6 WTF AHS: 1984 Въпроси като масов скок във времето разкрива изненадващи съдби на персонажи мъртви и живи

Актьорски състав на „Семейство Адамс“ - Вижте как изглеждат сега! Виж снимките FX

Това е 1989 г. Маргарет управлява бизнес империя. Единият сериен убиец е в затвора, а другият се крие. Брук е изправен пред смъртна присъда и убийството никога не е спирало в лагер Редууд. Къде отива всичко това?

Мъртвите не означават нищо през този сезон „Американска история на ужасите: 1984 г.“ Още от първия сезон не изглежда, че героите са толкова жизнени и „живи“ както преди, така и след ужасната си смърт.

След края на най-дългата нощ в историята на слешър историите, ние не просто подхващаме действието на следващата сутрин, а започваме да прескачаме напред във времето. Първо една година, а след това още четири години, докато 80-те са почти готови да отстъпят място на 90-те.FX

7 WTF AHS: 1984 Въпроси, докато достигнем критична маса за убийства преди шоуто да стане нещо друго изцяло

Преглед на историята

И през цялото време Монтана, Ксавие и Рей тичат из лагер Редууд, сякаш не е минало време. Може би за тях наистина не е така.

Но докато за тях пет години нищо не се променя, всичко е различно за тези, които не са умрели през онази огромна нощ. Видяхме Брук да слезе за всички убийства и до 1989 г. тя седеше в смъртна присъда с всичките си жалби. Счупена и унила, тя просто седи и чака неизбежното.

Убийственото дуо на г-н Jingles и Night Stalker трае само около година, докато смъртта и хаосът се оказват твърде много за Бенджамин, който организира залавянето на Ричард. И никога няма да познаете къде се е озовал ... о, чакайте, това е „AHS“. Разбира се, всички знаем къде е попаднал.

Бенджамин, от друга страна, намира своя път до Аляска, където получава нов живот, нова съпруга, ново бебе и очевидно създава фразата „Бъди мил, пренавивай“ по време на своето време в прото-блокбъстър в зараждащата се дни на VHS.

Колекция Everett

'Hocus Pocus' продължение в разработката на Disney +

Преглед на историята

Но най-стряскащото откритие от всички идва от Маргарет, която не е омекнала ни най-малко. Тя е безмилостна и хитра и ужасна, но също така бързо стана невероятно богата (след като вероятно накара някой богат съпруг), като изкупува тъмни и зловещи имоти и ги превръща в атракции с тематика на ужасите.

Очевидно купуването на Camp Redwood я вдъхнови да продължи тази тенденция и може би най-накрая виждаме каква е била тази визия, преди всичко да се обърка. Може би тя винаги е имала намерение да прегърне тъмното минало на лагера и да го използва, за да привлече повече гости и да спечели пари. Е, от 1984-1989 г. тя направи това в епичен мащаб, като вдигна изненадващ съпруг по пътя.

Както винаги до този момент от сезона, ние си чешем главите и се чудим как ще се развие всичко това. Това обаче каза, Райън Мърфи и Брад Фалчук доста ясно са телеграфирали къде се насочва действието през този сезон. Наближава събирането на живите и мъртвите в лагер Редууд и обещава да бъде писък!

Докато си проправяме път към ужасите, които предстоят, това са въпросите, които ни държат нощем или поне се опитваме да спим с едно отворено око.

RLJE Films / Everett Collection / Гети

Джейми Кенеди за новия си Slasher, 'Scream' Reunion и как наистина се чувства за смъртта на Randy

Преглед на историята

Защо мъртвите се задържат в лагер Редууд?

Все още очакваме отговор на този въпрос и сега, когато видяхме, че повече от жертвите на убийствата от 1972 г. - ако не всички - също се бавят наоколо, наречени 'старомодни' от убийствената Монтана и Ксавие, ние наистина искаме да знаем защо лагер Редууд държи на техните духове, но също така им позволява да съществуват по такъв буквален начин.

Изглежда, че е обвързан с границите на лагера, както видяхме, когато линейката се опита да изведе Рей и не сме виждали жертви преди 1972 г. Дали е било нещо конкретно, което се е случило по време на първото клане на Маргарет, или просто резултатът от толкова много убийства и факта, че Маргарет се измъкна, може би? Така или иначе, докато новодошлите в най-добрия случай са проблемни, „старите хора“ вероятно просто заслужават шанс за последна почивка. Това е като свойствата на „Къщата за убийства“, само в лагер.

Това обаче напомня друг въпрос. Всички нови жертви на Монтана и Ксавиер също ли се връщат към живот? Ако не, защо не? Единствената разлика между тях и всички останали жертви на духове е, че те са били убити от духове (което може да е достатъчно).

Гети (стоково изображение)

Тази къща с духове ще ви плати 20 хиляди долара, за да я завършите ... Но никой никога не е имал

Преглед на историята

Защо Тревър и Ксавие се счупиха толкова зле?

Тук става дума предимно за Тревър, но ще хвърлим и Ксавие, защото онзи пич направо стана убиец. Дали само травмата от изгарянето на лицето му и почти убийството му от г-н Джингъл щракна ума му? Внезапно той е целият в леглото с Монтана и не по-малко откачен от нея. И ние си мислехме, че той е един от добрите.

А след това има и Тревър, друг човек, в който сме вярвали. Но след това, когато се събуди от кома и знаеше точно какво и какво е Маргарет, той не я изложи. Вместо това той реши да я изнудва. О, Тревор, какво ти се случи? Цялата кръв ли се втурна от мозъка ти и направи ли те глупав? Дори не се чувстваме зле, че сега съжалявате за ужаса си.

Как Рей стана добрият? Добре, журито все още не е на Чет (кой прави искам да убия Маргарет). Но Рей изведнъж е гласът на разума във всичко това. Лудост.

WB

Жокерски стълби в Бронкс Ставайки туристическа атракция, за по-добро или по-лошо

Преглед на историята

Briarcliff само великденско яйце ли е?

Докато научава за всички обитавани от духове и зловещи места, Маргарет е грабнала своята убийствена империя, споменава се имението Бриарклиф. Феновете на „AHS“ знаят това като място на сезона „Убежище“, като събитията от този сезон на бонбони се случват през 60-те години. Дали това беше просто безсмислено великденско яйце за феновете, или Мърфи и Фалчук ​​имат по-дълбок план в ръкавите си?

И преди е имало междусезонни закачки и дори пълноценни кросоувър последователности и персонажи, така че ако не друго, това твърдо установява „1984“ като част от по-голямата „AHS“ вселена. По този начин могат да се прилагат правилата за духовете на „Къщата на убийствата“, както и присъствието на Антихрист (бебето на Бенджамин?) И произволен брой други свръхестествени гадости. О, и не е ли имало извънземни случайно веднъж (да, и ние се опитваме да не помним).

Джейк умира в скандал

Какво е бебето на Бенджамин?

Потърпете с нас тук, но господин Джингълс не умря ли? Тогава той очевидно беше възкресен от Сатана и въпреки това му беше позволено да отхвърли плана на Сатана, да се ожени и да има дете? Това не изглежда съвсем вероятно. По някакъв начин смятаме, че малкият Боби е нещо повече или по-малко от човек и че в историята му има нещо повече, отколкото сме виждали досега.

На първо място, той е дете на сериен убиец. Второ, технически той е дете на мъртъв сериен убиец, който е длъжен на Сатана. Това може да породи лоши новини за леля му, която очевидно го приема в края на епизода, когато Бенджамин се поддава на по-тъмните си импулси и решава да се изправи срещу Ричард за последен път на нелепия музикален фестивал на Маргарет Кемп Редууд.

HBO / Хелън Слоун

Сценарият 'Пълна игра на тронове' обяснява защо Дейнерис изгаря десанта на краля ... някак

Преглед на историята

За кого всъщност работи Ричард?

