6 нови искания за сексуален тормоз в Холивуд, които се появиха след излагането на Харви Уайнстийн

12 от най-скандалните секс скандали на Холивуд Виж снимките Гети Композит

Харви Уайнстийн десетилетия сексуален тормоз над млади жени има поне една сребърна подплата: окуражени жени излизат от дърводобива, за да споделят собствения си травматичен опит по време на работа в Холивуд и извън него.

Не само повече жени излизат с истории за хищническото поведение на Уайнстийн, но няколко споделят истории за тормоз от създателя на „Честни ремаркета“ Анди Синьор, докато дори шоу „Звезда днес“ Кати Лий Гифорд каза на зрителите си, че е била привлечена в дома на продуцент за неудобна среща, когато е била на 21 години.

По-долу има още шест истории за тормоз - започвайки с най-новите - които излизат на бял свят оттогава Ню Йорк Таймс' публикува изложение миналия петък, потвърждавайки, че Уайнщайн всъщност е толкова мръсник, колкото слуховете му го направиха.

Гети

Hollywood Fallout от Harvey Weinstein Bombshell за сексуален тормоз: Уволнен, Мерил Стрийп осъжда и 3 други разработки

Преглед на историята

Кати Лий Гифорд

Гети

Предполагаем извършител: Без име Производител

Дата на обвинение: 9 октомври 2017 г.

Гифорд беше на 21, когато се твърди, че е била тормозена сексуално от неназован производител. Гифърд каза в шоуто „ДНЕС“, че е млада, бореща се актриса в Холивуд, когато се обади на мъж, предлагащ да управлява кариерата си.

'Бях като развълнуван, разбираш ли?' тя каза Хода Котб . „И аз реших:„ Добре “. Казах: „Ще дойда във вашия офис“. [Той каза], „Е, това е в процес на изграждане. В момента работя от вкъщи, така че бихте ли имали нещо против да дойдете в къщата ми? Нямах причина да мисля, че не. Не го познавах лично, просто го знаех на него.'

Giffored се позова на по-ранен сегмент от 'Мегин Кели ДНЕС' където телевизионен репортер Лорън Сиван твърдението, че Уайнстийн я е принудил да гледа как мастурбира преди 10 години в нюйоркски ресторант.

- Стигам до къщата и точно същото се случи и на мен. Точно същото нещо - каза Гифорд. - И аз се научих от това. Момче, чувствах се благодарен, че се измъкнах оттам, без да бъда изнасилен. - Така се чувстваш. - Добре, беше точно това. Мога да преживея това. Но ти си толкова унижен, чувстваш се толкова мръсен. Повече от всичко знаете какво чувствате? Глупаво. Просто си помислих: „Кати, тъпако. Никога не ходете в къщата на някого. Това може да се случи и в нечий офис.

Лорън Сиван

Гети

Предполагаем извършител: Харви Уайнстийн

Дата на обвинение: 9 октомври 2017 г.

Тв репортерът Лорън Сиван даде първото си интервю, след като разкри, че тя също е била тормозена от Уайнщайн, когато е била репортер в News 12 Long Island. Според Сиван той мастурбирал пред нея, след като тя отхвърлила опита му да я целуне.

„Най-унизителната част от всичко беше, че 20 минути по-рано той води този страхотен разговор с мен“, каза тя на „Мегин Кели ДНЕС“. „Чувствах се толкова страхотно и поласкано от това. И след това да ми бъде казано „да стоя там и да бъда тихо“ отхвърли всички топли чувства. “

- Има чувство на срам - каза Сиван. - Може би съм направил нещо, за да му създам погрешно впечатление.

'Това извинение беше последната сламка за мен, така че когато се свързах с репортер, тогава казах:' О, не, достатъчно е достатъчно с този човек ', добави тя. „Няма угризения на съвестта, няма признание за типа поведение, което се случва. Ако той направи това с мен, който съм просто непознат, който не е актриса в Холивуд и не се нуждае от нищо от него, мога само да си представя с колко други жени се е случило нещо подобно.

YouTube / Гети Композит

Джон Оливър раздробява Харви Уайнстийн за сексуален тормоз: „Вашето оправдание не е оправдание“

Преглед на историята

Зоуи Брок

Facebook

Предполагаем извършител: Харви Уайнстийн

Дата на обвинение: 7 октомври 2017 г.

Модел Зоуи Брок подробно описа времето, в което получи „Harveyed“ в Средно есе. В парчето Брок каза, че е на 23, когато се запознава с Уайнстийн на филмовия фестивал в Кан през 1997 г. Брок каза, че не е знаела за компанията на Уайнстийн преди срещата им, но каза, че се чувства „в безопасност“, след като научи, че имат общ приятел.

