9 въпроси и теории, изпълнени със спойлери, които имаме след гледането на „Отмъстителите: Крайна игра“

Всяка снимка, която трябва да се види от Premiere Red Carpet на „Avengers: Endgame“ Виж снимките чудо

Знаете тренировката - не продължавайте да четете, освен ако не сте гледали „Отмъстителите: Крайна игра“ или не искате цялото нещо да ви бъде развалено!Добре, двойно сте предупредени, готови сте да се потопите в някои основни 'Отмъстителите: Endgame' спойлери?

Марвел направи немислимото с този филм, сплитайки герои и супергерои от 21 филма, обхващащи над 10 години, завършвайки ерата на MCU докато в същото време въвеждаме чисто нов. Докато съставът на OG претърпя няколко сърцераздирателни жертви - и ние ще стигнем до тях след минута - филмът представи и смели нови идеи, които дразнят някои вълнуващи промени, които предстоят.

MCU не показва признаци на забавяне, като „Spider-Man: Далеч от дома“ се завърта в кината и официално приключва Фаза 3 за по-малко от три месеца. Следващото е предположението на всеки, особено като се вземе предвид краят „Endgame“.

маска за коса с масло и мед
Кабелен

Отмъстителите не успяха да отговорят с жалки отговори на въпроси на Отмъстителите

Преглед на историята

Очевидно е, че по всяко време, когато има пътуване във времето, ще има няколко свободни края. Основният сюжет включваше онези, които оцеляха в Snap, пътувайки назад във времето през Quantum Realm, за да извлекат всеки от Infinity Stones в различни точки и места в историята на MCU. Хълк ( Марк Ръфало ) след това използва Infinity Gauntlet, за да обърне смъртта на милиони, всеки супергерой някога се е връщал да се бие с Танос и неговата армия, преди Тони Старк ( Робърт Дауни Джуниър. ) сам използва камъните, за да праши всички лоши момчета.По пътя героите бяха изгубени, някои смениха места с техните алтернативни себе си, а други направиха няколко много изненадващи избора. Въпреки че имаме чувството, че Marvel ще разкрие някои основни съобщения, идващи или на Comic-Con, или на собствения D23 на Disney това лято, засега оставаме да спекулираме. Ето няколко дълготрайни въпроса и теории, върху които останахме да размишляваме дотогава.

Имаше ли двама Стив Роджърс?

Ще разгледаме по-депресиращите резултати след секунда, но нека започнем с щастливия край: Капитан Америка ( Крис Евънс ) събирайки се с Пеги Картър (Хейли Атуел) за този дългоочакван танц.

След като щракването на Танос беше обърнато, Кап с удоволствие се отправи да пътува назад във времето (отново), за да върне всички безкрайни камъни там, където бяха извлечени, запазвайки хронологията непокътната. Но вместо да се върне в настоящето след това, той остана в миналото и живееше щастлив живот с Пег. След това направи точка да се върне обратно към мястото за скок десетилетия по-късно като възрастен човек, да уведоми всички за неговото решение и да предаде щита си на Сокол.Изглежда, че трябва да вярваме, че старецът Кап винаги е живял в света на MCU, тъй като младият, незамръзнал Кап е правил всичко, което сме го виждали в предишните филми. Точно така, два Стива. За да е вярно това и вероятно да запази хронологията непокътната, той и Пеги също трябва да са пазили по някакъв начин самоличността му през всичките тези години, докато той също така е избрал да не разкрива нищо за бъдещето на никого ... дори ако това включваше Хидра инфилтриращ ЩИТ или изтезанията на неговия BFF, Бъки.

Ако има някой, който би могъл да поеме това бреме, това е най-добрият бойскаут в Америка, особено ако е снабден със знанията други той ще помага на всяка крачка от пътя.

Колекция Everett

Реакции в Twitter на прожекции на критици „Отмъстители: Ендшпил“: „Невероятно“ и „Славно майсторски“

Преглед на историята

Ще получим ли нов железен човек?