Наистина ли Сатана е съживил Ричард и го кара да изпълнява поръчките си? Ако да, защо позволи на Бенджамин просто да се откаже от мисията и дори да накара Ричард да бъде хвърлен в затвора през всичките тези години? Защо не се бори по-усилено, за да вземе Брук? И защо този субект изчака до момента на екзекуцията на Брук, за да направи най-накрая нещо и да освободи Ричард от затварянето му?

Очевидно Ричард не е имал проблем да намери новата самоличност на Бенджамин и да убие съпругата му, така че звучи така, сякаш Сатана (или който и да е) му е помогнал там - да не говорим за бързо пътуване до Аляска !? Очевидно Бенджамин все още трябва да играе роля във всичко, което предстои да се случи на музикалния фестивал на Маргарет Camp Redwood. И така, защо всички трябва да са там?

Не само се чудим с кого всъщност е в леглото Ричард, но се чудим и какви са целите на този субект? Защо иска толкова много събирането на Camp Redwood, че ще изпрати Ричард в Аляска, за да „вербува“ Jingles? Има ли нещо общо с Дона, съживяваща Брук, или това е просто невероятно съвпадение на времето?

Патрик Стюарт признава, че е бил побойник в младостта си (Ексклузивно видео)

Преглед на историята

Какво прави Дона?

От нищото Брук беше възродена след публичната си екзекуция за всички онези убийства, които не е извършила (и това, което е направила), което би трябвало да я направи законно мъртва в очите на закона, нали? Жената, която я върна, беше не друга, а Дона, която е в неизвестност, откакто изчезна от лагера Редууд през 1984 г.

И така, какво е направила Дона? Наистина ли е проникнала в затворническата система в официално качество или е заменила действителния палач? И какъв е мотивът й да спаси Брук, освен да знае, че е невинна за престъпленията, за които е осъдена. Дори убийството на Монтана беше в самозащита.

Очевидно всички знаем накъде върви това и накъде се насочват тези герои, но какъв е мотивът на Дона? Последният път, когато отиде там, тя искаше да изучава серийни убийци в естественото им местообитание. Оттогава тя малко се промени в това отношение, но това беше преди пет години в шоу време.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

John Mulaney SNL Sketches Класирани: Хелоуин на Байдън, Baby Yoda и друг Mulaney Musical

John Mulaney SNL Sketches Класирани: Хелоуин на Байдън, Baby Yoda и друг Mulaney Musical

Сидни Суини от Ноктърн и Мадисън Исеман разговарят за приятелство в гимназията в реалния живот, съперничество между братя и сестри

Сидни Суини от Ноктърн и Мадисън Исеман разговарят за приятелство в гимназията в реалния живот, съперничество между братя и сестри

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Екшънът на Ева Марсил Кевин Маккол се хвърля в твърдения за преследване и злоупотреба на 'RHOA'

Екшънът на Ева Марсил Кевин Маккол се хвърля в твърдения за преследване и злоупотреба на 'RHOA'

Shahs of Sunset Star Mike Shouhed Talks GG's Brand New Baby (Exclusive)

Shahs of Sunset Star Mike Shouhed Talks GG's Brand New Baby (Exclusive)

Алекс Вауз от „OITNB“ в реалния живот обяснява какво наистина е минало в затвора с Пайпър!

Алекс Вауз от „OITNB“ в реалния живот обяснява какво наистина е минало в затвора с Пайпър!

Ходящите мъртви може да са представили този комичен локал, тъй като Неган се среща с алфата

Ходящите мъртви може да са представили този комичен локал, тъй като Неган се среща с алфата

Разбиване на драмата между Кристин Кавалари, Джей Кътлър и Мадисън ЛеКрой

Разбиване на драмата между Кристин Кавалари, Джей Кътлър и Мадисън ЛеКрой

Ашли Тисдейл разля чая на Дисни по WWHL, разкрива, че тя и тази звезда не са се разбирали

Ашли Тисдейл разля чая на Дисни по WWHL, разкрива, че тя и тази звезда не са се разбирали

Всичко, което Бил и Хилари Клинтън казаха за аферата му с Моника Люински в Hulu Doc

Всичко, което Бил и Хилари Клинтън казаха за аферата му с Моника Люински в Hulu Doc