9 Lamar Odom Tell-All Shockers: Orgies, Khloe Kardashian, Kris Jenner и Taraji P. Henson

Измамници на знаменитости Виж снимките Гети

Ламар твърди, че Хлое е 'победила' една от жените, с които е изневерил, и обвинява Крис Дженър, че го е поставила пред камерата.

Ламар Одом пусна мемоарите си за всички, „Тъмнината към светлината“ във вторник, който отразява тежкото детство на спортиста, се прочува като баскетболна звезда и почти фаталната му борба с двете наркомании и сексуална зависимост.

В цялата книга той пусна и много истории за няколко от известните лица, които са влизали и излизали от живота му, включително бившата съпруга Хлое Кардашиян , цялото й семейство, бивша приятелка Тараджи П. Хенсън, Кобе Брайънт и собственик на Mavericks, Марк Кубан.Гети

Ламар Одом казва, че е заплашил да убие Хлое Кардашиян по време на брака им

Преглед на историята

Измамата е често срещана тема в мемоарите, тъй като Odom разкрива, че е изневерявал, за да влезе в колеж, не е бил верен на никоя от жените в живота си и дори е прекалил, за да фалшифицира тест за наркотици, за да влезе в олимпийския отбор по баскетбол.

Книгата е достъпна сега, но по-долу сме разбили девет от най-шокиращите разкрития.Измама в гимназията

Одом каза, че никога не е бил „добър участник в теста“ и е имал проблеми с ученето през гимназиалните си години. Макар спортните му умения да му помогнаха да влезе в колеж, той също се нуждаеше от оценките.

Според Ламар на човек на име Пастор Джон Маси-младши са били платени 15 000 долара, за да смени някои оценки в отчетната си карта на As и Bs. Но когато видя неговите преписи, те бяха пълни с Fs - „Бях ме изпитал“, спомня си той.

Той също така разкри, че някой друг е взел SAT за него, „за да гарантира, че имам право на участие в колеж“. Единственият проблем: човекът се справи твърде добре и това породи подозрения. Стипендията му за UNLV е отменена.Гети

Lamar Odom за трайните ефекти на почти фаталното предозиране на наркотици, 'безусловна' любов на Khloe

Преглед на историята

Първата му оргия

След започването си в Clippers, Odom бе съставен от Маями Хийт. С този ход дойде чисто нов дом с шест спални и девет бани, който той кръсти на едно огромно парти, на което присъстваха „всеки стриптизьор, група и странично парче“, който той и приятелите му познаваха.

Манди Мур на Елън

„Като цяло там имаше около четиридесет жени и не отне много време половината от тях да се разголят“, обясни той. - Ескалира бързо в пълноценна оргия. Хората правеха секс в басейна, джакузито, на поляната, на столове, изправени срещу топлинна лампа. Навсякъде. Срещнах двойка двадесетгодишни близнаци, които нямаха нулев проблем с каквато и да било молба. През по-голямата част от нощта ги държах за себе си.

Гети

Ламар Одом използва фалшив пенис, за да „премине тест за наркотици“ за Олимпийските игри през 2004 г.

Преглед на историята

Неговият фалшив пенис

Когато Одом беше вербуван да играе за американския отбор на Олимпийските игри през 2004 г., той също трябваше да вземе тест за наркотици. „Нямаше абсолютно никакъв начин да мина, - спомня си той, - това лято бях пушил трева всеки ден“.

Решението: „Наредихме гигантски каучуков черен c - k да пристигне на следващия ден.“

сладки послания за гаджета

Треньорът на Odom, Роби Дейвис, след това уринира във факела непосредствено преди прилагането на теста, а Ламар след това го пристегна и пикае в чаша. Проработи.

Гети

Ламар Одом съжалява, че изневерява на Клои Кардашиян: „Иска ми се да можех да съм по-скоро мъж“

Преглед на историята

Неговите романтични завоевания

„Правих секс с повече от две хиляди жени“, започва една глава в книгата.

Одом продължи, че не си спомня повечето от имената им, каза, че много от тях са „за една нощ“ и включва „твърде много стриптизьорки, за да брои“. Ламар също каза, че 'често' ще оставя 2000 долара на нощното шкафче сутрин след закачане.

„Повечето от секса ми бяха незащитени и аз платих за много аборти през годините“, добави той. - Не се гордея с това. Това е законът и законът, но изобщо не се чувствам горд от това. Аз съм наркоман от секса. '

Гети

Kanye West споделя сладко, носталгично съобщение за Lamar Odom след завръщането си в Twitter

Преглед на историята

Връзката му с Taraji P. Henson

През 2008 г. Odom се срещна с Taraji P. Henson на парти в Холивуд и те незабавно щракнаха. „Тя беше просто толкова мъдра жена, че можеше да вижда точно през каквото и да е плавно действие, което се опитвах да направя“, спомня си той. 'Тя отказа да бъде поредното завоевание и честно казано, не исках да бъде.'