Брок каза, че изпитва само „платонична енергия“ към Уайнщайн, докато не се озове сама с него. „Енергията се измести и ми стана много неудобно ... И изведнъж останах сам в отдалечен хотелски апартамент с Харви, коварстващ Уайнщайн. Тялото ми влезе в повишена готовност. Бях пиян, млад, на километри от дома, без пари за такси и нямах мобилен телефон ... Беше време да отрезвя и то бързо.

Брок каза, че Уайнщайн напусна стаята и когато се появи отново, беше гол и я помоли за масаж. 'Паникьосан, шокиран, помня, че претеглих възможностите и се чудех колко ми трябва да го успокоя, за да се пазя в безопасност', написа тя. „Той попита дали вместо това бих искал масаж и за секунда си помислих, че това може да е начин да му дадете един сантиметър, без той да мине мили“.

Брок успя да се заключи в банята. Когато най-накрая излезе, тя намери Уайнщайн да плаче. 'Не ме харесваш, защото съм дебел', каза й той. В крайна сметка тя го накара да й се обади в колата.

Според Брок, Бен Силвърман - асистентът на Уайнстийн, с когото Брок също се е сприятелил и се е доверил - се твърди, че се е опитал да се извини на Брок, когато тя си тръгва. 'Съжалявам', каза той. „Искам да знаеш, че от всички момичета, които ти прави това, аз наистина се чувствах зле. Заслужаваш повече.''

Априлска зора

Twitter

Предполагаем извършител: Анди сър

Дата на обвинение: 6 октомври 2017 г.

Анди сър , създател на канала YouTube Junkies в YouTube, който излъчва популярната уеб поредица „Честни трейлъри“, беше уволнен от Defy Media - компанията, която е собственик на Screen Junkies - на 8 октомври, след като няколко жени излязоха с твърдението, че ги е тормозил сексуално . Априлска зора беше един от тях.

Зората излезе в Twitter един ден, след като Ема Бауърс - друга бивша служителка на Screen Junkies - беше първата предполагаема жертва на сексуално насилие, която пусна Signore на взрив в социалните медии.

„През последните 2 месеца разговарях с отдела за човешки ресурси на Screen Junkies, след като Анди Синьор се опитваше да ме насилва по няколко пъти“, пише Dawn. „Направих това, което вярвах, че е най-правилното и се доверих на компанията да направи нещо, като се има предвид, че 2 други жени също излязоха с мен.“

„Човешката компания продължи да не ме приема на сериозно и имаше предвид само интересите на Анди“, продължи тя. „Той заплаши моите гаджета за сигурност, като каза, че ще го уволни, ако кажа на някого. Това беше най-трудното време в живота ми, но излизам напред с надеждата, че никоя друга жена няма да трябва да бъде подлагана на такъв вид лечение.

'Той извади секс играчки и се опита да ги принуди в мен, снима ме без моето разрешение и обеща позиция в Screen Junkies за сексуални услуги', пише Dawn. „Надявам се, че това насърчава повече жени да излязат, защото ти вярвам.“

По-подробно изявление относно тормоза, който получих от Анди Синьор. pic.twitter.com/wVGwr8ATCa

@ April13Dawn

След новината, че Уайнщайн е бил уволнен от The Weinstein Company, Dawn пише в Twitter: „Ако създателят на компания може да бъде уволнен, може и @andysignore. Вашият ход @defymedia. '

Ако създателят на компания може да бъде уволнен, може и @andysignore .
Ти си на ход @defymedia https://t.co/YJpofXF3ru

@ April13Dawn
Гети

Мерил Стрийп осъжда „позорното“ поведение на Харви Уайнстийн: „Не всички знаеха“

Преглед на историята

Девин Мърфи

Twitter

Предполагаем извършител: Анди сър

Дата на обвинение: 6 октомври 2017 г.

Мърфи сподели своята история в Twitter след публикацията на Bowers. Тя написа: „На мен също ми беше много неприятно заради това благодаря, Ема“.

„През последните две години имах комуникации и с Анди Синьор от Screen Junkies“, сподели Мърфи. „Това започна като връзка с фенове, докато Анди не ме попита за моята възраст и дали някога съм имал връзка с по-възрастни мъже. Той продължи да ми казва, че възрастните мъже имат пари, каза, че ако се облека секси, мога да имам филмов канал в YouTube и да получа имейла си.

„Той ме беше помолил да докажа, че не съм мъж на средна възраст, представящ се за„ горещо момиче от 20 сестринства, като се облича в малките си деца в костюми за диалеми за Хелоуин и публикува със 7 пръста нагоре “, продължи тя. „Той се опита многократно да се срещне с мен през последните 2 години в Ню Йорк, Ню Орлиънс и Филаделфия и т.н. Останах във връзка с него за възможни контакти за работа и тъй като той ми каза, че смята, че„ знам моите неща “и че означаваше много от човек, който създаде общност, която толкова обичах. Най-малкото съм ужасен.

Освен това ми беше много неудобно за това благодаря ти Ема. pic.twitter.com/CZD65JbEtt

@ Девинстрация

Ема Бауърс

Twitter

Предполагаем извършител: Анди сър

Дата на обвинение: 5 октомври 2017 г.

е Крисли знае най-добре гей

Първият човек, който излезе публично срещу Анди Синьор, беше Ема Бауърс.

На 5 октомври Бауърс отиде в Twitter, за да сподели своята история.

„В светлината на последните събития с Харви Уайнстийн - написа тя, - сега е подходящ момент да напомня на всички, че съм бил тормозен сексуално от Анди Синьор, създателят на Screen Junkies. Бях „стажант“ (известен още като „копие за кредит“) за някои вирусни видеоклипове за него и той се натъкна на няколко снимки, направени от мен. “

Бауърс каза, че Синьор й е изпратил съобщение колко е гореща, пишейки: „Дръпнете ви го в гащите !!!“. Тя каза, когато се опита да го изчисти, той я покани, за да може „да го направи лично“ . '

'Никога няма да забравя точните му думи', написа тя, 'Можете да прочетете книга за всичко, което ме интересува.'

„Трябва да разберете, този човек ми беше шеф“, продължи Бауърс. „Той беше във властова позиция, а аз бях МНОГО недостатъчно квалифицирана млада дама, работеща за него БЕЗПЛАТНО, с обещанието, че ако може да ми плати.“

Бауърс сподели изявление във Facebook, което тя включи в своя туит.

„Опитах се да продължа напред, но този опит уби желанието ми да се занимавам с дизайн на костюми“, написа тя. - Не е само Вайнщайн. Иска ми се да се биех повече, да не бях скринирал съобщенията му, но бях млад, уплашен и тъп. Така че не го направих. Момичетата в Холивуд се възползват от толкова много. Просто искам хората да ми повярват, когато кажа, че това се е случило.

Както и да е, ето цялата история за това как @screenjunkies един човек искаше да се изправи пред мен pic.twitter.com/wpKlXT2fgN

@EmmaBowers
11 звезди, обвинени в сексуално поведение преди скандала на Харви Уайнщайн в Холивуд Виж снимките Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Илайджа Ууд пляска в отговор на Патрик Шварценегер заради критиките към Индиана Джоунс

Илайджа Ууд пляска в отговор на Патрик Шварценегер заради критиките към Индиана Джоунс

Гледайте как MyPillow Guy разговаря с „президента Доналд Тръмп“ в „Болезнено смущаваща шега“

Гледайте как MyPillow Guy разговаря с „президента Доналд Тръмп“ в „Болезнено смущаваща шега“

Камила Мендес разкрива деня на Ривърдейл, който няма да има нищо против да повтаря отново и отново (ексклузивно)

Камила Мендес разкрива деня на Ривърдейл, който няма да има нищо против да повтаря отново и отново (ексклузивно)

Стилистът на Барни оценява знаменитости на добротата - по някакъв начин Ана Кендрик идва последна

Стилистът на Барни оценява знаменитости на добротата - по някакъв начин Ана Кендрик идва последна

Сара Джесика Паркър, Ева Лонгория Shade E! до Лицето на Райън Сикрест в „Златен глобус“

Сара Джесика Паркър, Ева Лонгория Shade E! до Лицето на Райън Сикрест в „Златен глобус“

Ашли Тисдейл призовава реакцията на 'травматичния' опит в работата на носа

Ашли Тисдейл призовава реакцията на 'травматичния' опит в работата на носа

Впечатленията на Дженифър Лопес и Лия Ремини са ужасно ужасни

Впечатленията на Дженифър Лопес и Лия Ремини са ужасно ужасни

Стивън Колбърт приветства BTS-Mania в „Late Show“ с Glorious Beatles Tribute

Стивън Колбърт приветства BTS-Mania в „Late Show“ с Glorious Beatles Tribute

Скутер Браун просто шегуваше ли се с Тейлър Суифт Фейд в Instagram?

Скутер Браун просто шегуваше ли се с Тейлър Суифт Фейд в Instagram?

'RHOBH' Чаено време: Кайл и Лиза Бътд глави преди драмата за кучета Дорит да премине през премиерата на сезона

'RHOBH' Чаено време: Кайл и Лиза Бътд глави преди драмата за кучета Дорит да премине през премиерата на сезона