8 Това сме ние, класирани моменти от тъкани: Бет се изправя пред своите LGBTQ + издания, Ники Лаш в Мигел

NBC

В края на часа се появяват три лица от миналото на Кевин, които могат да вложат бръчка в сватбените му планове - ако Мадисън не направи това, първо!

Това беше една седмица 'Това сме ние' за герои, които имат емоционална зрялост, за да се измъкнат от собствения си път.

В много начини беше вдъхновяващо да наблюдаваме как хората успяват да отделят наранени чувства, гордост и съжаление да постъпят правилно, дори ако това не винаги е най-лесното или безопасно нещо за собствените им чувства.NBC

Майло Вентимиля разкрива къде всъщност се крият неговите вярвания на момичетата от Гилмор

Преглед на историята

Е, почти всички наши любимци успяха да направят това тази седмица. Изправен пред тежката нужда да говорят истината си за това, което изпитват, един герой излезе кратък и вместо това го изигра, сякаш нищо не е наред. Това ще се върне, за да ги преследва.

На други места най-накрая трябваше да видим братята на Джак заедно в една стая, споделяйки сцена, докато Ники и Мигел обединиха усилията си, за да помогнат за планирането на репетиционната вечеря на Кевин и Мадисън. И като обединим усилията си, искаме да кажем, че Ники нямаше представа какво се случва и най-вече искаше да атакува Мигел за „нахлуването“, за да се ожени за съпругата на мъртвия си брат.

Беше ... най-малкото неудобно. И Кевин беше точно там за това. Кевин, който избягваше собствения си потенциално неудобен разговор. Знаейки, че иска да помоли Рандал да му бъде кум, защо, по дяволите, пише имейл? Дори Ники знае, че това е ужасна идея и на практика няма социални умения.

В къщата на Рандъл „Това сме ние“ отново се задълбочи в дискусията за LGBTQ +, като накара Тес да покани небинарния си друг Алекс за „дата на проучване“. Но това са тийнейджъри, знаем, че изучават нещо различно от книги, нали?

Както правим всяка седмица, ще откроим най-мощните моменти на шоуто, като ги отбележим по това колко тъкани разкъсахме, само за да ги гледаме. Повярвайте ни, това са щастливи сълзи на мъка.

Гети

Чанинг Тейтъм се отваря за това, че е самотен татко, признава, че първоначално е имал 'много страх'

Преглед на историята

„Трябва да присъстваш“

Сега, когато харесваме всички Pearsons и техните разширени лица, е време да привлечем някой, когото можем колективно да презираме. Засега Пол („Ти си най-лошият“ Крис Гиър) се вписва прекрасно в тази роля, тъй като снизходителната учителка по музика Кейт е оседлана да работи заедно на новата си работа. Оказва се, че смята, че тя е недостатъчно квалифицирана и изобщо не е искал тук. И не се страхуваше да й каже.

Поне научихме, че безличната му отчужденост не е само за Кейт. Той беше същият със своите ученици, позволявайки на Кейт да има момент от време, който може би - просто

0 тъкани (просто разочарование)

'Просто съм уморен'

Въпреки че Кейт бавно (потенциално?) Процъфтява на работа, Тоби се бори с внезапния си статут на престой у дома. И въпреки че настояваше Медисън да каже нейната истина, Тоби не успя да направи същото, след като Кейт изтегли ентусиазма си за деня си. Разбрахме, че той е искал да я подкрепя и да не я осветява, но сме били по този път и преди и никога не свършва добре.

Честно казано, малко е разочароващо да видим как тази двойка се връща в общуването си по този начин, тъй като наистина са постигнали място на прозрачност и честност помежду си по време на пътуването си за осиновяване. Най-големият страх обаче е, че Тоби се плъзга в по-дълбока депресия, като се придържа към тази истина.

Поне знаем, че Мадисън знае тази истина, така че докато двамата остават в честна комуникация, тя може да му помогне да се ориентира в нея. Като най-добрата приятелка на Кейт, тя със сигурност е поставена в неудобно положение, но такова, което може да се окаже ключово при повторното изправяне на кораба Кейт-Тоби.

1 тъкан (бъдете по-добри)

Гети

Lil Nas X призова хейтъри, след като 'Montero' удари номер едно: 'Искам сълзите ти да напълнят чашата ми Грами'

Преглед на историята

- Да. Нека се оженим там '

Докато Тоби не успя да бъде откровен с Кейт, Мадисън се пребори със собствените си страхове и доминиращата воля на Кевин да сподели, че не иска да се жени на мястото, което вече са избрали.

