6 Това сме ние, класирани в тъканните моменти: Няма пари, проблеми са - плюс, Филисия Рашад е съкровище

NBC

Парите са в основата на всичко за Джак, Ребека, Кейт, Тоби и дори Кевин и Мадисън - но за Рандал и Бет всичко е свързано с взискателната майка на Бет, Карол.

Казват, че парите са коренът на всяко зло, но не е задължително. Но това лесно е в основата на много брачни проблеми, емоционален и психически стрес и дори семейни спорове като този, който се разгърна по време на вечеря в „Това сме ние“.

След като разбра в последния епизод, че Тоби е загубил работата си, стресорите от това избухнаха по време на това, което трябваше да бъде специална нормална нощ за четирите нови родители на шоуто. И след монтаж на нов бебешки хаос, очевидно беше точно това, което лекарят заповяда.

NBC

8 Това сме ние, класирани в тъканните моменти: Всички бебета се прибират у дома - Плюс, Flash-Forward носи нови лица

Преглед на историята

За съжаление, слабата ситуация на работа на Тоби се влоши, като отиде в къщата на брат на Кейт. Винаги се подразбира, че Кевин има милиони долари - той със сигурност никога не трябва да се тревожи за нищо, но реалността на Тоби е съвсем различна.

Всъщност той и Кейт са най-малко финансово сигурни от цялото семейство Пиърсън, с изключение може би на Ребека и Джак през деня. Паралелна история от младите в живота на Голямата тройка показва колко тесни са били нещата и как Ребека се е засилила.

И преди сме казвали, че Джак получи всички похвали рано, но Ребека е истинският герой на тази история. Тя беше тази, която поддържаше семейството заедно, вършеше цялата упорита работа зад кулисите, позволявайки на Джак да блесне като този герой в очите на децата й.

Едва сега, когато са на 40 и се занимават със собствени семейства, започват да осъзнават колко много е играла роля в създаването на този невероятен живот за децата си. Обичахме Кейт да се обажда на майка си на случаен принцип, само за да й благодари за това, осъзнавайки колко трудно е трябвало да бъде това.

Това беше другата нишка в епизода. От една страна, имахме упорита мъжка гордост заедно с идеите за осигуряване на семействата им, а от друга имахме любовта на майките, изразена по толкова различни начини.

Както правим всяка седмица, ще откроим най-мощните моменти на шоуто, като ги отбележим по това колко тъкани разкъсахме, само за да ги гледаме. Повярвайте ни, това са щастливи сълзи на мъка.

Instagram

Ергенски двойки, които все още са заедно през 2021 г.

Преглед на историята

„Много съм добре, просто това, че сме ние“

Все повече се влюбваме в Кевин и Медисън, и в тази версия на Кевин. Той беше абсолютно най-добрият му Аз, изпълнен със същия оптимизъм и надежда, които го доведоха до такъв успех, като същевременно остана лоялен към семейството си.

Той и Мадисън израстват в също толкова очарователна двойка като Рандал и Бет, както и Кейт и Тоби. Но най-вече обожаваме да виждаме колко много любов той има за този живот, тази мечта, която той толкова дълго иска, най-накрая се реализира.

Все още нямаме представа какво е бъдещето за кариерата на Кевин, но в този епизод стана ясно, че дори и да не работи отново, вероятно има достатъчно пари, за да издържи цял живот.

В същото време не можем да си представим да напуснем този филм (без значение кой е режисьорът и звездите), за да бъдем заедно с Мадисън, когато се раждат децата му, за да унищожи кариерата му завинаги. Холивуд е простил далеч по-големи грехове на звездите си.

Влюбихме се, че веднага след като той направи тази декларация, почука на вратата и имаше чичо Ники. Това предвещава ли това, че се движи Ники? Разбираме, че той просто е на посещение - само по себе си огромна сделка - но може да означава повече.

Той няма да е първият член на разширеното семейство, който се е преместил при някой от Пирсъните, и това ще помогне да се обясни присъствието му до леглото на Ребека в бъдеще. Разбира се, само излитането там е показателно за желанието му да остане във връзка, което също може да е достатъчно.

1 тъкан

голям брат 19 оценки
E! / Instagram

Скот обяснява на Кортни Сплит със София Ричи, обсъжда остаряването 'Заедно'

Преглед на историята

„Ти си моят първи ден“

Отдавна не сме проверили наистина връзката на Дежа и Рандал. Нестабилен и в крайна сметка прекрасен герой по време на представянето си на семейството му, Дежа някак изчезна на заден план през последните няколко години и това е жалко.

Тази седмица получихме само най-кратките моменти с тях, но беше абсолютно перфектно. Привързаността, която споделят, е толкова автентична и ние обичаме колко много тя го е прегърнала като тази ключова фигура в живота си.

Макар ситуацията с Малик да е изключително сложна за навигация за всеки - майката на бебето му иска да се върне на снимката сега - това трябва да е още по-трудно за 15-годишното момиче, което излиза с него.

Логично е, че той е потърсил напътствия от Randall, поради собствената си сложна връзка с родителите си извън живота си за почти всички, но също така има смисъл, че това остави Deja чувството, че изведнъж е на второ място след Malik в Сърцето на Рандал.

Колкото и да е преживяла, той е нещо като нейната скала, така че ние й аплодираме да му изрази тази истина, че тя все още има нужда той да е там в нейния ъгъл. И той за това, че се засили и го увери, че е сега и винаги ще бъде. Flash-напред го доказва като човек на думата, тъй като вече видяхме намеци, че тяхната специална връзка продължава и през следващите години.

Джордан Белфорт Томи Чонг

2 тъкани

Ерген Мат Джеймс, който се връща с Рейчъл Кърконел, 'Неприятни' разговори за расата

Преглед на историята

„Какво е моето е наше“

Кевин се радва на финансовия си успех, но признава, че печели глупави пари. Но той също така призна, че има глупава фантазия да живее в комплекс с цялото си разширено семейство, като всички отглеждат децата си заедно. Не е начинът, по който работи животът, но е свидетелство за това как той мисли за тях.

В предложението на Кевин да се помогне на Тоби и Кейт, ако се окажат приковани, нямаше и намек за злоба или преценка. Току-що се удари срещу гордостта на Тоби като човек, който чувстваше, че се готви да се провали, осигурявайки семейството си сега, след като е загубил работата си.

Всеки аспект на този аргумент беше толкова реален, че беше болезнен. Сигурно е трудно да бъдеш или по-заможният брат, или по-средната класа в подобна ситуация, защото всяка ситуация е неудобна. Ако имате допълнителни пари, снизходително ли е и скапано да предложите помощ?

Ако го нямате, трудно ли е да пренебрегнете факта, че този друг човек има много повече от вас и може би повече, отколкото може разумно да знае какво да прави? Грешно ли е на Кевин да предложи помощ? Ще бъде ли погрешно да го вземем?

Обичаме, че не бяха дадени лесни отговори на този въпрос, но също така обожавахме Кевин да моли сестра си да му позволи да помогне, ако става въпрос за това, тайно, ако е необходимо. Неговото твърдение, че това, което е негово, е „наше“, говори много за това какво чувства той към нея и всички тях и е красиво.

2 тъкани

Еверет / Гети

Алисия Силвърстоун реагира на безсмисления поглед на Грами на Хари Стайлс: „Шер би била толкова почитана“

Преглед на историята

'Добре'

Нашите ретроспективни последователности показаха, че Джак се подвизава за повишение на работа, но по този начин става леко безразсъден с оскъдните финанси на новото си семейство. Горд човек, виждали сме го да казва отново и отново да не се тревожи за това и че ще го разбере.

След като пусна повече от 200 долара на кредитна карта след вечеря, която той плати в игра на „рулетка с кредитни карти“, Джак отново пусна тези думи на Ребека. Тя го остави да престои известно време, но само за малко.

Ребека се доказа като силна жена и всички ние бяхме в момента, в който тя се сблъска с неговите финанси. Той се опита да я отложи и тя просто нямаше да го приеме. Вместо това тя му каза, че ще поеме семейните финанси.

Тя знае колко харчат, така че знае колко им трябва. Тя също му каза как ще изтегли десет процента от заплатата му, за да започне да изгражда план за спестявания. Сега Джак, знаейки, че се е объркал по време на вечеря в опит да се впише или каквото и да е, би могъл да се върже, можеше да извика, можеше да настоява, че всичко е под контрол.

Той не. Вътре си представяме, че той напълно притежава всичко. Отговорът му на Ребека беше само една дума. Слово за смирение и честност. Дума, която беше прекрасно доставена, с автентичност и уязвимост.

3 тъкани

Getty / TooFab

DWTS 'Peta Murgatroyd казва, че домакинът на Tyra Banks е' тук, за да остане '(ексклузивно)

Преглед на историята

„Ето защо обичам да съм тук“

Филисия Рашад е национално богатство и е от десетилетия. Всяка една от нейните участия в това шоу не е била невероятна и тя играе много добре на Стърлинг К. Браун и особено на Сюзън Келечи Уотсън.

Въпреки всичките си суетни, взискателни, осъдителни тонове, тя всъщност се вписва доста добре в хаоса на къщата на Бет. И ние много обичаме, че Рандал си построи светилище далеч от цялата онази силна женска енергия в къщата за него и неговия (мъжки) босилек на верандата.

След като Бет взриви майка си за цялото съдебно решение - което определено се случваше, но вероятно не толкова злонамерено, колкото Бет го чуваше, поради собствената си несигурност да не отговаря на очакванията, които тя чувства към нея - мощен истината се появи.

Бет се извини и стигна до основата на причината, поради която Карол се колебаеше да се прибере вкъщи. Хаосът, който поглъща домакинството на Бет и Рандал, е нещо, на което тя завижда. Животът й е толкова спокоен, че вече може да различава времето по потока от трафик, споделя тя.

Бет доказа собственото си голямо сърце и любов към майка си в следващата, весела сцена, като достави охладител, пълен с любимите IPA на Рандал, до неговото светилище на верандата. Карол остава ... за неопределено време. Точно когато Ребека каза на мъжа си това, Бет каза на мъжа си, че това се случва. Той поне извади бира от нея.

И ако това наистина означава, че получаваме Филисия Рашад всеки епизод или поне много повече, отколкото досега, тогава може да сме най-големите победители от всички!

3 тъкани

Гети

Мишел Обама реагира на претенциите на Меган Маркъл-принц Хари относно кралското семейство и расизма

Преглед на историята

'Добре'

Това може да изглежда като печатна грешка или грешка, но не е така. Това е по-скоро ехо от перфектния отговор на Джак на декларацията на Ребека, че тя поема финансите.

През целия епизод видяхме колко тежи на Тоби, че е без работа и не може да осигури семейството си. Това е тежест, която мъжете си поставят върху себе си, тази тежест на отговорността, която според тях е по-скоро тяхна, отколкото на всяка жена. Защо? Години на индоктринация относно онези неща, които ги правят мъже.

Трудно е да се отърсим, съчетани толкова много с тази опасна гордост, която видяхме да избухва от Тоби по време на вечеря с Кевин и Мадисън. Неговата мъжественост беше подложена на съмнение и беше установено, че липсва (не беше, но това си правеше сам).

Когато Кейт предложи на вечерята, че може да работи, неговите хакове се вдигнаха отново и той веднага го отстреля. Човек осигури. Винаги! Жената също може да осигури, но не на цената на мъжа!

И все пак, когато Кейт дойде при него по-късно и му каза, че не само са й говорили за възможност за преподаване в музикалното училище на бебе Джак, но че й е била предложена работа и тя я е взела, той открил точно същия тон като бащата на Кейт.

татуировка на гърба на Райън Шеклер

И той даде същия отговор с една дума. И тогава тя му каза, че всичко ще бъде наред, и той го каза отново. Той остави настрана гордостта и егото си и прие, че тази жена е способна да се засили колкото него, и има точно толкова право да го направи.

Той също спомогна за гореспоменатия ни случай, че Тоби може да е най-близкият съвременен еквивалент на един Джак Пиърсън, идващ дори по-близо от Кевин или Рандал.

4 тъкани

Номерите на Оскар: Вижте снопове, изненади и кой е направил история Виж снимките

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джеймс Франко бръсне главата си за „Zeroville“ - Вижте плешивия му „Направи!

Джеймс Франко бръсне главата си за „Zeroville“ - Вижте плешивия му „Направи!

Относно тази сцена на „Лига на справедливостта“ след кредити и какво означава да вървим напред

Относно тази сцена на „Лига на справедливостта“ след кредити и какво означава да вървим напред

Израстването на хип-хоп: Da Brat засилва борбата между Khiry Lyons и Pimpin Beatz (Ексклузивно)

Израстването на хип-хоп: Da Brat засилва борбата между Khiry Lyons и Pimpin Beatz (Ексклузивно)

Лала Кент казва, че „бруто“ Дженифър Лорънс е „тип мацка“, която се свързва с Харви Уайнстийн

Лала Кент казва, че „бруто“ Дженифър Лорънс е „тип мацка“, която се свързва с Харви Уайнстийн

Меган Кинг Едмъндс казва, че е 'болна от насилие' сред Джим Едмъндс Сплит

Меган Кинг Едмъндс казва, че е 'болна от насилие' сред Джим Едмъндс Сплит

Съпругата на Джоуи Макинтайър е бременна!

Съпругата на Джоуи Макинтайър е бременна!

Бранди Редмънд от RHOD се самоуби, след като видеоклип на нейните подигравателни азиатци се появи отново

Бранди Редмънд от RHOD се самоуби, след като видеоклип на нейните подигравателни азиатци се появи отново

Майкъл Рукър разговаря със Сендоф на Йонду, разкрива какво би искал на остров Фантазия (Ексклузивно)

Майкъл Рукър разговаря със Сендоф на Йонду, разкрива какво би искал на остров Фантазия (Ексклузивно)

Оливия Кулпо казва, че е почувствала 'наистина грозно' израстването и е била поставена на диета на 10-годишна възраст

Оливия Кулпо казва, че е почувствала 'наистина грозно' израстването и е била поставена на диета на 10-годишна възраст

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)