Те бързо станаха сериозни, споделяйки вечери с Брад Пит и Анджелина Джоли и да присъства на партита в къщата на Принс ... но Одом се оказа „обратно към старите ми начини“, изневерявайки й.

„Чувствах се виновен, но жадувах за незабавен секс“, каза той. „Продължихме да прекарваме много време заедно и тя беше голяма част от живота ми, въпреки че не й бях верен.“

Двамата се разделиха, след като той нямаше да отиде с нея в Китай, докато тя засне „Karate Kid“, притесняваща се, че той няма да може да нахрани кокаиновата си зависимост, докато е там.

Гети / Instagram

Ламар Одом казва, че Хлое Кардашиян ще отгледа 'Бебешко бебе'

Преглед на историята

Заплаха за убийството на Хлое

Ламар и Хлое Кардашиян се ожениха само месец след срещата си през 2009 г., а Одом каза, че е 'изненадан от това колко сплотено' е цялото семейство Кардашиян. С напредването на връзката им обаче нараства и зависимостта му от „тежките наркотици“.

Високо на кока-кола и екстази, Одом един ден беше параноичен в пещерата на своя човек и започна да прави дупки в стените, вярвайки, че има скрити микрофони. Khloe се побърка и се обади на един от приятелите си.

Когато Хлое в крайна сметка отново слезе и почука на вратата, Одом каза: „Отворих го внезапно и я хванах насила за раменете, което я уплаши“. Той й изкрещя: „Опитваш ли се да ме смутиш пред приятелите ми? Аз ще те убия! Ти не знаеш на какво съм способен! '

Какво мисли Ламар, че Хлое казва, че е „фалшиво опитана“, за да забременее с него

Преглед на историята

Хлое го хвана да изневерява

Odom каза, че „толкова пъти е нарушил моите обети с Khloe“, преди тя да започне да проверява изявленията му от Black Card. Една вечер тя проследи движенията му до хотел „Рузвелт“ в Холивуд, където той беше разтърсен с две стриптизьорки и много наркотици.

Около полунощ на вратата се чу „удряне“ - а от другата страна бяха Хлое, Крис Дженър и екипът им за охрана. - Хлое отвори вратата и се нахвърли върху първото момиче, което видя - каза Ламар.

„Опитайте се да си представите сцената: Хлое бие глупостите на едно от момичетата, които се опитаха да протестират. Тя изпуска жестоки удари по цялата глава на това момиче - заяви той. - Крис крещи, а охранителят й влиза и издърпва Хлое от бития стриптизьор. Khloe ми казва да събера нещата си и пазачите бързо премахват всички следи от наркотиците. Измъкваме се от задната врата на Рузвелт и изчезваме в нощта.

Ламар Одом признава „Множество дела“, докато е женен за Хлое Кардашиян

Преглед на историята

Прицелване в Крис Дженър

Тъй като бракът им се разпадна, Ламар заяви, че Крис му се е обадил, казвайки, че Хлои иска да говори с него след клас на SoulCycle. Но когато той се приближи до Хлое извън студиото, тя нямаше представа какво се случва и там бяха фотографите, които снимаха целия инцидент.

'Трябва да е Крис', каза той. - Крис знаеше, че това е последният ми шанс, но не искаше наркоман в семейството. Не беше добре за бизнеса. Всеки шанс, който бях оставил с Хлое, избухна на място.

Той добави: „Винаги ставаше дума за нейната марка. Не бях нищо за нея.

лейди гага наддават на тегло
И

Ламар Одом: Действията ми в публичния дом в Невада бяха „отвратителни“ (видео)

Преглед на историята

Неговото почти фатално предозиране

Ламар ликвидира в ранчото „Любов“, публичен дом в Невада, след падането с Кардашиян. Тогава след четиридневно огъване той беше хоспитализиран след предозиране. Би претърпял 12 пристъпа и шест инсулта.

Khloe, Kim Kardashian и Kris бързо отлетяха в болницата, за да бъдат с него, с Khloe извика всички снимки, тъй като тя все още е, технически, неговата съпруга. Това доведе до разногласие между Кардашианци и семейството на Ламар, които отказаха да подпишат споразумения за неразкриване на информация Одом каза, че Хлое се е обърнала към тях.

„В средата на хаоса те все още се опитваха да защитят своята марка“, написа Ламар.

Той похвали Хлое и Ким, че никога не е напускал страната му, докато е бил в безсъзнание. Той продължи, че е щастлив за Хлое и Тристан Томпсън след раждането на дъщеря им, Вярно, добавяйки, че „тя ще бъде невероятна майка“.

В раздела „Благодарности“ на книгата той също нарече Клои „любовта на живота ми“ и каза, че би искал „да е бил по-добър човек“. Към семейството й той добави: „Благодаря на цялото семейство Кардашиян, че ме прегърна и ми даде невероятен вид любов. Винаги ще бъда „Лами“.

„Darkness to Light“ вече е наличен.

Интересни Статии