51 Прекрасно умни идеи за дизайн на перално помещение

Идеи за дизайн на перално помещение-01-1 Kindesign

Пералното помещение вече не е само за пране, в повечето къщи все повече се превръща във важен семеен център, което прави изключително важно това пространство да бъде добре организирано, за да работи по-усилено и да има подобрена естетика на дизайна. Добре проектираното перално помещение трябва да има голямо място за съхранение, да е удобно за работа и да ви помага да улеснявате домашните си задължения. За да се създаде по-функционално пространство, разполагането със сгъваеми решетки за сушене или килове за окачване на фини деликатеси може да бъде много полезно. Разнообразни шкафове за съхранение, места за съхранение на мръсно пране и лесни за окачване стелажни стелажи са само някои от актуалните тенденции в идеите за съхранение в пералното помещение. Декорирането на пространството на пералното помещение с някакво причудливо изкуство на стената може да ви помогне да завършите декора на пералното помещение и да накарате пространството да се чувства по-удобно и по-малко като стая за дома. Утилитарни пространства като перални и кални помещения рядко получават дизайнерското внимание, което заслужават, те обикновено са последното пространство, в което собственикът на жилището иска да инвестира пари, въпреки че те са пространства, които се използват доста често.

Независимо дали планирате ново перално помещение или актуализирате съществуващо, използвайте нашите полезни дизайнерски идеи и вдъхновение от изображенията по-долу, за да създадете функционално и ефективно пространство. Търсите повече вдъхновение? Разгледайте още една от нашите статии, вдъхновени от пералното помещение: Малки идеи за дизайн на перално помещение !

Идеи за дизайн на перално помещение-02-1 Kindesign

Правилно проектираното перално помещение може да служи за множество цели с добавянето на вградени шкафове, мивка, пералня и сушилня. Тя може да ви помогне да опростите домашните си задължения, да съхранявате спортна екипировка и училищни пособия, почистващи материали, обувки, якета и дори да функционирате като център за поддържане на семейните домашни любимци. Тъй като пералното помещение има потенциала да функционира като многофункционално помещение, (снимката по-горе е идеален пример, с килер, пълен с много елементи за съхранение и извадена работна повърхност за сгъване на пране), преустройството на това пространство е страхотна инвестиция за вас и вашето семейство. След закупуване на пералня и сушилня, помислете за инсталиране на някои вградени елементи за вашите почистващи препарати. Ако ви остане свободно място, помислете за какво друго бихте могли да използвате най-добре това място и отделете ъглово пространство и шкафове или рафтове за допълнителни цели. След като премахнете всички функционални аспекти, можете да преминете към забавната част, декорирайки пространството с боя, покрития за стени и прозорци, обзавеждане и декоративни елементи, които ще помогнат за стимулирането на тези светски домакински задължения.Идеи за дизайн на перално помещение-03-1 Kindesign

Създайте допълнително място за съхранение във вашата пералня

Когато реконструирате зоната за пране, създайте увеличена функционалност на пространството, като добавите интелигентни вградени елементи. Можете да добавите стелажи и шкафове, така че да можете да приберете всичките си консумативи за пране, като кошници или кошчета за пране, перилен препарат, торбички за дрехи, топки за сушилня, ютии, дъски за гладене, торбичка с щипки и дори комплекти за шиене. В тази зона може да се постави и дъска за гладене, или в килер, или вградена в шкаф, където се сгъва. Можете също така да имате релси за окачване на дрехи за сушене или дрехи, които сте приключили с гладенето ... или просто да ги използвате като допълнително място за съхранение на дрехи, ако стаята позволява. Всяко допълнително пространство може да се използва за съхранение на храна за домашни любимци, приспособления за поддържане и домакински предмети като фенерчета, отвертки и др., И разбира се дори сезонни предмети, за да бъдат подръчни, например кърпи за басейн.Идеи за дизайн на перално помещение-04-1 Kindesign

Ярките акцентни цветове в това пространство създават весела пералня.

