5 смразяващи въпроса за „Сабрина“ Сезон 2: Близнаци, избори, сънища „Ривърдейл“

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Нетфликс

С изобилства и тайни в изобилие, и след този огромен финален момент, ние сме толкова благодарни Сезон 2 вече е в ход, защото имаме въпроси!

Измина малко повече от седмица, откакто Netflix дебютира в своята очарователна тийнейджърска драма на ужасите 'Смразяващи приключения на Сабрина.' Сега, когато повечето зрители са имали шанса да погълнат всичките 10 епизода от поредицата, вдъхновена от Archie Comics, е време да поговорим за това какво да очакваме на сезон 2.

Внимание: Напред спойлери.Финалът на сезон 1, „Часът на магьосниците“, промени играта. Сабрина ( Kiernan Shipka ), половинката на вещицата, получовешка тийнейджърска героиня, най-накрая излезе при приятелите си и бившия си приятел Харви Кинкъл ( Рос Линч ) за нейните вещически начини.

Гети

Звездата от „Смразяващи приключения на Сабрина“ Тати Габриел отговаря на нашите въпроси за сезон 2

Преглед на историята

Тя също претърпя буквално една адска трансформация. Най-накрая Сабрина подписа името си (в кръв) в Книгата на звяра, като по същество жертва собствената си воля за някои лоши сили, които й позволяват да спаси приятелите си, семейството, ковена и град Грийндейл от сигурно разрушение в ръцете на ядосани призрачни вещици.Изборът е, че публиката едва ли би могла да вини Сабрина за това, но повдига няколко ключови въпроса за това къде може да отиде сериалът на 2 сезон:

Нетфликс

11 „Ужасяващи приключения на Сабрина“ Почитания на ужасите, които може да сте пропуснали от „Хелоуин“ до „Занаятът“

Преглед на историята

Сабрина подписа книгата - какво сега?

Сабрина е отвратителна и непокорна дори по тийнейджърски стандарти. Тъй като тя има един крак в магьосническото царство, а друг в света на смъртните, тя свикна да бъде малко изгнаница, която прави нещата по свой начин. И така, имаше смисъл рано, когато тя избяга от собственото си Тъмно кръщение, защото не искаше да подпише Книгата на звяра и да обещае верност на Тъмния лорд.

Разбира се, всичко това се промени на финала, след като нейната учителка г-жа Уордуел (Мишел Гомес) убеди Сабрина да подпише името си в замяна на силата да призове адски огън, който да погълне враговете й.Подейства, но на каква цена? Освен че променя външния си вид, подписването на книгата очевидно е изпълнило Сабрина с предчувстващ мрак, който я кара да прекъсне всичките си смъртни връзки, включително с Харви и най-добрите си приятели, и да се присъедини към редиците на странните сестри в училището за вещици, Академията на невидимите изкуства.

И така, какво следва?

Нетфликс

Шоуто предполага, че Сабрина сега служи за удоволствие на Тъмния лорд, но какво точно означава това? Повечето останали в нейния ковен са подписали имената си в книгата и изглежда, че всички те контролират собствените си съдби и живеят такъв живот, какъвто искат.

Имаше и няколко препратки към отговора на призива на Тъмния лорд, когато и да дойде. Така ли е, когато Кръстникът поиска някой да му отплати за услуга? Принудена ли е Сабрина по договор да изпълнява поръчките на Сатана сега, дори ако това е нещо ужасно като убийство на невинни хора или измисляне на апокалипсис?

Какъв е дори Тъмният лорд, така или иначе? Чрез г-жа Уордуел, очевидната му любовница, научаваме, че Сабрина е избрана и той е решен да я назначи в армията си.

Но до каква цел? Нещо ни подсказва, че дяволът няма да иска от Сабрина да прави всякакви късни вечери на Тако Бел.

Нетфликс

Сатанинският храм „Охлаждащи приключения на Сабрина“ Анже за „присвояване“ на техния паметник

Преглед на историята

Дали бившето гадже на Сабрина ще стане ловец на вещици?

Сабрина и Харви бяха здрава двойка през по-голямата част от Сезон 1. Гледаха страшни филми, целуваха се и си шушукаха сладки неща.

bobby flay 50 цента

Разбира се, имаше няколко хълцания. Като начало, след като първо разкри, че е вещица, Сабрина незабавно съжалява за решението да бъде чиста и след това прави заклинание, за да изтрие разговора от паметта му.

Друг път колегите на Сабрина направиха заклинание за срутване на мина с надеждата да убият членове на семейство Кинкъл, потомци на ловци на вещици. Харви е ранен и Томи (Джъстин Добис) е убит, което кара Сабрина тайно да възкреси Томи. Въпреки че не беше толкова голяма в некромантията, Сабрина обърка магията и върна Томи без душа. В крайна сметка Сабрина се обърна към Харви за разваленото възкресение ... но го остави да остави собствения си зомбиран брат.

Добре, като се замисля, Сабрина беше ужасна приятелка на Харви и колкото и да коренмеме нейният герой да продължи да се бие в добрата битка, тя абсолютно заслужаваше да бъде изхвърлена. Харви, светец на човека, по някакъв начин й прости и дори се опита да се върне заедно със Сабрина, но след подписването на Книгата на звяра тя почувства, че вече няма да е безопасно за тях да излизат или да останат приятели.

Ооо

Като се има предвид, че вещиците са убили брат му, счупили са сърцето му и почти са унищожили целия му град, справедливо е да се чудим дали Харви може да отиде пълен Kinkle през сезон 2 и да прегърне своите корени за лов на вещици. Очевидно той все още изпитва чувства към Сабрина и едва ли някога ще й навреди, но не е трудно да си го представяме да търси отмъщение срещу странните сестри, след като разбере, че те са отговорни за смъртта на Томи.

Знаете ли какво казват, по дяволите няма ярост като презрян Kinkle!

Нетфликс

Ще играят ли други комикси на Арчи по-голяма роля на сезон 2?

Докато актьорският състав на CW 'Ривърдейл' е ходил няколко пъти до родния град на Сабрина Грийндейл в това шоу, Сезон 1 на „Охлаждащи приключения“ не е видял нито едно дете от Гриндал да му върне услугата.

Разбира се, имаше няколко великденски яйца: плакат в гимназията на Сабрина Бакстър за предстоящ боулинг мач срещу Ривърдейл Хай, термосът на Сабрина Арчи, плакати на Арчи Комикс по стените на Харви, няколко линии за изхвърляне около близкия Ривърдейл - но това беше предимно фон неща. Единственият кросоувър на героя дойде, когато Бен Бътън на 'Ривърдейл' (Моисей Тисен) се появи, за да достави пица на злата г-жа Уордуел ... и накрая беше убит по време на работа.

Могат ли феновете да очакват по-значителни кросоувъри през сезон 2? Дали героите на „Смразяващи приключения“ ще си вдигнат главите в предстоящите епизоди на „Ривърдейл“?

Riverdale и смразяващите приключения на sabrina имаха много фин кросоувър чрез бутон ben и съзнанието ми е взривено хаха l #WitchPlease # Ривърдейл pic.twitter.com/bH817Jzohn

@_voidnjh

Като се има предвид, че Роберто Агире-Сакаса е ръководителят на двете предавания, със сигурност е възможно. Но как би изглеждало голямо кръстосано събитие?

Дали Сабрина ще възкреси няколко героя от „Ривърдейл“, избити от серийния убиец на шоуто Черната качулка? Дали Jughead ще предприеме пътуване до гората Грийндейл, за да се забавлява с вещици и магьосници?

Ами другите герои на Archie Comics? Може би Джоузи и Pussycats може да са хаус бандата на Baxter High's Homecoming Dance? Или какво ще кажете за останалата част от ужасната им линия с участието на хора като Jughead като върколак, вампир Вероника или зомби апокалипсис в „Отвъдното с Арчи“.

CW

„Sabrina“ предлага изненада „Riverdale“ Crossover и феновете се карат да го разберат

Преглед на историята

Каква е сделката с родителите на Сабрина?

В първия епизод научаваме за починалите родители на Сабрина. Майка й Даяна Спелман беше смъртна, а баща й Едуард Спелман, мощен магьосник, беше върховният жрец на нощната църква. И двамата са починали, когато тя е била много малка и макар връзките им с вещици-хора да са били скандални, на Сабрина винаги са й казвали, че са били убити при самолетна катастрофа без игра, докато пътуват в чужбина.

След няколко епизода обаче става очевидно, че има по-дълбока мистерия.

Първо, Странните сестри казват на Сабрина, че родителите й са били убити, въпреки че не е ясно дали те просто се опитват да я измамят. След това я посещават призраците на мама и татко по време на нейното Тъмно кръщение - и те я призовават да не подписва Книгата на звяра. По-късно, когато Сабрина посещава царството на смъртните крайници с надеждата да спаси Томи, тя се сблъсква с духа на майка си.

Не е ясно как Диана е пристигнала в неизвестност и нейното взаимодействие със Сабрина е краткотрайно, тъй като и двете са в бягство от чудовище, наречено Soul Eater, но Даяна хвърля доста голяма бомба.

„Взеха бебето ми след кръщението“, казва тя на Сабрина.

Кой го взе? Дали Сабрина дори е въпросното бебе? Освен това, Поглъщащият душа ли накрая получи Диана? Как всъщност тя и Едуард умряха? Защо да крием истината от Сабрина? И защо родителите й не искаха тя да се подпише в Книгата на звяра?

В този момент има много повече въпроси, отколкото отговори, но родителите и семейната история на Сабрина почти сигурно ще бъдат фокусна точка на втория сезон на „Сабрина“. Говорейки за това ...

Нетфликс

Сабрина близначка ли е?

Близнаците играят голяма роля в магьосническия свят на Грийндейл.

В ранен епизод, в който всички заклинатели са уловени в ужасяващи кошмари, леля Хилда (Луси Дейвис) се сблъсква с ужасяваща версия на главния Хоторн (Бронсън Пинчот), който разкрива свързан близнак, излъчван от стомаха му.

Освен това в един дълъг сезон сюжет включва лелята на Сабрина Зелда (Миранда Ото) акушерка за отец Блекууд (Ричард Койл), настоящия върховен жрец на Църквата на нощта и лейди Блекууд (Алвина Август). След знамение, включващо сиамски близнаци, Зелда открива, че лейди Блекууд е бременна с близнаци.

целувка леле и джуанпа

Зелда помага за раждането на бебетата на финала на сезона, докато Академията на невидимите изкуства е атакувана. Доставката убива майката и когато отец Блекууд идва да иска новородените си деца, Зелда го удря с някои лоши новини: Не само лейди Блекууд е починала, раждайки, но синът му е изял близнака си вътреутробно - оставяйки само едно оцеляло дете .

Развълнуван от наследник от мъжки пол, отец Блекууд приема новините в крачка. Но в самия край на епизода научаваме, че Зелда е излъгала. Първородният на лейди Блекууд всъщност беше здрава жена, така че Зелда отвлече момичето от страх как отец Блекууд може да се разпорежда със своя наследник.

Хилда е шокирана, след като научи, че Зелда е прибрала момичето вкъщи и тя предполага, че със сигурност ще бъдат хванати. „Но ние можем да я отгледаме“, казва Зелда на Хилда. „Правили сме го и преди.“

Чакаме какво? Говорят ли за Сабрина?

Това всъщност може да отговори на няколко въпроса, като се има предвид, че пилотният епизод включва сцена, в която Сабрина има видение родителите й да се грижат не за едно, а за две бебета.

Сабрина има ли близнак? И дали нейната близначка е тази, за която говори духът на Даяна, когато каза, че бебето й е взето след кръщението?

В този момент теорията за близнаците е точно това. Но за онези, които отчаяно търсят връзки Мелиса Джоан Харт любимата комедия „Сабрина, тийнейджърката вещица“, има смисъл. Митологията в това предаване диктуваше, че всеки заклинател има близнак.

За да бъдем точни зъл близнак.

„Ужасяващи приключения на Сабрина“ се излъчва сега в Netflix.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети