9 от най-меките късчета на Omarosa за Доналд Тръмп от „Unheded“

48 пъти Тръмп ядоса Холивуд през първата си година като POTUS Виж снимките

Omarosa Manigault Newman's „Unheded“ беше представен във вторник и подобно на „Fire and the Fury“ на Майкъл Улф, той предоставя редица сочни мисли и твърдения за Доналд Тръмп , неговата администрация и семейство.

Извън по-грубите твърдения за президента, копнеещ за собствената си дъщеря, Иванка Тръмп , изглежда, че най-големите бомби вече са пуснати по време на натовареното пресконференция на Омароса, която посети всички големи кабелни мрежи, с изключение на любимата на президента, Fox News.

Гети / Еверет

Пиърс Морган призовава 'Кучето' на Тръмп да копае в Омароса за обида към кучетата, тъй като кората на президента се среща с ухапването на Twitter

Преглед на историята

Кратко резюме: Омароса вече твърдо вярва, че Тръмп е „расист“, твърди, че е използвал изцяло „N-word“ на снимачната площадка на „Apprentice“, каза, че е чула касетата, пусна таен аудиозапис на нейното обсъждане на лентата и Използването на Тръмп на N-word с известни служители в кампанията, признат за съучастник в подпомагането на администрацията на Тръмп да заблуди нацията, е категоричен, че Тръмп е „психически отказан“, пусна аудио на началника на кабинета Джон Кели, който я уволни, а след това пусна аудио на Тръмп й се обади, за да твърди, че няма представа, че е уволнена и че той не е доволен от това.

И ето още девет късчета от „Unheded: Insider's Account of the Trump House“, написан от бившия помощник на Белия дом, който Тръмп повика „куче“ във вторник сутринта след като само ден по-рано й даде прякора „Шантава Омароса“.

Идеите на татко на Иванка

„Докато познавах Тръмп, наблюдавах начина, по който той прегръща, докосва и целува Иванка по начина, по който тя го нарича татко“, пише Омароса, според откъс, цитиран от Ежедневната поща . „Според мен, въз основа на моите наблюдения, връзката им стига до линията на подходящо поведение баща / дъщеря и прескача точно над нея. Вярвам, че той пожелава дъщеря си. Неудобно е да ги гледаш.

Татко одобрява рок звездите, които огледат дъщеря си

Омароса също твърди в книгата, че Тръмп е попитал бившия състезател на „Чирак“ Джийн Симънс на снимачната площадка на риалити шоуто на NBC какво мисли за Иванка. Басистът на KISS, известен също с това, че е имал секс с рок звезди с хиляди жени, твърди, че прави сексуално груби забележки за Иванка, а Тръмп само подхвърля Симонс, докато Иванка се опитва да промени темата

'Тя е много, много секси, желана млада жена, която с нетърпение очаквам да опозная много по-добре, ако разбирате какво имам предвид, с цялото ми уважение', цитира Омароса думите на Симънс, според Ежедневната поща .

По-лична бележка, Омароса описва Симънс като „най-отвратителния женоненавист, когото някога съм срещал“.

Тръмп насърчи Дон-младши да изкара задника извън брака с тогава бременната съпруга Ванеса

Още задкулисна мръсотия „Чирак“!

Според Пазителят , Омароса пише за Тръмп, който насърчава сина Дон-младши да преследва жени извън брака си с вече бившата съпруга Ванеса.

„Трябва да си вземеш дупето така. Трябва да се сдобиеш с такова дупе “, цитира Омароса Тръмп, казвайки на сина си, когато те бяха седнали около маса с състезателката на„ Celebrity Apprentice “от 2008 г. Карол Алт, която се радваше на дълга моделска кариера.

картечница Кели наркотици

Прякорът на Тръмп за Бетси ДеВос

Бетси ДеВос е била подигравана широко заради съмнителната й интелигентност, но според Омароса дори президентът смята, че е идиот.

Жената, която Тръмп сега нарича „Шантава Омароса“, твърди, че Тръмп се позовава на своя министър на образованието като „Ditzy DeVos“.

Омароса също разказва, че прякорът на Тръмп за главния прокурор Джеф Сешънс е „Бенджамин Бътън“.

Гети

Холивудски купища на Betsy DeVos „Болезнено“ 60 минути “Интервю:„ Това пародия ли е? “

Преглед на историята

Забравете Библията

Според Омароса, Тръмп плава идеята да бъде положен клетва за президент на церемонията си по встъпване в длъжност, като сложи ръка върху - вземете това - книгата му „Изкуството на сделката“.

Защо? Това би било чудесен начин да популяризирате книгата му, която той определи като „най-великата бизнес книга на всички времена“.

Омароса пише, че се е НАЛИЧИЛА от идеята и му е дала солиден съвет: запазете тази идея за себе си.

Омароса е уверена, че Мелания иска да се разведе

„Според мен Мелания брои всяка минута, докато той не е в офис и тя може да се разведе с него“, пише Омароса в епилога на книгата си.

Преди това тя се обръща към първата дама с „НЕ ИСТИНСКИ ГРИЖИ. ПРАВИТЕ ли? яке, което тя носеше в началото на пътуването си, за да посети задържани деца имигранти на границата между САЩ и Мексико.

„Вярвам, че Мелания използва стил, за да накаже съпруга си“, пише Омароса. 'Тя носеше това яке, за да нарани Тръмп, предизвиквайки противоречие, което той ще трябва да поправи, удължавайки разговора за нечувствителността на администрацията.'