Добре, върху тъжните неща. Тони Старк се пожертва, за да щракне своята ръкавица Iron Infinity, оставяйки Pepper Potts ( Гуинет Полтроу ) вдовица и дъщеря им Морган - „Обичам те 3000“ - без баща. Светът като цяло загуби и един от най-великите филмови супергерои някога, такъв, чиито обувки ще бъдат трудни за пълнене.

Но ... ще някой?

Докато се чувстваме добре, познавайки Шури ( Летиция Райт ) е в този свят, за да влезе в ролята на блестящ учен и технологичен майстор, любопитни сме дали някой някога ще се облече в тази желязна броня. Феновете искаха Шури да се заеме с него и Pepper винаги можеше да го спаси, но нито едно от двете не изглежда вероятно. На първо място, сестрата на Black Panther изглежда се справя отлично сама ... а Гуинет Полтроу наскоро каза, че „е малко на възраст, за да е в костюм и всичко това в този момент“.

Изненадващо лице от погребението на Тони също може да бъде опция, тъй като тийнейджърът Тай Симпкинс се появи, за да повтори ролята си на Харли от „Iron Man 3“. Хлапето, което е помогнало на Тони в най-лошия му случай, би могло да направи интересна актуализация и също така ще помогне да се намали средната възраст на Отмъстителите.

преход от къдрене към естествена коса

След това има Ironheart, млад черен инженерен бръмбар от комиксите, който създава своя собствена броня, вдъхновена от дизайна на Iron Man. Добавянето на много по-млад женски герой към микса може да бъде чудесен начин да се премине, давайки на Spider-Man и някой на неговата възраст, за да играе.

YouTube / BBC Radio 1

Гледайте как Крис Хемсуърт и Скарлет Йохансон се обиждат за 5 минути направо

Преглед на историята

Кога ще видим отново черна вдовица?

Приятелството между Наташа 'Черна вдовица' Романофф ( Скарлет Йохансон ) и Клинт 'Hawkeye' Бартън ( Джеръми Ренър ) е една от най-силните в MCU, връзка, която беше подложена на последен тест в „Endgame“. Двамата бяха изпратени назад във времето, за да извлекат Душевния камък, камък, който изисква жертвата на любим човек. Двамата се бориха до самия край за това кой ще се жертва и Вдовицата „спечели“, давайки смъртта на Наташа като герой.

Но тук е нещото, предстои филм „Черна вдовица“.

Докато Marvel никога не е коментирал официално филма - освен Кевин Фейдж, който казва, че няма да има R-рейтинг - той е в процес на разработка, има режисьор в Кейт Шортленд и включва ScarJo и допълнителни членове на актьорския състав Дейвид Харбър, Рейчъл Weisz, Florence Plugh и OT Fagbenle.

Говореше се, че филмът е предистория, нещо, което сега изглежда почти потвърдено - тъй като тя е мъртва - и вероятно ще запълни един от отворените слотове на Marvel за 2020 г.

Warner Bros.

Крис Хемсуърт говори 'Отмъстителите' Future Beyond 'Endgame,' Изплаши се до смърт в 'Ellen'

Преглед на историята

Тор ли е пълноценен настойник сега?

Asgardians of the Galaxy, някой? Thor's ( Крис Хемсуърт ) пътуването в „Endgame“ беше доста разочароващо, тъй като го завари да изпие живота си (и корема) в чувство за вина, че не е спрял щракването. След като пътува назад във времето, той разговаря с майка си, която му казва да намери истинската си цел в живота.

Изглежда, че тази цел е такава не да бъде владетел на своя народ, но вместо това се присъединете към Пазителите на галактиката и напуснете Валкирия ( Теса Томпсън ), отговарящ за New Asgard. Този избор води до известен удар със Star-Lord ( Крис Прат ) за това кой трябва да бъде истинският лидер на групата.

След успеха на „Ragnarok“, който наистина празнуваше дотогава недооценените комедийни пържоли на Hemsworth, можем напълно да го видим да се вписва точно в този екипаж, ако самостоятелните филми „Thor“ вече няма да са нещо. Но ако няма филми „Тор“, къде се вписва Валкирия? Защото имаме нужда от повече от нея, стат.

