6 въпроса на WTF „AHS: Apocalyspe“, тъй като тайното минало на Майкъл докосва още един сезон „AHS“

„Американска история на ужасите: Апокалипсис“ - Запознайте се с героите Виж снимките FX

Пристигането на Лангдън преди три години постави началото на епична борба за власт между мъжките и женските ковени, докато научаваме как Мадисън е оживял.

„Американска история на ужасите: Апокалипсис“ преминава три години в миналото тази седмица на Майкъл Лангдън (Коди Фърн), свързвайки 'Coven' с поредната изненада 'AHS' сезон.

Епизодът включва и завръщането на героите от 'Coven' Зоуи Бенсън ( Таиса Фармига ) и Queenie ( Габури Сидибе ). Хардкор феновете на „Американска история на ужасите“ може би си спомнят, че Куини е видяна за последно да бъде убита от Евън Питърс изкриви Джеймс Патрик Март в сезон 'Хотел'. И така беше.FX

5 въпроса на WTF „AHS: Апокалипсис“, след като телата ударят пода с „Ковена“ на вратата

Преглед на историята

Вече знаехме да очакваме кросоувъри с „Coven“ и „Murder House“, но с епизода от тази седмица направихме едно странично пътуване до хотел Cortez за третия ни сезон на кросоувър. Питърс дори възпроизведе ролята си на Март, измъчвайки Куини с вечна поредица от игри с карти.

И накрая, трябва да се срещнем с последния главен актьорски състав за сезона с Джон Хенри Мур от Шайен Джаксън. В момента той съществува само в този период от време преди три години като най-неохотният член на мъжкия ковен, тъй като те позволяват на амбицията им да ги заслепи за присъщата злонамереност, както Джон Хенри го нарича, очевидна в Лангдън.Dylan Sprouse голи снимки

Някак ви кара да се чудите как от всички онези мъже, които срещнахме тази вечер от ковена на магьосника, само Джаксън е главен член на актьорския състав. Вероятно това не е награда за това, че имате повече съвест, отколкото неговите колеги магьосници. В историята му може да има нещо повече, отколкото да бъде отхвърлен от сънародниците му.

Докато този надник в миналото отговори на много въпроси за пътуването на Лангдън от времето, когато го видяхме в „Къщата на убийствата“, до появата му в „Апокалипсис“, той също откри още повече въпроси. И ако познаваме Райън Мърфи, той вероятно ще остави цял куп от тях без отговор.

FX

Най-много моменти от WTF в „AHS: Апокалипсис“ тази седмица, когато „Къщата на убийствата“ се плъзга в бункера

Преглед на историята

Коя беше оригиналната Мийд и как тя намери Лангдън?

Така се оказва, че Кати Бейтс възхитително зъл робот, г-жо Мийд, не е базиран след Джесика Ланге Констанс от „Къщата на убийствата“ в края на краищата. Очевидно някъде по пътя млад Майкъл Лангдън се завъртя с оригиналната г-жа Мийд, която приличаше точно на Кати Бейтс и имаше същите свои зли наклонности.Този Мийд беше поклонник на Сатана, който научи Лангдън да се грижи за номер едно. Тя твърдеше, че е убила първите си трима съпрузи, но наистина ли е била толкова зла, колкото е казала, или просто всички говорят и заплашват да говорят с управителя, когато месар откаже да й даде козя глава? В края на краищата Лангдън беше този, който уби този тип, защото не я уважаваше.

И това е единственото нещо, което тя направи правилно от Лангдън, очевидно. Тя го обичаше, а той - нея по свой собствен начин. Той все още я изостави напълно, без да се сбогува отстрани на пътя, когато магьосниците извикаха, но тя изглеждаше добре с него, казвайки му, че ще бъде там и ще го чака. В тази бележка можете да добавите още един въпрос към списъка: „Още ли е жива?“

FX

„Американска история на ужасите: Апокалипсис“: Сара Полсън се разваля, докато премиерата прекъсва Twitter

Преглед на историята

Защо Малори и Коко се нуждаеха от магии за самоличност върху тях?