За протокола говорителят на Мелания заяви тогава, че „няма скрито съобщение“.

Гети

11 от най-неудобните моменти на Мелания Тръмп с президента в чест на рождения ден на първата дама

Преглед на историята

Тръмп не може да чете добре

Омароса пише, че Тръмп има проблеми с големи думи и не се интересува от четенето на важни документи Newsweek .

„Ще продължа да записвам и ще кажа, че Доналд Тръмп никога не е чел от началото до края нито един от основните законодателни актове, политики или дори някои от тези изпълнителни заповеди, които е подписал“, пише тя. „Доналд винаги е разчитал на своята харизма, на умните си улици и на доверени съветници, за да му каже какво има в документите“.

Омароса изчислява в книгата, че президентът на Съединените американски щати чете на ниво осми или девети клас и беше трудно да го информирате преди събитието в Белия дом на месеца на черната история.

„Той не можа да запази нито една от точките“, пише тя в книгата. „Той не можеше да си спомни нито една от ключовите точки и се препъна в големи думи, които издраскахме и заменихме с по-прости термини.“

POTUS отива Cray Cray

Според Омароса президентът Доналд Тръмп говори „глупости“, освен че се повтаря и блъска.

„Сериозно започнах да подозирам, че президентът е в заблуждение или има психическо състояние, което го кара да забравя от един ден до следващия“, пише тя в един момент от книгата и описва неясния си бивш шеф, разказващ се на произволни фрагменти. (и) се отклонява от мисълта към мисълта. '

С други думи, тя е виждала същите речта на митинга, както и останалите.

Продължаващата вражда на „чалнатата“ Омароса с Доналд Тръмп е всичко, за което телевизията късно вечер може да говори

Преглед на историята

Изгаряния от солариум

В книгата Омароза твърди, че причината за уволнението на първата жена и втори афроамерикански служител в Белия дом е, че Тръмп 'не одобри нейното отношение към солариума му'.

„Той беше недоволен от усилията й да осигури леглото, да го вкара сигурно в Източното крило, да намери дискретно място за него и да го постави правилно“, пише тя.

По-забавно прозрение, свързано със солариума от Omarosa: Според Хора , тя твърди, че Тръмп е бил сам в стаята, където се намира солариумът му, когато е изпратил онзи туит „covfefe“.

БОНУСНА УХАПА: Имейлите на Хилари

Не е ясно дали Омароса се впуска в темата в „Unheded“, но докато се появява на MSNBC във вторник, тя пусна доста голямо разкритие, което може да се отнася до разследването на Русия на специалния съветник Робърт Мюлер.

. @KatyTurNBC : Знаеше ли Доналд Тръмп за имейлите на Клинтън, преди да излязат?
Омароса: Абсолютно.
Тур: Той знаеше за тях?
Омароса: Абсолютно.
Тур: Знаеше какво излиза, преди Wikileaks да ги пусне?
Омароса: Да. pic.twitter.com/4JhyzJBGEC

@davidmackau

Омароса добави: „Ще кажа, че ще разкрия корупцията, която се случи в кампанията и в Белия дом. Ще продължа да свиря на всичко това.

Закопчайте се, хора.

Тръмп Twitter се проваля: 15 пъти Тръмп използва „алтернативен правопис“ за своите „алтернативни факти“ Ковфефе завинаги Гети / Туитър

Интересни Статии

Популярни Публикации

John Mulaney SNL Sketches Класирани: Хелоуин на Байдън, Baby Yoda и друг Mulaney Musical

John Mulaney SNL Sketches Класирани: Хелоуин на Байдън, Baby Yoda и друг Mulaney Musical

Сидни Суини от Ноктърн и Мадисън Исеман разговарят за приятелство в гимназията в реалния живот, съперничество между братя и сестри

Сидни Суини от Ноктърн и Мадисън Исеман разговарят за приятелство в гимназията в реалния живот, съперничество между братя и сестри

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Екшънът на Ева Марсил Кевин Маккол се хвърля в твърдения за преследване и злоупотреба на 'RHOA'

Екшънът на Ева Марсил Кевин Маккол се хвърля в твърдения за преследване и злоупотреба на 'RHOA'

Shahs of Sunset Star Mike Shouhed Talks GG's Brand New Baby (Exclusive)

Shahs of Sunset Star Mike Shouhed Talks GG's Brand New Baby (Exclusive)

Алекс Вауз от „OITNB“ в реалния живот обяснява какво наистина е минало в затвора с Пайпър!

Алекс Вауз от „OITNB“ в реалния живот обяснява какво наистина е минало в затвора с Пайпър!

Ходящите мъртви може да са представили този комичен локал, тъй като Неган се среща с алфата

Ходящите мъртви може да са представили този комичен локал, тъй като Неган се среща с алфата

Разбиване на драмата между Кристин Кавалари, Джей Кътлър и Мадисън ЛеКрой

Разбиване на драмата между Кристин Кавалари, Джей Кътлър и Мадисън ЛеКрой

Ашли Тисдейл разля чая на Дисни по WWHL, разкрива, че тя и тази звезда не са се разбирали

Ашли Тисдейл разля чая на Дисни по WWHL, разкрива, че тя и тази звезда не са се разбирали

Всичко, което Бил и Хилари Клинтън казаха за аферата му с Моника Люински в Hulu Doc

Всичко, което Бил и Хилари Клинтън казаха за аферата му с Моника Люински в Hulu Doc