7 WTF AHS: 1984 Moments: Истинските убийци се разкриха като г-н Jingles и Night Stalker Face Off

Първи поглед към „Американска история на ужасите 1984“ Виж снимките FX

Сезонът се натрупва до този момент и не разочарова - и въпреки това е засенчен от още по-луди разкрития, които променят всичко, което си мислехте, че знаете.

Ние сме само четири епизода в това направено пътуване, наречено „Американска история на ужасите 1984“ и започваме да мислим, че може да сме по-луди от г-н Jingles, Night Stalker, Rita, Montana и всички останали.

Трудно е да се повярва, че още не сме стигнали до половината, като се има предвид колко много вече се е случило и вече е разкрито. Ще смеем да предположим - и вероятно ще сгрешим - че вече знаем всичко, което трябва да знаем за всички основни играчи на тази сцена. Така че или се очертава голям обрат, който ще издържи този сезон изцяло, като „Роанок“, изваден в сезон 6, или не знаем какво мислим, че знаем.FX

6 WTF AHS: 1984 Моменти: Толкова много лъжци, толкова много тайни - Плюс, първата голяма смърт на лятото

Преглед на историята

Това, което знаем обаче, е това Райън Мърфи , Брад Фалчук и компания продължават да измислят обезпокоителни начини да убиват и измъчват основните играчи и че тази седмица видяхме дори повече големи смъртни случаи от миналата. В същото време се оказваме все по-скептични към всичко, което се случва, и недоверяваме на всички.

С изключение на Берти, т.е. Изглежда сладката готвачка всъщност е всичко, за което първоначално е била представена. Тя е сладка жена, която всъщност се грижи за тези деца ... и може би иска да се свърже с Ксавие. Но кой може да я обвини? Разтърсва помпадура от 80-те като шампион! Освен това чухте ли, че той правеше порно?

Но ние се отклоняваме. Всичко това е да забавим нашите разтуптяващи се сърца, докато преживяваме всички най-луди моменти от WTF от тази седмица и все повече се страхуваме за всеки . Не вярвайте на никой, деца! Това са шестте момента, които ни оставиха да дишаме тази седмица:

Гети

Халси и Евън Питърс искрят романтични слухове след забелязани хванати за ръце

Преглед на историята

Най-добрата мъжка сестра

Все още се клатяхме от разкритието, че Монтана е изцяло влюбена в Ричард „The Night Stalker“ Ramirez, но не знаехме защо. И наивно си мислехме, че тя просто иска Брук да умре, защото това беше следващата му жертва. Но о, не, беше много по-лично от това.

Тони Къртис Джейми Лий Къртис

Оказва се, че Монтана е сестра на кума, застрелян от годеника на Брук на сватбата им. Джоуи беше убеден, че Брук и Сам са се закачили и затова той застреля стария си съквартирант от колежа в лицето, тъй като Брук отричаше всичко. Оказва се, че Монтана също вярва на историята и нейното решение е също толкова безумно насилствено и убийствено, колкото решението на Джоуи (минус самоубийствената част, предполагаме).

И тя случайно се е сприятелила със сериен убиец, който така любезно обезвесил и обесил един от нейните ученици по аеробика в съблекалнята, за да не я уважава (и Дейвид Бауи). Монтана беше развълнуван, те се любиха под капещите му черва и беше вълшебна нощ, която предизвика романтика, изградена върху убийство и отмъщение.

Така че сега знаем защо Монтана е там и защо е примамила Ричард там. Това е огромно парче от този странен пъзел, макар че предполагахме, че не сме напълно сигурни, че историята на Брук се разраства. Може би тя Направих спи със Сам. По дяволите, може би Брук ще се окаже крайният злодей на цялото това парче.

Лисица

Маскираният певец представя последните четирима състезатели, преди да се демаскира и стартира един от тях

Преглед на историята

Печен Ксавие

Господин Джингълс продължи кампанията си за убийство, но с Ксавие се получи странен и неочакван обрат. Вместо просто да го убие и да му откъсне ухото, както е било през целия му режим, той вместо това хвърли хлапето в гигантска фурна и го включи. Защо Jingles наруши модела си? И защо толкова много от него беше показано извън камерата?

По същия начин той намушка ножа на горката, сладка Берти, но и той не я уби. Това беше оставено на Ксавие, след като Берти го освободи героично от горящия му затвор. Така че тя остана ли жива, само за да може да спаси Ксавие? И все още не ни се продава защо Джингълс (който не е проявил толкова креативност в убийството си) би изобщо тръгнал по пещта.

Не го намушка и не си отряза ухото. Може би го преосмисляме, но иначе няма смисъл нещата да вървят по този начин. Имаме само близък план на Берти, който също е намушкан. Така че имахме още повече подозрения. Но тогава тя помоли Ксавие да я довърши, като заби нож в гърдите. Беше ли трик нож? Каква беше тази сцена ... различно от разклащане на стомаха и грубо.

който е Сюзън Сарандън запознанства
NBC

6 Класирани моменти на тъканите „Това сме ние“: Рандал нарушава правилата, Кевин най-накрая установява връзка

Преглед на историята

Килърите се сливат

Може би най-вълнуващият момент от нощта дойде с Брук, повдигната в мрежов капан, люлееща се над горското дъно. Рита лежеше в очакване на момчето й, господин Джингълс, да дойде, за да може да види дали ще вземе лесна стръв. Междувременно Монтана доведе Ричард, за да довърши отмъщението си. И тогава получихме своя момент.

Killer срещу Killer. Изгревът на века, докато господин Джингълс и Нощният Сталкър се помежду си, и двамата отчаяно искаха да убият момичето в мрежата. И тогава целият ад се разпадна.

Беше диво и страхотно и лудо едновременно. Джингълс и Ричард се биеха по мрежата, докато Монтана нападна Рита в гората, хвърляйки ги в канавка, където пропуснаха всички действия.

И през цялото време Брук успя да извърши собственото си голямо бягство, оставяйки всички без подходяща жертва. Колко грубо!

Гети

RHOC Recap: Braunwyn твърди, че Tamra и Eddie също имат тройки, Емили определя Джина с Taken Man

Преглед на историята

Night Stalker Няма повече?

В историите на ужасите сме се научили никога да не вярваме в смърт, освен ако не видим тялото, но със сигурност видяхме, че г-н Джингълс е набучил Нощния Сталкер през задната част на черепа си върху масивен шип, стърчащ от дърво. Този пич беше мъртъв.

Не ни разбирайте погрешно, в танца между гъвкавия Нощен Сталкер и електроцентралата г-н Джингълс, парите ни бяха на ветерана, но все пак бяхме зашеметени да видим втория сериен убиец на сериала да пада така. Не забравяйте, че това е само Епизод 4.

Но след това, когато той се отчупи от дървото, което можеше просто да е тежестта на тялото му, ние си спомнихме, че това е ужас на Slasher. Понякога се случва нещо повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Не си спомнихме духа на онзи съветник от 1970 г., който се очертаваше наоколо.

maurice най-големият губещ сезон 1

Какво се случи с този пич? Със сигурност отново ще има значение.

Госпожо Джингълс

Най-голямото откровение на нощта е това, за което подозираме от самото начало, но имаше един обрат, който не очаквахме. Откакто получихме ретроспекцията от призрачния съветник, се чувствахме сигурни, че нещата не са тръгнали по начина, по който ни бяха казали. И се оказва, че сме били прави.

Но още по-интересно, нещата не се развиха по начина, по който беше казано на г-н Джингълс. Когато той се изправи срещу Маргарет в каютата й в епизода от тази седмица, тя му постави всичко на линия.

Вече бяхме виждали поредица от ретроспекции, където той беше мил с нея и каза, че ще направи всичко, за да я защити. Но Маргарет се чувстваше така, сякаш не успя в това, защото децата продължиха да я обиждат и да я дразнят, че е добра обувка. Затова тя взе нещата в свои ръце.

И тогава, още по-дяволски, тя дирижира г-н Jingles да се спусне за това, като събра огърлицата от уши, за да послуша времето си във Виетнам. За да финализира делото си, тя отряза собственото си ухо и се постави като единствения оцелял и звезден свидетел в процеса му.

Забележителното е, че г-н Джингълс не знаеше това, след като беше напълно убеден от мъчителните лечения, които беше претърпял, че той всъщност е убиецът. Беше се аргументирал, че не може да си спомни да е убил никого, и се оказва, че не го е направил. И все пак, сега той е непрекъснат убиец и убиец, сякаш е бил в това завинаги.

Какъв обрат за Рита, която вероятно би искала да изучава още повече Маргарет. Да не говорим, че тя вече има доказателства, че господин Джингълс е бил направени в сериен убиец след факта от самата система, която трябваше да му помага.

тайлър създателят джаден
Instagram

Джада Пинкет Смит заснема весела реклама за JUST Water на син Джейдън

Преглед на историята

Г-н Jingles Няма повече?

И тогава има среща на моста, където Ксавие се натъква на господин Джингълс. Нито един от двамата не беше в особено добра форма. Джингълс беше направил три изстрела от Маргарет, избягвайки само докато тя изкормваше бедния Тревър (макар че в този момент и ние не сме продадени, че той е мъртъв). Междувременно Ксавие все още беше полупечен от опита си във фурната.

И все пак, когато се скри пред г-н Джингълс, извисяващият се убиец каза: „Никога не съм бил аз“. След това той изчезна, когато Брук пристигна, оставяйки ни да се чудим дали може би сме виждали последната смърт от ръката на господин Джингълс ... освен ако, може би, той не реши да изведе Маргарет в даден момент.

В края на краищата, ако той никога не е бил убиец, може би научаването му е достатъчно, за да го спре да бъде убиец, мъртъв по следите му. Разбира се, никой друг не знае, че той не е убиец, така че ако се задържи, това може да е неприятна ситуация. Можехме дори да го видим - колкото и да е изкривен и объркан - да обръща сценария и да се опитва да защити всички останали от Маргарет.

Гети

Майли Сайръс освободен от болница, тъй като Джъстин Бийбър предлага двойна среща на Коди Симпсън

Преглед на историята

Night Stalker Evermore?

Финалният обрат на нощта може да подготви сцената за онази драматична промяна, която намекнахме при откриването си. Докато Рита се качваше и гледаше, тялото на Ричард беше повдигнато от земята под звуците на сатанинско скандиране, докато той не се носеше във въздуха. Това е следващо ниво дори за объркания призрак на съветник от 1970 г.

Това е някакво демонично възкресение и той дори се съживи със солидните черни очи, които всички сме дошли да свързваме с подземния свят. Може ли Нощният Сталкер да бъде нещо повече от човешко сега? Може би той е безсмъртен сериен убиец?

Това е добра новина за Монтана, тъй като тя все още трябва да изведе Брук, но ако приемем, че Ричард, който се е върнал, е нещо като този, набит на дървото. И тогава има Рита.

Ако тя оцелее - той заключи очи с нея в заключителните моменти - тя ще има всякакви нови въпроси. Това също е извън сферата на науката и изследванията, тъй като тя виждаше витаещото тяло ясно като ден. И така, откъде отива тя тук? Къде е Ricahrd?

И къде е някой, тъй като всички те се намериха пред колата, която се надяваха да използват, за да избягат, горящи весело. Разбира се, всички знаем, че Маргарет вероятно е направила това, точно както е убила (?) Тревър. Но тя обвини Джингълс за смъртта му, като каза, че е толкова добре да убиеш отново.

Мери Кей Letourneau снимки

Така че Маргарет ще вземе ли epoint като новия убиец, като направи усукана игра, като Ричард работи по периферията, опитвайки се да извади Брук?

Обратите продължават да се появяват в „Американска история на ужасите: 1984“, четвъртък в 22:00. ET на валута.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Fox News уволни още един домакин, този път над „Нечувствителна забележка към афро-американски служител“

Fox News уволни още един домакин, този път над „Нечувствителна забележка към афро-американски служител“

Таткото на Дрейк Денис Греъм разкрива, че създава ново телевизионно шоу, синът на Superstar е на борда (ексклузивно)

Таткото на Дрейк Денис Греъм разкрива, че създава ново телевизионно шоу, синът на Superstar е на борда (ексклузивно)

Дани Трехо призовава поп звездите на Latinx да дадат надежда на децата мигранти на границата (ексклузивно)

Дани Трехо призовава поп звездите на Latinx да дадат надежда на децата мигранти на границата (ексклузивно)

Защо Дейвид Хаселхоф получава заслуга за задграничния успех на филма „Baywatch“

Защо Дейвид Хаселхоф получава заслуга за задграничния успех на филма „Baywatch“

Дизайнерът на сватбени рокли на Kat Von D разкрива как това червено творение се събра (ексклузивно)

Дизайнерът на сватбени рокли на Kat Von D разкрива как това червено творение се събра (ексклузивно)

12 въпроса на WTF „Power Rangers“ - от произхода на Рита Репулса до нейната златна храносмилателна система

12 въпроса на WTF „Power Rangers“ - от произхода на Рита Репулса до нейната златна храносмилателна система

Аштън Къчър 'извика' в Нико Торторела за употреба на кокаин на парти

Аштън Къчър 'извика' в Нико Торторела за употреба на кокаин на парти

'Това е нещо като предизвикателство за убиване на хора': Ники Уилън говори за психо 'Невъобразима' роля

'Това е нещо като предизвикателство за убиване на хора': Ники Уилън говори за психо 'Невъобразима' роля

Арън Картър признава, че е излъгал защо е отишъл на рехабилитация, насърчава майка си да потърси лечение

Арън Картър признава, че е излъгал защо е отишъл на рехабилитация, насърчава майка си да потърси лечение

Рейчъл Лий Кук говори онлайн запознанства: „Най-добрият възможен начин да говорите с непознат“ (ексклузивно)

Рейчъл Лий Кук говори онлайн запознанства: „Най-добрият възможен начин да говорите с непознат“ (ексклузивно)