50 Cent тежи на Диди, хванал се за ръце с Дафни Джой, майка на най-малкия му син

Гети

Рапърът публикува снимка на Диди, който се разхождаше с бившия си.

Шанън Беадор и Дейвид

50 Cent реагира на снимка, на която Диди се държи за ръце с бившата си Дафни Джой, майката на 8-годишния му син.

Миналата седмица двойката беше щракана заедно в Маями, но певецът 'Candy Shop' не изглеждаше смаян от потенциалната романтика, докато публикува снимката в своя Instagram в събота.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

'Не, аз и пуфте се караме за бизнес, ако ..., ако той харесва момичето, той харесва момичето, което аз не давам f ---!' рапърът надписа поста си.Справката „бизнес“ може да сочи минали твърдения за говеждо месо между двамата рап магнати за съответните им марки водка.

През 2012 г. 50 Cent и Joy, които споделят сина Sire, се разделят. Дори след като го прекратиха, връзката им се оказа неспокойна, тъй като той се призна за виновен по обвинения във вандализъм през 2013 г., за да удари вратата на спалнята в дома си в Лос Анджелис. След като обвиненията за домашно насилие отпаднаха, 50 Cent все още беше глобен с 30 дни общественополезен труд, реституция на стойност 7100 долара и защитна заповед за престой TMZ .

Гети

50 Cent изяснява подкрепата на Тръмп, отговаря на Ex Chelsea Handler

Преглед на историята

Наскоро изпълнителният директор на 'Power' беше свързан с модела Cuban Link, когото той подари Mercedes Maybach за 250 000 долара през миналата Коледа.Междувременно, след раздялата на Диди с дългогодишната любов Каси през 2018 г., основателят на Bad Boy излиза със светската социалистка Лори Харви и модела Тина Луиз.

Все още няма официална дума, ако Диди и Джой са предмет.

50 Cent Почетен със звезда на Алеята на славата Виж снимките Гети

Интересни Статии