С всички, които мислят Mallory ( Били Лурд ) и Коко ( Лесли Гросман ) са били други членове на оригиналния ковен, изглежда, че това може да не е така. Тази седмица видяхме Малори да впечатлява Зоуи ( Таиса Фармига ) преди три години с нейните магически умения. Всъщност тя беше толкова впечатляваща, че Зоуи се обади в Корделия ( Сара Полсън ), за да я видим в екшън моменти, преди целият ад да се разпадне

Така че възниква въпросът защо Малори и Коко са се нуждаели от магии за самоличност? За да ги скрие от Лангдън? И ако е така, как тогава са били включени в списъка за оцеляване за апокалипсиса, тъй като сега изглежда, че целият апокалипсис е битка за власт между вещици и магьосници?

И ако Коко е най-слабата от тях, както беше казано в началото на епизода от тази седмица, защо изобщо да я крием и спасяваме? На тази маса имаше няколко други вещици. Какво прави Коко специално? В този смисъл какво прави Mallory специален?

възглавница шарлот тилбъри
Колекция Everett / FX

Двама любими на феновете герои от „История на ужасите“, потвърдени в новите снимки на „Апокалипсис“

Преглед на историята

Може ли Мелори да бъде следващият върховен?

Първоначалният „Coven“ беше свързан с възхода на новия Supreme, който се оказа Cordelia. Но с впечатляващото разбиране на магия на Малори на толкова ранен етап от нейното собствено образование, ни казват ли, че тя има качествата на следващия Върховен?

Вече разбрахме, че Майкъл е дори по-мощен от Корделия, както се вижда от завръщането на Куини (Сидибе) и Мадисън ( Ема Робъртс ) преди три години, така че може би Малори най-накрая е жена, която е негов мач. Тя подсъзнателно го върна доста лесно горе по същия начин, по който Лангдън подсъзнателно уби детектива, който го разпитваше, преди ковенът да го намери.

захарна мечка нова съпруга

Може би отключването на Mallory е единствената надежда, която ковенът има, да спре Майкъл и, както изглежда те смятат за възможно, да спаси света от апокалипсиса. Наистина ли имат силата да възвърнат всичко, което се е случило в света, откакто всичко се разпадна? Това е ниво на власт, което изглежда извън обсега на никого, включително Лангдън.

Колекция Everett / FX

„Американска история на ужасите: Апокалипсис“: Вещиците от „Ковъна“ се завръщат в снимачната площадка!

Преглед на историята

Защо Март се страхува от Лангдън?

И въпреки че все още не знаем какво точно е Лангдън - той категорично отрече да е Сатана - знаем, че какъвто и да е той, е достатъчно да разстрои призрак като март. Когато Корделия влезе в Кортес, за да се опита да спаси Куини, Март не се тревожеше отдалечено за нея и дори беше пренебрежително.

И макар да знаем, че тя не е успяла да освободи Куини от пленничеството, Лангдън не е имал проблем с това. И от момента, в който Март го видя, той знаеше, че гледа нещо съвсем ново и различно. И смея да твърдим, той изглеждаше уплашен от него.

Той призова Куини да не се бие с него и просто да отиде с него, макар че това ще му струва най-новата играчка и играчка, както и плеймейтка. Той практически моли Куини, настоявайки, че тя няма избор по въпроса. Всъщност ни кара да се запитаме, грижи ли се Март за Куини, по някакъв странен начин? Защо му пука какво ще се случи с нея? Или се страхуваше, че Лангдън ще му се нахвърли, ако не му стигне тук?

Колекция Everett / FX

„Американска история на ужасите“ Алуми Кони Бритън и Дилън Макдермот се завръщат в „Къщата на убийствата“

Преглед на историята

Къде са Зоуи и Куини през настоящето?

След като освободи Куини от Кортес, Лангдън я заведе със себе си в частния ад на Мадисън и я освободи с малко проблеми. Всичко това беше направено, докато женският ковен отказваше молбата на мъжкия ковен да бъде изправен пред процеса на Седемте чудеса и изглежда, че срещата не отнемаше време. - Можем ли? 'По дяволите не!'

В края на часа Корделия, Зоуи и Миртъл бяха смаяни да видят Куини и Мадисън живи. И все пак, когато вещиците влязоха в бункера в наши дни, това бяха Корделия, Миртъл и Медисън който се появи. Това поражда въпроса къде са Зоуи и Куини.

Сега е възможно те да тръгнат на собствени мисии или може би Куини отново е изоставил ковенана, за да се върне във вуду фракцията. Или може би не са оцелели от онова, което се е случило преди три години, или не са оцелели от самия апокалипсис.

Колекция Everett / FX

„Американска история на ужасите: Апокалипсис“ - всяка страшна подробност, която знаем досега!

Преглед на историята

Дали Лангдън е „AHS“ аналог за Доналд Тръмп?

Добре, това може да е малко разтегнато, но какво, ако Лангдън трябва да бъде еквивалентът на ужасите на Доналд Тръмп . Ковенът на магьосника беше толкова нетърпелив да го тласне към властта, защото смятаха, че той може да им служи и да им даде силата, за която отдавна са жадували. Само един от тях усещаше вътрешната му тъмнина и непредсказуемост.

На всичкото отгоре, ако той трябваше да се кандидатира за позицията на Върховния, това би го изправило срещу най-могъщата жена, което лесно би могло да бъде аналог за Хилари Клинтън . Битката им за надмощие може да бъде еквивалент на изборите. В крайна сметка в момента сме преди три години и няма апокалипсис.

chrissy teigen червен килим

Лангдън казва на Корделия, че няма надежда да го победи, защото той вече е спечелил. Хвалите се с победата в колегията за избори? Може би той я бие по техническа гледна точка. И фактът, че след като той 'спечели' каквото и да беше светът, се превърна в апокалиптична пустош, това може да е финият начин на Райън Мърфи да каже, че нещата не са чудесни при Тръмп.

Гети

Джесика Ланг се завръща към „Американска история на ужасите“ за сезон 8

Преглед на историята

Щастливи сме да признаем, че тази теория в най-добрия случай е полуспечена, но също така знаем, че Райън Мърфи е много политически настроен и „Култ“ със сигурност се е заиграл със самите избори. Може би това е, че Мърфи си играе с това как възприема последиците от тези избори, предвиждайки много мрачно бъдеще за Америка при сегашната администрация.

Честно казано, най-вече голата амбиция на изцяло мъжкия ковен ги заслепяваше за присъщите опасности в безразсъдното поведение на Лангдън, което ни напомняше малко за обединението на ГО зад Тръмп, след като той влезе във властта му. Толкова нетърпеливи да претендират за власт и ясно предвиждащи личните им придобивки с възхода му, всички те са готови да компрометират здравия разум и да хвърлят предпазливост на вятъра. За алчността на хората светът беше изгубен.

„Американска история на ужасите: Апокалипсис“ вероятно е на път да потъне нашата теория в мръсотията, тъй като продължава всяка сряда в 22:00. ET на валута.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Популярни Публикации

Джордж Клуни научи тригодишните си близнаци на най-голямата шега „Което е добро забавление“

Джордж Клуни научи тригодишните си близнаци на най-голямата шега „Което е добро забавление“

Сара Силвърман поставя лекар на бласт, за да използва голите си ръце, за да нанесе ултразвуков гел върху гърдите си

Сара Силвърман поставя лекар на бласт, за да използва голите си ръце, за да нанесе ултразвуков гел върху гърдите си

ГЛЕДАЙТЕ: Тази автомобилна компания раздава карти за подарък за автомобили за шофиране

ГЛЕДАЙТЕ: Тази автомобилна компания раздава карти за подарък за автомобили за шофиране

Повече от пържено пиле: Нова готварска книга изследва глобалната южна кухня

Повече от пържено пиле: Нова готварска книга изследва глобалната южна кухня

ГЛЕДАЙТЕ: Завещанието на Харпър Лий е разпечатано в съда в Алабама, но не изяснява много мистерии

ГЛЕДАЙТЕ: Завещанието на Харпър Лий е разпечатано в съда в Алабама, но не изяснява много мистерии

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Kristen Stewart Pole Dances in Rolling Stones Video for 'Ride' Em on Down '!

Kristen Stewart Pole Dances in Rolling Stones Video for 'Ride' Em on Down '!

Били Лурд споделя Движеща се почит към мама Кари Фишър на 3-годишнината от нейната смърт

Били Лурд споделя Движеща се почит към мама Кари Фишър на 3-годишнината от нейната смърт

Уел Браун на Hallmark размишлява върху уроците, научени от бащинството

Уел Браун на Hallmark размишлява върху уроците, научени от бащинството

Какво точно представлява този дебют за феминизъм от кехлибарена роза Пиърс Морган Кротч

Какво точно представлява този дебют за феминизъм от кехлибарена роза Пиърс Морган Кротч