7 сенчести явни въпроса, когато смъртта идва за бебето на Грейс, Zeke Falls Into Xer Hands

Звезди, които все още се задават на фона на паниката от коронавируса Виж снимките NBC

Всичко е разкрито за Джаред и капитана, докато Xers планират най-смъртоносния си ход досега, а Ейдриън разкрива тъмната си интерпретация на Призванията.

Остават само три епизода от този втори сезон на „Манифест“ и тъй като въпросите продължават да се трупат, невероятно напрегнатият час от тази седмица всъщност даде тон отговори на несигурност за месеци.

Епизодът от тази седмица видя някои наистина остри писания и актьорска игра J.R.Ramirez тъй като тъмното му слизане в света на Xer достига драматична кулминация, от която няма връщане. Всичко се променя в края на часа, тъй като животът на Зик виси на косъм.

ABC

American Idol 5-ти съдия: Огромният фен-фаворит се зарежда след първия кръг в Холивуд

Преглед на историята

И той не беше единственият в опасност, тъй като призоваването събра Бен, Грейс и Ейдриън - които не се виждаха от пожара в нощния клуб - само за да тласне Грейс към ранен труд. В болницата тя открива, че има рядко медицинско състояние, което означава, че е изложена на сериозен риск да загуби живота си или бебето, оставяйки на Стоунс невъзможен избор.

Преди да стигнем до въпросите ни, похвала на екипа „Манифест“, че вече седмици наред се съмняваме както в Джаред, така и в капитан Бауърс. Андрей Уорд-Хамънд в ролята на Кейт Бауърс изигра антагониста докрай, което ни накара да я презираме както Михаела. Бяхме абсолютно сигурни, че тя е Xer и открихме, че започваме да разпитваме и Джаред на Рамирес.За щастие добрите момчета останаха добри, тъй като тази седмица най-накрая се разкри, че Джаред е работил под прикритие на Xers, откакто е попаднал в бара на Тамара и е открил, че нейният идиот брат е един от тях. И той трябваше да държи Михаела на тъмно за това, за да помогне да продаде своето преобразуване.

Единствената висяща нишка тази седмица беше как Джаред успя да изглади нещата със Саймън, след като обърка смъртта на Михаела от представителя на профсъюза, но нещата започнаха да се движат доста бързо в този момент и всичко беше толкова хитро направено, ще го позволим сега.

Освен това имаме много други въпроси, които да разгледаме за момента. Един от нашите въпроси, който смятаме, че сме измислили сами, е защо са направили толкова голяма работа от сестрата, като са разпознали Адриан, който е в бягство, след като той е въвел удавения каяк ... но това беше каякът тя призна като лекар, необходим за степен.Добре, продължаваме с останалите ни без отговор въпроси:

AMC

Обобщението на ходещите мъртви: Огромният обрат носи голяма смърт във войната на шепота

Преглед на историята

Защо Грейс сподели обаждането на Ейдриън?

Беше ясно, че Ейдриън има „Помогнете ми“, призовавайки го да го разположи на моста, за да спаси лекаря, но защо Грейс сподели призоваването? Ейдриън го закара в болницата, в която беше, независимо, така че изглежда ненужно тя да е била там. Всичко, което се случи, беше, че водата й се счупи и тя си тръгна. Беше ли единствено да свърже отново нея и Бен с Ейдриън, за да оспори възгледите на Ейдриън за призованията? Или изобщо беше нейното обаждане?

Ще продължи ли Грейс да има обаждания?

До края на епизода случайното пристигане на хирурга в болницата, който може да извърши необходимата операция на Грейс, за да спаси и нея, и бебето, я поставя в уникална ситуация. Сега, когато е родила Едем, ще продължи ли да има Призвания? Връзката все още е налице, в известен смисъл, но ако Призванията през цялото време са били на Идън, то Грейс може би е действала като преводач.

Разбира се, няма да има много смисъл бебето да се обажда - те със сигурност вече няма да могат да направят нищо по въпроса - и какво ще се случи там? Може ли Грейс да продължи да проявява призванията на Идън, или Идън просто ще крещи и плаче, докато се изплаши от призоваване и никой няма да разбере какво става. В противен случай тя просто трябва да спре да ги има.

E! / MTV

Реалният свят: Флората на Маями се връща на 'Botched', за да поправи 'Uniboob'

Преглед на историята

Прав ли е Ейдриън за призованията?

Друг аспект на Адриан и Грейс, които споделят Призоваването, е, че позволява на Ейдриън да сподели мнението си за тях и той не ги вижда като сила за добро. Той ги вижда като манипулиращи бавно пътниците с течение на времето, докато започнат да ги следват сляпо. „Върнати сме от мъртвите, за да бъдем агенти на апокалипсиса“, каза той на Бен. Прав ли е?

По начина, по който Адриан го вижда, Грейс нямаше да се окаже в тази медицинска ситуация, ако не беше отишла до мястото на моста на Призоваващия, защото се спъна по скалите. Това отключи ли й водата да се счупи преждевременно? Ако е така, Calling изпрати нея и Adrian там, за да създадат проблем (ранната й доставка) и решението (лекарят трябваше да спаси живота й). Играят ли Callings на игри с тях? Изпитваме присъщата им доброта за известно време. Ал-Зурас казва, че има баланс между призованията. Прав ли е? Адриан ли е? Или са Камъните?

Какво означава първото изтегляне на Кал?

От нищото тази седмица разбрахме, че Кал всъщност е имал чертеж за повикване - вижте как създадохме собствената си дума с „Draw-lling“? - преди някога бяхме виждали такива. В него имаше сянка, която изглеждаше надвиснала над Бен и / или Грейс (на пръв поглед си помислихме, че е Грейс). С напредването на епизода се образуват допълнителни сенки зад Бен и / или Грейс (което прави теорията ни спорна) и Олив.

Но какво означават те? Защо Кал няма такъв, освен факта, че той може да бъде погълнат от сенките на родителите си въз основа на позиционирането им в рисунката. Показателни ли са за някаква нарастваща и надвиснала заплаха? Възможно ли е датата на смъртта, макар че това е далеч. Плюс това, как той успя да игнорира призоваването за толкова дълго време в миналото, което сме виждали, че призовава безмилостно кучешки пътници, докато не се обърнат към тях. Този е изненадващо пасивен и търпелив.

Twitter

Арнолд Шварценегер споделя Коронавирус PSA със своя мини кон и мини магаре

Преглед на историята

Защо Ейдриън видя сенките?

Може би най-стряскащото и зловещо развитие на нощта обаче настъпи, след като Ейдриън открадна от болницата, само за да разкрие сенките в една уличка. Подобно на рисунката на Кал, те започнаха като само една сянка, а след това бързо се превърнаха в три, които израснаха стените на сградата и след това сякаш се навеждаха към него.

Сенките го оставят да бяга от тях, така че очевидно просто трябва да му показва нещо. До края на епизода Кал ги беше видял отново също на стената на спалнята си, което означава, че сенките, които го плашат, се появяват само пред него и Ейдриън в момента. Какво свързва тези две? Адриан е бил свързан със семейни разговори на Стоун преди този с Грейс (той е споделил самолетната катастрофа преди пожара призовавайки с тях), което го прави един от малкото пътници, които го правят.

Каква е стойността да го привличаме - с такъв негативен поглед към Призванията - отново и отново към семейство Стоун? Трябва ли да оспорва вярата им в присъщата доброта на Призванията, или трябва да го предизвикат? Може би и двете, дори.

Защо сенките се появяват сега?

След цялото това време, като се има предвид, че те са първите Draw-lling на Кал, защо сега се виждат Сенките? Не може да е, защото той и Олив ги гледаха заедно за първи път, нали? Или има нещо общо с Джаред и Михаела и капитанът, който майсторски сваля Саймън и съпругата му и Били и двамата му глупаци в онова брилянтно ужилване на бара, като по този начин поне временно неутрализира заплахата от Xer?

Никога не сме чували обаждане да бъде предсказвано от Кал и след това да чака толкова дълго, за да се прояви в реалния живот. Те изглежда явно представляват някаква опасност, но заплаха ли идва за Кал и Ейдриън? И ако да, защо сега? Дали майорът ще обиколи отново и те може би са някакво предупреждение? Или те представляват нещо ново? А защо три? И защо да заобикаляме всички от семейство Стоун с изключение Кал?

Фредерик Хейман

Лейди Гага се разголва за хартия, отваря се за фибромиалгия, депресия и изтекла музика

Преглед на историята

Ще продължат ли Xers?

По-малко свързани с призованията и повече за практическия вътрешен тероризъм, но дали ужилването ефективно е поставило куршум в Xers? Не би трябвало да е толкова трудно да се съберат останалите замесени хора, като Джаред можеше да идентифицира толкова много от тях от срещи на Xer като представител на профсъюза на Михаела, но дали това ще е достатъчно, за да спре движението?

Може би Саймън и съпругата му ще бъдат считани за мъченици? Или, което изглежда доста вероятно, те ще разполагат с други агенти на високи места, които ще ги накарат да се появят, преди да има някакви обвинения. Ако могат да имат хора в правоприлагащите органи, те също могат да имат хора в съдебната система или правителството.

Също така, вероятно не сме приключили с цялата информация, която Саймън е събрал от Бен - и как ще предприеме, за да разбере, че неговият колега е бил мозъкът зад цялото движение (или поне местна глава)? Със или без Саймън, той се чувства като движение, което има много поддръжници, тъй като има недоверие към 828-те. По дяволите, той може да е въвел планове за действие при извънредни ситуации, за да пусне информация, ако някога бъде арестуван. Времето ще покаже.

Ще трябва да изчакаме до следващия понеделник от 22:00. ET на NBC, за да видите дали седем дни са достатъчни, за да получите поне някои от тези отговори.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети