7 Мрачни манифестни въпроса, тъй като сезон 2 стартира с подобрени обаждания, шокиращо възкресение

Награди Златен глобус 2020: Всички диви наблюдения след парти! Виж снимките NBC

С визии за самолетни катастрофи, танцуващи в главата й, Михаела и Бен се опитват да разберат какво означава „спасяване на пътниците“, когато смъртта идва за всички тях.

Най-странната загадка на телевизията се завръща като „Манифест“ започна Сезон 2, като усили интензивността, продължителността и визуалното участие на Призивите.

Не беше достатъчно да се постави дата на смъртта на всички, които някога са изчезвали и се връщали - както се вижда от смъртта на Грифин чрез удавяне 82 часа след завръщането му (от липсата му в продължение на 82 часа - сега създателите добавят още един слой към призованията като ги има напълно завладяващи и дори интерактивни, ако повече от един завърнал се намира в един.

като жена в армията

Тази седмица това включваше непрекъсната визия за срив на полет 828, докато Михаела и Кал са напълно наясно, че са във визия (никой друг не знае). В края на часа Зик се присъедини към тях в самолета, но той очевидно никога не беше в този полет, тъй като изчезването му се случи през 2017 г. в пещера.

NBC

8 смъртоносни „манифестни“ въпроса като сезонни обвивки със смърт, изстрел и ужасяващо откровение

Преглед на историята

Всъщност часовникът на Zeke е много по-къс от пътниците. Тяхната „дата на изтичане“ е определена за 2 юни 2024 г. Но Зик изчезна само една година, което означава, че изтичането му се появява някъде през този сезон. Това означава, че тайната на датите на изтичане ще трябва да бъде разгадана в тези епизоди, освен ако те не планират да убият Zeke или да го накарат да открие вратичка.Може ли да бъде обвързано с видения за падането на самолета? Самолетът може би е катастрофирал? Това би могло да обясни защо е взривен в хангара, може би, ако е трябвало да се взриви при удар. Наистина нямаме представа какво се е случило през петте години и половина самолетът е изчезнал. Смятахме, че това е най-големият въпрос на шоуто, но оттогава е затъмнено от всичко, което не знаем за Callings.

Премиерата ни запозна с двама нови пътници, които интерпретираха призванията си по много библейски начин, със специален фокус върху Откровенията. Това ги накара да решат, че самоубийството е единственият начин да го спрат, но вместо това те научиха, че не виждат смъртта си при инцидент на моста Джордж Вашингтон, а по-скоро друго семейство.

Така че дали васиците ще станат съюзници на каузата или просто ще изчезнат на заден план, както направиха толкова много пътници на „Призоваването на седмицата“ през Сезон 1? И докато размишлявате върху това, това са основните въпроси (важни и не толкова важни), които ще обмисляме след експлозивната премиера тази седмица.NBC

5-та съдийска премиера на „AGT: Шампионите“: Невероятна опасност, танц, предизвикващ възрастта, и „Queen Like You Never Heard“

Преглед на историята

Какво означава „Спасяване на пътниците“?

Героите задават този въпрос, ние също. Бен смята, че става въпрос за спасяването им от тази дата на изтичане, но Михаела смята, че може да е по-спешно от това. Със сигурност васиците нямаше да стигнат до тази дата, така че Мик може да има предимство в тълкуването на това конкретно съобщение от нейното призоваване. И дори да е като пренареждане на шезлонгите на Титаник, защо е лоша идея да помагате на хората в нужда?

Пътниците се нуждаят от частна мрежа, за да споделят това, което виждат, и да се опитат да излязат с по-голяма картина. Сигурни сме, че Бен би искал да го очертае. Може би тогава биха могли да добият представа какъв вид спестяване трябва да направят в по-голям мащаб. По дяволите, включете зеките и грифините на света - там трябва да има и други завърнали се.

Как Кал се върна да види Михаела?

Не всеки въпрос е важен, но за нас беше малко странно, че Саанви трябваше да промъкне Бен обратно, за да види Михаела и след това Кал се появи няколко минути по-късно. Как влезе там? Обикновено тези врати са заключени по всяко време към различни зони на болница. Дали той се обаждаше обратно там, или сценаристите просто се нуждаеха от него за сцената, така че изведнъж той беше там и спря да мисли толкова силно, след като всички тези хора изчезнаха за пет години и половина, така че спрете да се потите подробности вече. Достатъчно честно.

ABC

Какво прави Хана Браун в премиерата на „Ергенът“ на Питър Уебър?

Преглед на историята

Дани Баща ли е?

Този изглежда ще се реши следващата седмица, така че ще излезем на крайник и ще кажем на Дани: „Ти са бащата.' Защо? Тъй като създава повече драма, той държи прекрасния Даниел Сунджата в актьорския състав и прави домашния живот и връзката на Бен с Грейс малко по-сложни. Да не говорим за Олив, който вече е разкъсан между тези две фигури на баща.

Честно казано, 2020 е. Сложните семейни структури са това, за което се стреми Америка. Грейс да има дете от друг мъж, докато съпругът й отсъства пет години, със сигурност не е нищо шокиращо и особено при извънредните обстоятелства. Честно казано, те писатели изглежда правят всичко това много по-сложна сделка, отколкото би била в реалния живот.

Защо Михаела няма много време?

Когато Кал проследява Зик в дома на майка му, той му казва, че нито той, нито Михаела имат много време и трябва да работят заедно. Разбираме, че Зик язди срок на годност, който се очертава много по-рано, отколкото може да осъзнае, но защо Кал смята, че и Мик няма много време. Дали защото съдбата й е преплетена със съдбата на Зик? Или заради работата си по Призванията тя излага живота си в по-голяма опасност? Може би някой ще я застреля отново.

О, споменахме ли, че именно Мик беше застрелян в тази драматичност ( прозявам се ) cliffhanger момент от финала на сезон 1. Знаете ли, моментът в сапунената опера с двама момчета, които се борят над пистолет и след това влиза трети човек. Разбира се, третият човек е прострелян. И в този случай скочихме напред два месеца и Мик е добре, така че наистина нищо от това така или иначе нямаше значение ... освен може би за дъгата на Зик.

Марвел / Гети

Кристиан Бейл, скачайки от DC до Marvel? Актьор в разговори за 'Тор: Любов и гръм'

Преглед на историята

Защо Зик се предаде?

Очевидно в резултат на ролята си в стрелбата по един Михаела Стоун, Зик реши да се предаде. И той успя да го направи, като случайно се сблъска с Михаела на улицата и очевидно каза на полицията къде и кога ще бъде този конкретен ъгъл на улицата. Това е доста впечатляващо. Или това е удобно? Приятно е да видиш, че писането е толкова рязко, както винаги в най-виновната сага за телевизионни мистерии.

харесвам най-добрия си приятел

Защо майорът прекарва толкова много време със Saanvi?

Говорейки за време, което никой не му стига, как майорът разполага през цялото време на света, за да работи за извличане на информация от Саанви. В заключителните моменти на този епизод тя накрая казва на добрия лекар, че ще трябва да я пусне като пациент, тъй като Саанви няма да й се отвори напълно. Уловката работи, когато Саанви започва да разкрива какво се е случило с Полет 828.

Но вече прескочихме два месеца напред, което означава, че майорът играе невероятно дълга и търпелива игра със Saanvi, ако тя е позволила да премине към това много преди Saanvi дори да започне да се отваря за полета. Сега шлюзовете могат да тръгнат оттук, но все пак е странно да се мисли, че някой толкова безмилостен и всеотдаен, колкото майорът е на нейната кауза, би бил готов да задържи всичко това за два месеца, за да се закача със Саанви по този начин.

Гети

Ким Кардашиян отвърна на твърдението, че не е дарила за усилията за австралийска помощ от Bushfire

Преглед на историята

Как е жив Ванс?

Но всичко това пребледнява в сравнение с последната сцена, разкриваща, че Ванс е жив. Сега сме развълнувани да имаме повече време с актьора Дарил Едуардс, който свърши чудесна работа, добавяйки толкова много слоеве към този сложен герой. Предполагахме, от фините му кимания и намигвания, че този Ванс все още е на страната на Бен в това, което може да го направи добър съюзник.

Но без НСА да подкрепи пиесата му, кой финансира каквото и да е Ванс досега? Откъде дойдоха всички бели микробуси и агентите на полето, които да ги карат и да следят пътниците. Какво знае Ванс? Какви са мотивациите и целите му с пътниците сега? И защо в този момент той избра да отвлече Бен? Защото той атакува микробуса? Или защото Ванс беше готов да се разкрие?

Ще се радваме да видим как пътниците започват да проявяват малко по-голяма активност срещу майора и всякакви други сили, работещи срещу тях. Може би Ванс може да позволи това да се случи.

Всъщност дори не знаем как е оцелял след този взрив. Може би той е изчезнал и сега самият той се е завърнал, като срокът на годност е около два месеца поради този скок във времето. Това би създало по-голяма спешност за придвижване на сюжета напред от датата на изтичане на Zeke.

Очакваме да имаме само повече въпроси (и може би един (бебешки) отговор), тъй като „Манифест“ продължава всеки понеделник от 22:00. ET на NBC.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Никога повече няма да оставите зарядното за мобилния си телефон в хотелска стая с този гениален съвет

Никога повече няма да оставите зарядното за мобилния си телефон в хотелска стая с този гениален съвет

Моите гнили домати

Моите гнили домати

Новата прическа на V на BTS оставя членовете на ARMY зашеметени, феновете я наричат ​​„мощна“

Новата прическа на V на BTS оставя членовете на ARMY зашеметени, феновете я наричат ​​„мощна“

Бари Уилямс мисли, че HGTV „Платен начин твърде много“ за къщата „Брейди Бънд“

Бари Уилямс мисли, че HGTV „Платен начин твърде много“ за къщата „Брейди Бънд“

Обиколката на съучредителя на Everygirl Danielle Moss ’Holiday Home

Обиколката на съучредителя на Everygirl Danielle Moss ’Holiday Home

Netflix определя дата на премиерата за последните епизоди на „Fuller House“

Netflix определя дата на премиерата за последните епизоди на „Fuller House“

5 правила за оцветяване на грима, които да се нарушават и едно, което винаги да се спазва

5 правила за оцветяване на грима, които да се нарушават и едно, което винаги да се спазва

Ванеса Уилямс казва, че е била помолена да отслабне за „Eraser“: „Помислих за Lipo“

Ванеса Уилямс казва, че е била помолена да отслабне за „Eraser“: „Помислих за Lipo“

Селска кабина за гости, заобиколена от спиращите дъха планини Бриджър

Селска кабина за гости, заобиколена от спиращите дъха планини Бриджър

Джефри Дийн Морган казва, че „Воалът е вдигнат“ за брака на Хилари Бъртън в новата й книга (ексклузивно)

Джефри Дийн Морган казва, че „Воалът е вдигнат“ за брака на Хилари Бъртън в новата й книга (ексклузивно)