Идеи за дизайн на перално помещение-05-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-06-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-07-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-08-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-09-1 Kindesign

напускане на работа, която обичате, за по-добра възможност

Идеи за дизайн на перално помещение-10-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-11-1 Kindesign

Занаятчийската зона и практичното перално помещение се превърнаха в едно невероятно пространство!

Идеи за дизайн на перално помещение-12-1 Kindesign

Проектирайте многофункционално перално помещение

Ако живеете в по-малка къща, тогава използването на пералното помещение за многофункционални дейности, като пране / камина, може да бъде отлично спестяване на пространство. Тъй като пералнята обикновено има мивка, идеалното място е не само да си миете ръцете, когато влезете отвън, но и да къпете децата си с козина! Можете също да използвате пространството за хранене на вашите домашни любимци и дори да поставите кутия за отпадъци, независимо дали е вградена в шкафа или просто на пода. Това е чудесно място да поставите багажник за обувки за ежедневни обувки, да запазите спортното си оборудване и някои куки на стената до вратата за вашите якета. Ако имате място за вграждане на вградено бюро, можете да го използвате за сортиране на поща, съхраняване на мобилни телефони и ключове (можете също да монтирате органайзер за вход на стената за спестяване на пространство, Etsy има няколко чудесни идеи, които да ви помогнат да започнете, проект „Направи си сам“!) Можете също да използвате бюрото си като зона за занаяти и опаковане, всичко, от което се нуждаете, е правилната организация и някои рафтове. Ключът към вашия дизайн е да размислите какво най-много се нуждае вашето семейство в това пространство и да сте сигурни, че то ще бъде добавено във вашата стая.

Идеи за дизайн на перално помещение-13-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-14-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-15-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-16-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-17-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-18-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-19-1 Kindesign

Украсете вашата пералня

Тъй като в прането няма много място за контра, фокусирайте се повече върху стените си, когато декорирате. Ярко оцветени чифт или декоративни обработки на стени или дори ваденки и стенописи могат да направят домакинската работа много по-приятна. Можете също така да добавите закачлив знак, произведения на изкуството и плакати, за да влеете някаква личност в това пространство. Вашите контейнери за съхранение също могат да се считат за декор, кошници за източници, кошчета и дори закачалки, покрити с плат, които се отличават със закачливи щампи и цветни тъкани. Забавлявайте се с него, мястото за пране не трябва да е скучно!

Идеи за дизайн на перално помещение-20-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-21-1 Kindesign

Мраморният шахматен под и черен шкаф правят тази пералня необичайно елегантна. Какво мислиш?

Идеи за дизайн на перално помещение-22-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-23-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-24-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-25-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-26-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-27-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-28-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-29-1 Kindesign

Сгъваемата маса е чудесно допълнение към всяко пране, поставете я близо до сушилнята, за да можете веднага да сгънете дрехите, преди да се набръчкат. Добре работи и плот, който може да бъде вграден в съседство с шайбата и сух или отгоре за по-компактно перално помещение. Сушилнята е идеалното допълнение към място за пране, където деликатесите да висят, вместо да ги рискуват за сушилнята! Скритата дъска за гладене помага да се поддържа пространството подредено и организирано и е полезно, когато нещо излезе от сушилнята, за да се набръчка. Направете прането си на едно гише, за да сте сигурни, че всичките ви задължения са завършени!

Идеи за дизайн на перално помещение-30-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-31-1 Kindesign

Това малко перално помещение е проектирано да бъде многофункционално, с подвижен плот, сега се превръща в хладна малка пералня за къпане на космати домашни любимци. Можете също да използвате пространството за напояване на стайни растения и в същото време да го използвате, за да сгънете прането си. За къпане на домашните любимци има удобен пръскач за ръце, а за растенията перфектно работи пълнител с люлка. Естетично приятно и много функционално пространство благодарение на красивите плотове от махагон, приятна селекция от плочки, изобилие от вградени елементи, антикварна сушилня и пълни със слънце прозорци.

Идеи за дизайн на перално помещение-032-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-33-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-34-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-35-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-36-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-37-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-38-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-39-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-40-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-41-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-42-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-43-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-44-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-45-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-46-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-47-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-48-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-49-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-50-1 Kindesign

Идеи за дизайн на перално помещение-51-1 Kindesign

Източници на снимки: 1. Knight Architects LLC , две. Интериори на съпруга на Кристи , 3. Скален хартиен чук , 4. Люси Интериорен дизайн , 5. Кристален кухненски център , 6. Аманда Уебстър Дизайн , 7. Класически ваш интериор , 8. Avon Lea Homes , 9. Reaume Строителство и дизайн , 10. трансформиране Начало , единадесет. Галерия Венециански камък , 12. VanBrouck & Associates , 13. Кабинет на Шенандоа , 14. Primrose Designs , петнадесет. Weaver Custom Homes , 16. Marcson Homes Ltd. , 17. Концепции за килер и съхранение , 18. Художествени дизайни за живот , 19. Интериорен дизайн на KBK , двадесет. Braam’s Custom шкафове , двадесет и едно. Abbott Moon Design , 22. Geoff Chick & Associates , 2. 3. Свежи архитекти , 24. Мелиса Ленокс Дизайн , 25. Josephine Design , 26. Dream House Studios , 27. Тим Барбър Архитектура , 28. Уокър Дървообработване , 29. Morrow и Morrow Corporation , 30. Прецизни шкафове и тапицерия , 31. Smith & Vansant Architects , 32. Bay Cabinetry & Design Studio , 33. TerraCotta Properties , 3. 4. Доблестни домове , 35. Kelley & Company Home, 36. DeWils персонализиран шкаф , 37. Вътрешни работи Inc , 38. Кухня и баня на Karr Bick , 39. Архитекти на KGA Studio , 40. Джоди Росен Дизайн , 41. Студио за дизайн2010 , 42. Highmark Builders , 43. Дизайн на Drury , 44. The Berry Group , Четири пет. Строители на камъни , 46. Visbeen Architects , 47. Реставрация на дома на Уорън , 48. Прецизни шкафове и тапицерия , 49. Фотография на Дейв Адамс , петдесет. Художествени дизайни за живот , 51. Строители на езерото

Интересни Статии

Популярни Публикации

Дженифър Лорънс класира Кардашианс, разговори Брад Пит слухове и получи една епична изненада за 'WWHL'

Дженифър Лорънс класира Кардашианс, разговори Брад Пит слухове и получи една епична изненада за 'WWHL'

Не можете да избягате от Уесли Снайпс в новата кратка виртуална реалност „The Recall VR Abduction“

Не можете да избягате от Уесли Снайпс в новата кратка виртуална реалност „The Recall VR Abduction“

Резюме на „RHOBH“: Кайл, Дорит, Ерика Принудени да водят дела, Rinna Talks Анорексия на Амелия и собствени проблеми с храната

Резюме на „RHOBH“: Кайл, Дорит, Ерика Принудени да водят дела, Rinna Talks Анорексия на Амелия и собствени проблеми с храната

Основател / главен изпълнителен директор на MegMade, Inc. Мег Пиърси

Основател / главен изпълнителен директор на MegMade, Inc. Мег Пиърси

Уилоу Смит се отваря за скорошно разбиване на сърцето в редки коментари за любовния живот

Уилоу Смит се отваря за скорошно разбиване на сърцето в редки коментари за любовния живот

12 Viral Met Gala Moments: „Shove“ на Кендъл, лента на Kylie, рокля на ScarJo и Kanye Kanye

12 Viral Met Gala Moments: „Shove“ на Кендъл, лента на Kylie, рокля на ScarJo и Kanye Kanye

Шемар Мур отрича, че речта „Карма“ е била насочена към Томас Гибсън (видео)

Шемар Мур отрича, че речта „Карма“ е била насочена към Томас Гибсън (видео)

18 най-забавни акаунта в Instagram, които трябва да следите

18 най-забавни акаунта в Instagram, които трябва да следите

Филип ДеФранко продава своите мрежи в YouTube за преработка 3

Филип ДеФранко продава своите мрежи в YouTube за преработка 3

Как Катрин Улрих Роуз за CPO на Shutterstock

Как Катрин Улрих Роуз за CPO на Shutterstock