Вместо това тя отвори за семейно пътуване до Япония, което имаше няколко седмици преди родителите й да се разведат, и градина там, която наистина означаваше нещо за нея. И така, тя имаше различна идея да се свърже с онова щастие от живота си и без нито едно колебание Кевин беше на борда.

Мадисън беше малко зашеметен, той беше толкова сговорчив, но тя е булката. Дали булката не получава винаги това, което иска? Това е и още един пример за продължаващото съзряване на Кевин през годините, в които сме следвали неговата история. Егото му можеше да се опита да форсира представата си за това каква трябва да бъде сватбата им, със специална грижа за публичния му имидж.

жена-котка през годините

Този човек изхвърли всички тези атрибути настрана, когато изостави филмов проект, за да бъде техният за раждането на близнаците му. Тепърва ще видим как тази еволюция влияе на кариерата му, но звездата му все още блести достатъчно ярко, че годежът му да направи корицата на Us Weekly (макар и не основният образ). В това си качество, подобно на скандалното танцово видео на Рандал, което отново го свързва с историята на неговата родена майка, този епизод завършва с три жени от миналото на Кевин, които разглеждат корицата на това списание.

Свързването на Касиди (Дженифър Морисън) и Кевин изглежда имат солидно разбиране и току-що я видяхме да помага на Ники да се подготви за пътуването му, така че си представяме, че тя просто ще бъде щастлива и подкрепяща. По-малко ясни са последиците от бивши сериозни връзки Зоуи (Мелани Либърд) и Софи (Александра Брекенридж). Има много неразрешени проблеми с двете жени и не можем да си представим, че са били привлечени за тази сцена като изхвърляне. Това отива някъде.

2 тъкани (за личностно израстване)

Гети

Mandy Moore споделя името на бебето Вдъхновение, невероятно трогателно одеяло, направено от съпруга

Преглед на историята

'Става въпрос за момичето'

Все още криминално разследван, Мигел доказа, че се държи като приятел и неофициален „кум“ на Джак, изправяйки се срещу бащата на Ребека за Джак в забавна ретроспекция. Манди Мур не се виждаше никъде в тази настройка на предложението - подозираме, че тя вече не е родила бебето си, така че сценаристите си свършиха солидна работа, за да я оформят логично.

Същото може да се каже и за присъстващите сцени с Мигел. Помага за това, че шоуто има толкова разтегнат актьорски състав, че можете да се измъкнете, като оставите някого настрана, но сценаристите се справиха солидно с изработването на разказа, където нейното отсъствие - макар и забелязано - не се натъкна на явен проблем.

Беше приятно да видя Тим Матесън като баща на Ребека, който за пореден път облече Джак до точката, в която Джак изглеждаше кротка обвивка на обичайното си буйно аз. По дяволите, той беше сянка на себе си, който беше само мигове преди Дейв да влезе и каза, че ще „толерира“ само брака на Джак с Ребека.

Огромен реквизит на Мигел в този момент, за да се изправи срещу по-възрастен мъж, който знае как да командва стая, защитавайки Джак за любовта и отдадеността му към Ребека почти от момента, в който я срещна. Всеки баща би имал късмет мъж, толкова отдаден на дъщеря им, да се присъедини към семейството му и Дейв трябва да разбере това точно сега. Мигел получава несправедлив представител отново и отново (ще се оплачем повече за това скоро)!

3 кърпички (за подкрепа на приятел)

„Той никога не те замени, Ники“

Тази сила на характера никога не напускаше, Мигел, както беше изложена изцяло и в настоящия разказ. Първо, той се застъпи за себе си и брака си с Ребека, когато Ники просто започна да го взривява ненужно по време на тези сцени на планиране. Той беше прав да го направи, тъй като историята му с Ребека не е нещо, което трябва да оправдава на никого, освен може би Джак. Болката в този момент, както можете да кажете, че той все още чувства болката от загубата на най-добрия си приятел, беше доставена перфектно от Джон Хуертас.

Но по-късно видяхме двама мъже, които и двамата бяха готови да отделят гордостта и потенциалното си смущение (в случая на Ники заради поведението му). Ники всъщност се обади да се извини, свидетелство за неговия непрекъснат растеж и зрялост, а Мигел всъщност се увери, че подчерта на Ники, че Джак никога не го е замествал. Не с Мигел или някой друг.

