8 позиции за секс, които да опитате този уикенд

Предсказуемостта е добро нещо понякога. Харесва ми да знам, че сметката ми за електричество винаги остава под 22 долара (привилегията за живот в студио от 300 кв. Фута), че баща ми е винаги на разположение в неделя следобед за телефонно обаждане и че ION винаги има повторения на Закон и ред: SVU в работни дни от дома. Има нещо в това да знаете, че не е нужно да се притеснявате за нещо, че винаги ще бъде по същия начин.

Сексът не е непременно едно от тези неща.

Влизането в сексуална рутина в една връзка е неизбежно. Харесваме това, което харесваме! Но след известно време правенето на едни и същи неща става скучно и всички знаем какво се случва, когато сексът с партньора ни стане скучен: и двете страни са раздразнителни, разочаровани и ненаситно възбудени (до такава степен, че полово влечение дори може да падне). Най-лесният начин да излезете от рутината е, без съмнение, да опитате нова позиция. Това е вечният начин да направите секса забавен и вълнуващ, без наистина да се налага да експериментирате толкова много (винаги ще ви препоръчвам изследване на кинкове и фетиши , не ме разбирайте погрешно).

Това не са позиции, които ще го „накарат да полудее“, това са позиции, които ще подобрят удоволствието на вашето и на вашия партньор. И така, какво трябва да загубите? Независимо дали вече сте изпробвали това и сте забравили за тях или просто искате леко изменение на обичайния си мисионер (не срам, мисионерът е h-o-t), ние ви покрихме.

1. КаубойкаОчевидно е основно, но на много хора им е неудобно отгоре, независимо дали това е тяхното тяло или не знаят какво да правят. Ако това е нова позиция за вас, опитайте да поставите краката си в различни позиции, за да видите коя е най-удобната за вас. Правото разкрачване може да бъде тренировка за вътрешната част на бедрата, така че опитайте да изритате единия крак встрани. Ако правите секс с някой с пенис, накарайте го също да извади едното коляно и да провери дали тялото ви е по-лесно да се приспособи към краката им, разтворени малко.

Ако сексът може да бъде болезнен за вас, да бъдете отгоре е чудесна позиция да опитате, тъй като можете да контролирате дълбочината, скоростта и натиска. Друг начин да улесните това на коленете и бедрата е като партньорът ви подпира гърба ви със свити крака в коленете.

панталони с американски орел за момичета

2. Крака над раменетеТова е нещо, от което хората се притесняват, ако не мислят, че са достатъчно гъвкави, но ще бъдете изненадани! Тази позиция не изисква безумна гъвкавост, но е полезно, ако партньорът ви ви помогне. Това е добро, тъй като притиска краката ви, прави вагината по-стегната и се гърчи около пениса или пръстите им. Тази позиция е наречена „G-Whiz“, защото прави удрянето на вашата G-точка толкова лесно. (Надявам се, че този току-що стигна до върха на вашия списък!)

Нека вашият партньор се приближи възможно най-близо до вас в мисионерската работа и след това вдигнете краката си, като използвате раменете и гърдите им, за да ги вдигнете (вижте, не е нужно да сте толкова гъвкави).

3. Орален секс: коленете до гърдите

Първи в коловоз с орален секс позиции е много реално. Така че, направете това, което казва вашият восък и дръпнете коленете си към гърдите си. Отначало може да се почувствате неловко, но това е нов начин за партньора ви да получи всичко в стоките. Това може да бъде и много свободна форма на робство. Ръцете ви са твърде заети да държат краката ви на място, за да докосвате партньора си или да им казвате какво точно да правят.

4. Седнал лице в лице

Можете да направите това положение на легло, на диван или на стол. Лицето в лице на тази позиция ви позволява да се свържете с партньора си и очевидно е супер секси. Експериментирайте с тях, седнали докрай, а вие отгоре, като ги разкрачвате, или можете да опитате да седнете срещу стол и те да проникват отпред. Можете също така да опитате да обвиете краката си около тях, което ви позволява да станете още по-близки и по-интимни и това прави правенето на вашите кегели, докато те са във вас, супер лесно (и супер, супер горещо).

5. Лъжица

дали ще или не

Това е чудесна позиция да опитате сутрин * намигване намигване *. Ако правите секс с човек с пенис, очевидно ще искате да сте малката лъжица, но може да сте голяма или малка лъжица, ако правите проникващ секс с пръсти. Това позволява на вас и вашия партньор да се сближите супер. Пенисът или пръстите идват от различен ъгъл, така че може да се почувства различно и да удари по-лесно вашата G-точка. Woohoo за това! Ако е по-лесно, можете да вдигнете горния си крак и тук.

6. Мостът

Това може да се направи за проникващ или орален секс. Всички знаем как изглежда глутен мост, нали? По принцип тази позиция изисква задържане на мост на глутея в типичната мисионерска позиция. Котата позволява на партньора ви да навлезе по-дълбоко и поставя вагината ви в различна позиция. Това също така дава лесен достъп на вашия партньор (или вие), за да стимулира клитора, докато прониква или се спуска върху вас. Всички печелят за всички участващи, ако питате мен.

7. Орален секс: търкаляне на ваша страна

Това работи както за даване, така и за получаване на орален секс. Ако давате, накарайте партньора си да лежи отстрани, докато сте срещу тях. Това може да е на ръба на леглото или в средата, когато сте легнали и на ваша страна (това също може да доведе до любимото число на всеки средно ученик, позицията 69!) Ако получавате, можете да следвате същите стъпки: легнете на една страна и нека партньорът ви дойде отстрани. Това ще изглежда по различен начин в зависимост от вашата анатомия, както и от човека, на когото правите орален секс, но основният фокус тук е превключването на перспективите, така че да не сте директно изправени един срещу друг. Отново се опитваме да променим ъгъла, за да ударим различни части както на клитора, така и на пениса, така че имайте това предвид, докато опитвате тази позиция. Изгледите също са доста добри в тази позиция, така че вие ​​задължително трябва да сте супер включени.

8. Полагане на ръба на леглото

Различен обрат на мисионера и краката над позицията на раменете, това включва партньора ви да стои до леглото, докато вие лежите на ръба. Тук можете да добавите в позицията на краката над раменете или можете да държите краката си прибрани в гърдите, изпънати във „V“ форма или каквото и да е удобно. Хубавото на тази позиция е, че партньорът ви е здраво стъпил на земята, така че той е в състояние да напъва по-дълбоко и по-контролирано (което означава по-бързо или по-бавно, каквото предпочитате!).

какъв цвят маратонки да взема

Интересни Статии