Колекция Everett

Джеймс Гън благодаря на феновете, Дисни, след като е възстановен за режисьор на „Пазителите на галактиката 3“

Преглед на историята

А какво ще кажете за Gamora?

Говорейки за Пазителите, имаме чувството, че търсенето на Гамора ( Зоуи Салдана ) ще бъде основна сюжетна точка в „Том 3“, когато Джеймс Гън отново застане зад камерата за този.

Докато OG Gamora наистина беше убит от Танос и ще остане мъртъв, предишната версия на нея скочи до наши дни и спаси баща си Лудия Титан в краен срок ... нали? Макар да не знаем със сигурност какво се е случило с нея, почти сме сигурни, че тя не се е изцапала с останалата част от армията на Танос, след като Тони щракна с пръсти.

Разбира се, тази нова версия не изглеждаше толкова впечатлена от Питър Куил и ако я намери, ще трябва да расте върху нея отново. Дори и да не може, нека си признаем, ние наистина просто искаме да видим мъглявината ( Карън Гилън ) и сестра й отново заедно.

Дисни

Disney + Launch Date, цената се разкрива заедно с всичко, което идва през първите две години

Преглед на историята

Как този филм влияе на предстоящите шоута на Disney +?

Преди пускането на филма, Disney потвърди, че предстоящата услуга за стрийминг на Disney + ще има редица предавания на Marvel. Първият е „Соколът и зимният войник“.

документални филми за черна история в netflix

Разбира се, благодарение на събитията от 'Endgame,' The Falcon ( Антъни Маки ) всъщност е капитан Америка сега ... или поне е на път да стане той. И тъй като шоуто наистина не може да бъде предистория - Бъки ( Себастиан Стан ) е бил или през Втората световна война, измит мозък, в Уаканда или на прах, откакто е наблизо - ще трябва поне да признае пътя на Falcon до Cap-dom или да промени заглавието му изобщо

Или може просто да бъде поставен в алтернативна вселена, кой знае!

Друго шоу, покрито с мистерия, е нелепото заглавие „WandaVision“, за, както се досещате, за Ванда и Визия. Няма подробности и за това шоу, освен потвърждението, че и двете Елизабет Олсен и Пол Бетани ще повторят ролите си. Тъй като Vision все още е мъртъв, след като Танос изтръгна силния камък от челото му, ще бъде ли този серия от предистории, създадена някъде между „Age of Ultron“ и „Infinity War“? Или Шури и Хелън Чо могат по някакъв начин да направят нова Визия, използвайки каквито и да е данни, бившите картографирани от мозъка му?

Така. Много. Въпроси. И дори още не сме стигнали до най-големия. Което ни води до ...

Гети

Кайли Дженър и Травис Скот извеждат косплея на следващото ниво за „Отмъстителите: Ендшпил“

Преглед на историята

Къде, по дяволите, е Локи?

Подобно на Гамора и Визия, смъртта на Локи от „Infinity War“ също изглежда трайна. Но тъй като той е любим герой на MCU и идва шоу на Disney + за най-симпатичния измамник на Асгард, Past Loki намери път за бягство.

Когато Отмъстителите пътуват обратно към битката при Ню Йорк, те изцяло изпълняват мисията си и Локи в крайна сметка изчезва с Тесеракта и Космическия камък, разположени вътре в него. Как това не разрушава напълно времевата линия е извън нас - логиката за пътуване във времето в този филм е навсякъде - но Локи е на свобода.

Или бъдещ филм, или самостоятелното му шоу ще трябва да попълни празните места, където е отишъл, но ние просто се радваме Том Хидълстън все още наоколо.

чудо

Трейлър на „Спайдърмен: Далеч от дома“: Ник Фюри, лятната ваканция на Мистерио Хиджак на Питър Паркър

Преглед на историята

Всички съученици на Спайдърмен превърнаха ли се в прах?

Когато Питър Паркър ( Том Холанд ) се връща в училище в „Спайдърмен: Далеч от дома“, колко от старите му съученици ще останат там? Знаем, че е имало петгодишен скок във времето между изчезването на половината население и връщането им и пет години е много за тийнейджър.

Тъй като Нед (Джейкъб Баталон) беше в училище, когато Питър се върна накрая, той сигурно също беше сбогом ... или той беше толкова обзет от мъка, че остана назад пет години. На Зендая MJ, Betty на Angourie Rice и Flash на Tony Revolori също вероятно са прашни, тъй като са в ремаркето 'Далеч от дома' по време на училищна екскурзия с Питър.

Никъде обаче няма Лиз, дъщеря на Лешояд на Лора Хариер.

Също така си струва да се отбележи: Феновете посочиха някои флиртове между Happy Hogan ( Джон Фавро ) и леля Мей ( Мариса томей ) в трейлъра - биха ли могли да започнат връзка през петте години, откакто Питър изчезна ?!

как да направите перфектно котешко око

Можем ли да вземем филм за всички жени отмъстители сега?

И накрая, но със сигурност не на последно място, трябва да поговорим за този един изстрел от „Endgame“. Знаете този: Капитан Марвел ( Бри Ларсън ) получаване на резервно копие от почти всеки женски герой в MCU.

Току-що получихме първия си филм за Marvel с женски предмети по-рано тази година и сега искаме повече. Толкова повече. Като филма 'Отмъстителите' на всички жени повече. Ще отнеме неудобно изложение, за да се обяснят момчетата, но виждайки ги всички да споделят екрана отново - с помощта на Мария Хил ( Cobie Smulders ) и произволно MIA Nakia ( Лупита Ньонг'о ) - би било повече от добре дошло.

Също така, могат ли Отмъстителите да измислят по-добър начин да влязат в контакт с капитан Марвел? Просто общо предложение, в случай че друг всемогъщ луд направи пътуване до Земята.

„Avengers: Endgame“ е по кината сега.

Всяка снимка, която трябва да се види от Premiere Red Carpet на „Avengers: Endgame“ Виж снимките Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Световното турне на Trolls на Universal печели близо 100 милиона долара през първите 3 седмици от наемането на VOD

Световното турне на Trolls на Universal печели близо 100 милиона долара през първите 3 седмици от наемането на VOD

VH1 възражда „Сюрреалния живот“: Сторми Даниелс, Денис Родман, Мани MUA Сред актьорите

VH1 възражда „Сюрреалния живот“: Сторми Даниелс, Денис Родман, Мани MUA Сред актьорите

Вижте защо Дженифър Анистън и Доналд Тръмп не са доволни от новите впечатления на „SNL“

Вижте защо Дженифър Анистън и Доналд Тръмп не са доволни от новите впечатления на „SNL“

Гарт Брукс планира да бъде единственият човек на празника на Деня на благодарността на Триша Годината тази година

Гарт Брукс планира да бъде единственият човек на празника на Деня на благодарността на Триша Годината тази година

11-те основни четки, които принадлежат към вашата чанта за грим

11-те основни четки, които принадлежат към вашата чанта за грим

„Тийнейджърските титани ТРЪГНЕТЕ! към филмовия преглед на филмите: телевизионната адаптация го придържа към супергерои на голям екран

„Тийнейджърските титани ТРЪГНЕТЕ! към филмовия преглед на филмите: телевизионната адаптация го придържа към супергерои на голям екран

Брайс Хол запалва вражда със Barstool Sports 'Дейв Портной, след като го нарече' Много тъжен старец '

Брайс Хол запалва вражда със Barstool Sports 'Дейв Портной, след като го нарече' Много тъжен старец '

Съпругата от НБА Дженифър Уилямс шлемът Тони Паркър Пал Ерин Бари!

Съпругата от НБА Дженифър Уилямс шлемът Тони Паркър Пал Ерин Бари!

Азиатски дизайн на баня: 45 вдъхновяващи идеи за попиване

Азиатски дизайн на баня: 45 вдъхновяващи идеи за попиване

10 съвета за спестяване на пари за декориране, които научихме от обиколките на Homegirl Home

10 съвета за спестяване на пари за декориране, които научихме от обиколките на Homegirl Home