Той направи това, като каза на Ники, че въпреки че Мигел стои до страната на Джак и изнася реч на сватбата му с Ребека, Джак никога не го определя за Най-добър човек. Мигел винаги имаше част от Джак, която криеше надежда, че тази роля може да бъде изпълнена от Ники.

Мигел не трябваше да прави това, не трябваше да дава този подарък на Ники, но го направи. Мигел винаги е лечителят, този, който понася най-много злоупотреби и не спира да се отдава на тези нуждаещи се и взискателни Pearsons. Справедливост за Мигел!

3 тъкани (за преодоляване на гордостта)

Лисица

Рейчъл Учител призовава Уенди Уилямс след „неподходящи“ въпроси на Тайгър Уудс

Преглед на историята

„Знам, че се опитвате“

Имаше толкова много болезнено неудобни моменти в къщата на Рандал, докато той беше напускан и по време на собственото си откритие в група за подкрепа на транссексуални осиновени. За негова заслуга и нашата изненада, Рандъл избра да послуша историите на други BIPOC, които бяха приети в бели семейства и говореха за предизвикателствата на израстването по този начин.

Те дадоха глас на много от това, което казваше Рандал, но по нови и различни начини. Това беше мощна сцена, направена още по-мощна от Рандъл, който не я разказваше със своята история, а по-скоро се впиваше в живота на тези хора, които не бяха толкова различни от него в много отношения, но в други на съвсем други места в пътуването си към приемайки тяхната двойственост.

който е най-известната знаменитост

Бет, от друга страна, е още по-назад от собствената си майка в своето пътуване към обхващането на пълния спектър на LGBTQ + общността, каквато сега съществува в собственото й домакинство. Тес излезе преди две години и Бет каза, че чувства, че е обработила това, но определено се бори с небинарния друг човек на Тес, Алекс.

Сега всеки родител щял да щракне, когато открие, че тийнейджърът му се издава зад затворена врата на предполагаемата дата на обучение, но не това е бил проблемът, нито защо Тес е повикала Бет „психо“ на Алекс. Според Тес, Бет имаше изражение на лицето си, когато видя, че Тес и Алекс се целуват. Предполагаше се, че няма да види Ани или Дежа да се карат с момче.

Бет призна на Карол, че изпитва проблеми с проливането на образа на Тес, която върви по пътеката към мъж. Със сигурност това е разбираема гледна точка, тъй като родителите често имат предварително представа как може да се развие животът на децата им - и почти никога не се играе по този начин. Просто е изненадващо да я видим толкова много, че тя и Рандал винаги са били доста прогресивни.

В същото време, ако ще отидем там, тогава аплодираме писателите, че са отишли ​​до там. Доставката на Тес „Добре, мамо“ беше абсолютно опустошителна. Чуването, че тя знае, че Бет се опитва, но че я боли, че не се налага да опитва със сестрите си, е трудно да се чуе. Това е и истината на Тес, и това, което много LGBTQ + хора изпитват в домовете си. А за някои са благодарни, че не е по-лошо.

4 тъкани (защото е трудно да се чуе такава истина)

Гети

Мисис Свят подава короната си след грабването на наследника си

Преглед на историята

'Ами ако изляза?'

Огромен реквизит на Кевин, че е направил истински жест да се срещне с Рандъл и наистина да се взира в огромния пропаст между тях. След като Рандъл излезе от тази сесия за групова терапия, за която подозираме, че му е предложил още по-свежа представа за собствения си опит, Кевин определено няма представа за какво е.

Има много лоша кръв между Кевин и Рандал от детството им, тъй като Кевин беше огромен глупак за Рандал почти през цялото време. И това дори не навлиза в допълнителните въпроси, с които Рандъл се сблъскваше като чернокожо момче в бяло семейство и обкръжение ... и факта, че брат му беше напълно несвързан, нарцистичен и забравен за всичко това.

В същото време може да се окаже, че Кевин знае точно колко труден може да стане този разговор, но така или иначе иска да го проведе, защото Рандал е негов брат. Да, той има дневен ред да няма говеждо помежду им до сватбата на Кевин, но това се появява и като искрено желание да проведем този разговор и да се опитаме да преминем през него заедно и да имаме по-силна връзка от другата страна.

За съжаление, докато този епизод беше за хората, които се измъкнаха от собствения си път (с изключение на Тоби) и израснаха малко като хора заради него, този разговор не се случи този епизод. Ще влезе ли тази зрялост в епизода от следващата седмица, когато най-накрая си говорят? Можем да се надяваме на това, но също така знаем, че тези двама са склонни да разкриват най-лошото един в друг. Вече видяхме няколко грозни битки. Могат ли да избегнат такъв по време на това, което вероятно ще бъде най-предизвикателният и важен разговор, който някога са имали?

4 тъкани (за полагане на усилия)

Гети

Жана Крамър „Раздразнена“ от коментарите на бившия Джонатан Шах за техния сватбен ден

Преглед на историята

'Те са също толкова красиви'

Знаехме, че наличието на Филисия Рашад ще ни даде невероятни моменти, защото тя е невероятна актриса. В този случай трябва да видим, че никога не сте твърде възрастни за личностно израстване. Карол най-накрая се измъкна от собствения си път, но й бяха необходими 20 години, за да го направи.

През тези две десетилетия тя се оплака, че Бет не следва пътя, който Карол е определила за дъщеря си, вместо да прегърне пътуването, което Бет е избрала, защото реалността е също толкова прекрасна и красива, колкото и фантазията.

Това иска Карол за Бет, когато става въпрос за Тес. Не, Тес никога няма да изпълни фантазиите, които Бет е вложила в собствената си глава за дъщеря си, вероятно още когато Тес е била бебе. Нейният живот ще бъде различен, с предизвикателства и препятствия, които Бет никога не би замислила, но също така може би триумфира и постижения, които Бет дори не може да си представи. И пътуването й ще бъде също толкова красиво.

- Надявам се, че ще се приспособите по-бързо - каза Карол на дъщеря си. „Времето е толкова ценно.“ Истински думи може би никога не са изговаряни Нежният момент, когато Бет опря глава на рамото на Карол, ни счупи. Ние никога не спираме да се нуждаем от нашите майки и ученето може да идва от поколения нагоре или надолу. В момента Бет получава помощ от двете страни, със сигурност!

5 тъкани (Филисия Рашад е подарък)

Бионсе споделя сладки снимки с децата си в Малибу Виж снимките Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

5-и съдия на 'American Idol': Лайънел Ричи прекъсва Топ 10 на разкриването, за да спаси състезателя

5-и съдия на 'American Idol': Лайънел Ричи прекъсва Топ 10 на разкриването, за да спаси състезателя

Сара Хайланд споделя мощно послание за „колегите невидими воини на болестта“

Сара Хайланд споделя мощно послание за „колегите невидими воини на болестта“

Еди Мърфи веднъж изненада дъщеря Бела с домашно посещение от Лео Ди Каприо

Еди Мърфи веднъж изненада дъщеря Бела с домашно посещение от Лео Ди Каприо

„Хей, хей, хей“, Кейти Пери се обезглавява в екстравагантно ново музикално видео

„Хей, хей, хей“, Кейти Пери се обезглавява в екстравагантно ново музикално видео

Джо Горга взривява Мелиса, докато го нарича 'разглезен' в шокираща битка в автобуса

Джо Горга взривява Мелиса, докато го нарича 'разглезен' в шокираща битка в автобуса

Чанинг Тейтъм разглежда въпросите на любовта, мъжете и секса за дъщеря си в Мощен Op-Ed

Чанинг Тейтъм разглежда въпросите на любовта, мъжете и секса за дъщеря си в Мощен Op-Ed

Защо Кейлин Лоури не беше „развълнувана“, когато беше обявена кастингът на тийнейджърката на майка на Джейд Клайн 2

Защо Кейлин Лоури не беше „развълнувана“, когато беше обявена кастингът на тийнейджърката на майка на Джейд Клайн 2

Тори Спелинг има още един срив след среща с бившия съпруг Чарли Шаниан

Тори Спелинг има още един срив след среща с бившия съпруг Чарли Шаниан

Норман Рийдъс моли RuPaul да кара мотоциклети с него след гледане на Drag Race

Норман Рийдъс моли RuPaul да кара мотоциклети с него след гледане на Drag Race

Току-що женен: Стивън Амел и звездата на „Следващият топ модел на Америка“ Касандра Жан

Току-що женен: Стивън Амел и звездата на „Следващият топ модел на Америка“ Касандра Жан