превръща в жертва на обстоятелства, които е създал. Не можете да създадете своя собствена буря, след което да се разстроите, когато вали.

Гети

Aaron Carter Backtracks за „неподходящи“ коментари на Майкъл Джексън

Преглед на историята

След като някои от феновете на Ник разкритикуваха Арън за излъчване на семейна драма, Аарон им напомни, че брат му е направил същото в книгата си от 2013 г. „Изправени пред музиката и да живееш, за да говориш за това“. Той написа в туитър: „Все още съм разстроен и смятам, че всички са много противоречиви на това, че вие„ фенове “сте напълно готини, когато издава книга за недостатъците на цели свои семейства. Какво става с вас, хора?

„Ник започна, като използва недостатъците на семействата си с цел печалба, когато написа книга“, каза Аарон в друг туит. „Освен това той дори не се появи на сестрите ни FUNERAL, защото имаше концерт в бар на два часа път и каза, че не иска да бъде извън семейната драма, когато погребваме сестра си Лесли.“

Други отговори на неговите критици включват: „Всички вие, фалшиви фенове. Отмени ме след СЕГА !! Отвратително, 'Не започнах да храня брат ми. Направете вашето проучване. И сега е мой ред да говоря, 'Трябва да обичам кибер тормоза на феновете на backstreet boy. @ Backstreetboys' и 'Не сме братя откакто кариерата ни започна. Бяхме запознати.

Той продължи да обвинява Ник, че отказва да помогне на покойната им сестра Лесли, която почина от свръхдоза наркотици, както и на майка им.

„СЕГА @backstreetboysfans са #CyberBullying, те са известни с това“, продължи той. „Абсолютно ужасяващо след това, което току-що направих за майка си. И още веднъж. Той не беше там, аз бях единственият член на семейството, който не участваше в намесата на майките си.

беше лига на справедливостта на флоп

Той също така каза, че 'мнозинството' от феновете на BSB са побойници, той 'никога няма да им прости след това' и благодари на собствените си фенове, че не са нещо като тях. „Все още се уча, просто помнете, че и тези хора се нуждаят от помощ. Така че, ако феновете на backstreet boy се нуждаят от нещо, аз винаги съм тук “, добави той, заедно с хаштаговете #CyberBullying #IForgiveYou.

Това чувство отразява това, което той каза в „Докторите“ днес, когато го попитаха защо той често отговаря на хейтърите си онлайн.

l'oreal revitalift тройна мощност

„Виновен съм за това, затова знам, че ако някой дойде и ме тормози, те нараняват вътре и искам да говоря с тях и искам да им помогна“, обясни той. „Чувствам, че имам способността да достигна до масите. Всички вие вероятно бихте казали игнорирайте, няма да ги игнорирам, защото те нараняват.

„Непрекъснато ме обвиняват, че съм пукната и метална глава и имам СПИН. Това, което правя, карам всички да играят моята игра. Не играя вашата игра. И моята игра е, че имам много по-дълбока интроспективна перспектива, която имам по отношение на побойник и това е, че те нараняват вътре - продължи той. „Никой никога не би казал тези неща в мое лице. Искам да ги пусна на живо и да кажа хей, какво ти направих. Добре ли си? Как мога да ти помогна? Ако има нещо, което мога да направя, искам да го направя и искам останалата част от света да последва примера. Спрете да пренебрегвате хейтър и побойник, вие влошавате света според мен.

Резултатите от теста за наркотици на Картър също бяха показани в ефир по време на петък. Според д-р Травис Щъркел Картър е тествал положително за марихуана, опиати и бензодиазепини. Докато призна, че обича да гърне и лекарствата му обясняват бензовете, Картър отрече да приема опиати през последните две години. В крайна сметка - казвайки, че е забравил - Картър каза, че наскоро е взел хидрокодон, след като е получил шест корони на зъбите си. Той се закле, че не се смесва и по това време спря другите си лекарства.

Когато д-р Джуди Хо каза на Картър, че може да е проблематично за него да пуши марихуана, докато е на други лекарства, той обяви, че се отказва - само за да публикува по-късно днес, че ще продължи да го използва, докато не получи цялостно психично здраве оценка с Хо, на която той се съгласи в шоуто.

магазини за дрехи в Атланта Грузия

Картър също разкри малко повече за пристрастяването си към хуфинга, което за първи път разкри в четвъртък.

„Започна, когато бях на около 16. Моята сестра Лесли, която почина от свръхдоза, ме вкара в нея“, обясни той. „Наистина не го докоснах, докато навърших около 23 години, веднага след като направих„ Танцувам със звездите “, и след това започнах да ходя до Staples и Office Depot и различни места и да го купувам с пари, за да не се докладва по разписки, за да не може никой да ме проследи.

„Блъсках се, защото наистина бях глупав, тъжен - продължи той. „Блъсках се, защото съм наркоман. Наркоман съм при възстановяване. Може да не гледате на мен като пушене на трева като на възстановяване, но аз го гледам.

Той каза, че не го е направил отново, откакто рецидивира веднага след рехабилитацията си през 2017 г. Той каза, че се е отправил обратно на рехабилитация веднага след рецидива си.

В края на шоуто Картър посочи колко голяма част от вниманието около него е негативно, въпреки че се кълне, че е на по-добро място.

„Това, което правя, е акт. Показвам на света, че хората вземат само драма. Къде показвате нещо за моите похвали тук? Нямаш - каза той. - Светът не го прави. Това, което показват, е само негативността. Те не показват похвалите. Тормозът започна да се влошава през последните две години, откакто бях чист, трезвен и отново започнах да печеля милиони долари.

За да подчертае някои от по-положителните аспекти от живота си, той написа в Twitter в Twitter, че помага на жена, организираща шофиране на играчки за детско отделение за рак, да постигне целта си от 1000 играчки, като сам дари 400. Той добави, че ще закара играчките до самия Ванкувър след концерта му тази вечер във Вашингтон.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Здравейте, как!

Здравейте, как!

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго