6-годишна, разказана от учител по изкуство Тя рисува картина „Грешна“, Интернет не е съгласен


Гети (запас)

Фронтменът на Kiss Пол Стенли дори извика подкрепа за начинаещия Пикасо.

Изкуството на 6-годишен студент стана вирусно, след като учител по изкуства не го одобри.В сряда Джема Лейтън се обърна към своя Twitter, за да разкрие, че дъщеря й Еди е разстроена, след като разкри своя скорошен шедьовър пред извънкласната си група.

6-годишната ми дъщеря нарисува тази невероятна сцена в художествен клуб след училище.

Нейният учител по изкуство й каза, че го е направила погрешно ?!

Не можете да правите изкуство погрешно!

Тя беше толкова разстроена, тъй като изкуството е любимото й нещо да прави.
Можете ли да покажете на Еди някаква подкрепа и да харесате нейната живопис? pic.twitter.com/LV8rOgPwjc

- Джема Лейтън (@GemLeighton) 21 април 2021 г. @GemLeighton

„6-годишната ми дъщеря нарисува тази невероятна сцена в художествен клуб след училище“, публикува Джема. - Нейният учител по изкуство й каза, че го е направила погрешно ?! Не можете да правите изкуство погрешно! Тя беше толкова разстроена, тъй като изкуството е любимото й нещо да прави. Можете ли да покажете на Еди някаква подкрепа и да харесате нейната живопис?И масите в социалните медии направиха точно това, като рисуваха дървета, небе и пътека, събирайки над 100 000 харесвания и 6000 ретуита към момента на писането на тази статия.

Един фен отговори: „Еди, това е красива картина. В изкуството няма нещо като грешно. Продължавайте да рисувате и рисувате и накарайте майка си да постави най-добрите на стената като изложба.

Друг сподели: „Аз съм професионален художник и обичам картината на Еди. Много изразително! Ако нейният учител знаеше нещо за изкуството, той или тя би забелязал, че Еди е включил перспектива в картината, нещо, което повечето 6-годишни още не са научили.„Edie“ дори започна да се развива в четвъртък сутринта.

„Честно казано, абсолютно съм изненадан от всички невероятни положителни коментари за картината на Еди“, отговори Джема. „Не очаквах такъв отговор! Благодаря на всички вас, които сте харесали и оставили коментари. Наистина зарадвахте едно малко 6-годишно дете. '

Изливът накара Джема да създаде отделен акаунт в Twitter, за да покаже скъпите картини на Еди и други детски произведения на изкуството.

Създадох страница за изкуството на Edie като място за всички деца да качват своите великолепни творения!
Това ми беше предложено в коментарите вчера и идеята ни хареса!
Проследете го @EdiesArt

Благодаря на всички

известни хора в момента
- Джема Лейтън (@GemLeighton) 22 април 2021 г. @GemLeighton

О, Еди знае кои са KISS ISS огромни благодарности на Пол Стенли .. Получих чуруликането тази сутрин и това ми взриви ума 🤯

Фронтменът на Kiss Пол Стенли подкрепя детското изкуство, след като учителят не одобрява https://t.co/SiLOBQ4piR

- EdiesArtSpace (@EdiesArt) 22 април 2021 г. @EdiesArt

„Иди би искала да благодари на всички за любезната и насърчителна подкрепа“, добави Джема. 'Тя се чувства много по-уверена, отколкото тази сутрин, и ще продължи с изкуството си.'

Докато Еди се наслаждаваше на славата на новооткритата си популярност - Джема каза, че е попаднала в училище, „заявявайки, че сега е известна художничка“ - друг „стар майстор“ забелязва нейните способности.

'Edie ... Твоето изкуство е страхотно !!!' туитва фронтменът на Kiss Пол Стенли. ' Няма такова нещо като да правиш изкуство „погрешно“. Има само учители, които грешат '!!! Вашето изкуство показва невероятна свобода и дух. Как може това да е „погрешно“?!?! Продължавайте да правите ТОЧНО това, което правите. Обичам го!!!'

Що се отнася до всяко съмнение относно талантливия тайк, разбиращ родословието на Стенли, Джема написа в Twitter: „Еди знае кои са KISS, огромна благодарение на Пол Стенли. Получих чуруликането тази сутрин и това ме взриви.

Продължете да четете за повече реакции по-долу.

Леле Еди ОБИЧАМ твоята картина, можеш да се присъединиш към моя Арт клуб

- Грейсън Пери (@Alan_Measles) 21 април 2021 г. @Alan_Measles

Джема, покажи на Еди тази снимка от френския художник Раул Дюфи и моля, кажи й, че нейната картина ми напомни за неговите снимки. Бих направил снимката на Еди да бъде направена в картичка или върху платно, или и двете, на Snapfish и да я закача в къщата. pic.twitter.com/qeEH6X8StW

- Ян Бърд (@pictureladyjan) 21 април 2021 г. @pictureladyjan

Имах проф. Да ми каже това през втората година от това, което се надявах да бъде моята BFA. Това беше 1991 г., бях на 21, напуснах и оттогава рядко вдигам четка.

Не позволявайте на чуждото субективно мнение да разубеди Еди. Перспектива и експресионизъм на 6: тя показва такова обещание! Покажете това на учителя! pic.twitter.com/2HhSAnPT1y

- Рейчъл (Shell) Drouin (@shell_yeg) 21 април 2021 г. @shell_yeg

Шон, тъй като вярвам, че е „жизненоважно“ да не „похвалявам“ всичко, което правят другите, нека просто предложа, че намерих избрания от вас начин да отговорите на искането на Gem за неподходящ, покровителствен и напомнящ на хартиена торба, пълна със стари пърди. Как е това Правилно ли го правя?

Ню Йорк Тифани Полард бременна
- Шанън Коултър (@shannoncoulter) 22 април 2021 г. @shannoncoulter

Бих го купил от нея! Обичам го! Колко? Казвате й, че искам да започна война. Минимална оферта?

Прочетох публикацията ви и веднага се сетих за песен на Хари Чапин - Цветята са червени. Песента винаги ми разбиваше сърцето: https://t.co/TWIsKER5TP :

- Сюзън Рос (@ Susanr1960) 21 април 2021 г. @ Susanr1960

Еди, никога няма да забравя да оцветя конско синьо, когато бях на твоята възраст и ми казаха, че е грешно. Вярвах. Не трябваше. Защо не можете да нарисувате син кон? Не позволявайте на никой да ви казва как да се занимавате с изкуство. Математиката е вярна или грешна. Изкуството никога не е така.

- Хелън Кенеди (@HelenKennedy) 21 април 2021 г. @HelenKennedy

Интересни Статии