29 най-добри телевизионни представления за всички времена, класирани


Най-шокиращите телевизионни смъртни случаи за всички времена Виж снимките

Поредиците от заглавия на телевизионни предавания често се пренебрегват и дори по-често се пропускат в наши дни, но в тези няколко начални момента има истинска мощ. Правилното обединяване на зрението и звука и музиката може да ви помогне да подготвите ума си за света, в който предстои да влезете, независимо дали става въпрос за спокойните полета на „Малката къща в прерията“ или мрачното градско разпадане на „Истински детектив“.

И все пак нито едно от тези предавания няма да бъде намерено в този списък. Нито ще намерите „Летящият цирк на Монти Пайтън“, „Истинска кръв“, „Сопраните“ или „По-странните неща“. Проблемът е, че има твърде много добри въведения. Този списък лесно би могъл да бъде 100 или повече серии, като всеки ден изглежда се появяват по-достойни участници.Колекция Everett / CW / ABC

18-те най-големи пуйки за 2017 г .: Лоша телевизия и филми, които все още ни нарушават храносмилането

Преглед на историята

С нарастването на стрийминг мрежите, където ограниченията във времето не са проблем, навлизаме във второто възраждане на заглавната поредица по телевизията, като в тази област е свършена наистина невероятна работа. Днес в ефир има предавания, където най-хубавото в тях е тяхната интро последователност.И все пак трябваше да се изготвят някои насоки. Интро, които са малко повече от клипове от шоуто или са задвижвани повече от силата на страхотна тематична песен, обикновено не са направили съкращението - като „Приятели“, „Златните момичета“ или „Фактите от живота“ - въпреки задържащата им сила в подсъзнанието ни.

Разгледахме заглавната поредица като произведение на изкуството и разгледахме как тя допълва шоуто, което щяхте да гледате. И вероятно сме пропуснали много от любимите ви предавания и този списък ще ви ядоса, но това е добре. За това са коментарите. Можем да се преборим там.Гети

Холивудските тролове Тръмп над ВРЕМЕТА „Личност на годината“ Вражда

Преглед на историята

ЧЕНГА

В ранните дни на риалити телевизията това монументално въведение направи всичко, което поискахме от него. Каза ни, че ще гледаме ченгета, преследващи лоши момчета, а темата „Bad Boys“ ни каза, че ще бъде вълнуващо. Една проста предпоставка изисква просто въведение и просто име. Има причина това шоу да доминира в ефира в продължение на десетилетия и това въведение имаше много общо с него.

Батман: Анимационният сериал

Един от първите следобедни анимационни сериали, който се изправи и настоява да бъде възприет сериозно като нещо повече от просто за децата, „Батман: Анимационният сериал“ закова техния филмов ноар с този вълнуващ интро и пукащ резултат. Беше по-изтънчен и зрял от повечето анимационни встъпителни предавания и шоуто изпълни това обещание.Сървайвър

Има нещо първично в тематичната песен за „Survivor“, но повече от това, че интро последователността - когато се използва - свързва зрителите в тези тропически места с участниците. Дори по-добре, помага да ни напомните кой участва в шоуто. В някои сезони интрото се развива с напредването на сезона. Дори по-добре, някои ранни сезони имаха великденски яйца и следи в интрото относно победителите и други големи моменти, което ги правеше почти интерактивни с верните фенове на шоуто.

Ресни

Вдъхновен от „Досиетата Х“ - както шоуто, така и въведението - „Fringe“ изведе нещата на следващото ниво, тъй като въведе паралелни светове и други сфери, като модифицира тяхната заглавна последователност, за да се съобрази с различните светове и времена, които може да открием през тази седмица. Плаващите думи и цветове може да се променят, но естетиката остава постоянна, което кара феновете да се настройват толкова силно на интрото, колкото и останалата част от шоуто.

Полицейски отряд!

Преди „Голият пистолет“, Лесли Нилсен ни даде по същество един и същ щрих по телевизията, само че беше с няколко години по-напред от времето си. Откриването е на място на пародия на класически ченгета от 50-те и 60-те години на миналия век, с известна нелепост, така че да знаете в какво влизате като големи гост-звезди, умрели по време на въведението!

истинските домакини от Атланта сезон 11 епизод 23

YouTube / Гети Композит

Джон Оливър раздробява лицемерието на Холивуд над Харви Уайнстийн, известен още като „Секс-престъпна версия на човека, който помага на Коол“

Преглед на историята

Шоуто на Косби

Бил Козби и компания не намериха подходящата група за своето въведение до Сезон 2, но от този момент нататък това беше просто танц всяка година с Козби и актьорския състав. Той перфектно определя личността на всеки член на семейството, както и начина, по който те играят на Косби, което означава, че много хитро ви дава всички реплики, които трябва да знаете, за да влезете в Huxtables по всяко време. Вижте всички представления за различния сезон тук .

Шоуто на куклите

Луд и глупав и нелеп, „The Muppet Show“ беше театър на живо по телевизията ... нещо като. Това беше естрадно шоу и проучване зад кулисите а-ла '30 Rock '... нещо като. Наистина не е имало нищо подобно преди или след това. Но с жабата Кермит начело всяка седмица, която ни обясняваше какво гледаме и кой ще се присъедини към нас, всичко, което можехме да направим, беше да седнем и да изчакаме самотата да ни зарази и нас.

Външните граници

Това новаторско въведение буквално изглежда контролира телевизионните приемници на зрителите, тъй като разказвачът обяснява, че „ние контролираме вертикалата. Ние контролираме хоризонталата. Почти сякаш това беше някакво подривно пиратско излъчване, отвличащо сигнала, интрото перфектно подготви странните епизоди от антологични серии, като подготви зрителите да очакват неочакваното.

Шоуто на Дрю Кари

Въпреки че имаше доста стандартни въведения през дългия си период, Дрю Кери също нахлу в някои амбициозни музикални номера, като никой не удря по-добре от бурния 'Кливландски скали!' интро, което сякаш включваше актьорския състав и всички, които живеят в Кливланд. Това беше пълнометражен танцов номер по улиците, който оживи персонажите и ни напомни да не приемаме нищо от това твърде сериозно. Актьорският състав имаше още едно класическо музикално въведение, което можете да видите тук .

Страх ли те е от тъмното?

За едно детско шоу, това малко въведение в синьо оцветяване беше доста ужасяващо. От титриращия смях до зловещите кукли до празните люлки: „Страхуваш ли се от тъмното?“ знаеше отговора на този въпрос и тихо ни показа защо. Тези светски неща от детството са адски страховити с лошо осветление и странни звуци, издаващи се зад вас.

Гети

Поредицата „Черна Америка“ на Amazon получава онлайн прием „Конфедерация“ не

Преглед на историята

Човекът във Високия замък

С високата концепция за света, когато силите на Оста спечелиха Втората световна война, това въведение си върши работата, представяйки карта на разбитите САЩ, разделени и завладени от Германия и Япония. Но именно призрачните образи на разрушението от епохата на Втората световна война под нейната ефирна тематична песен наистина улавят основното напрежение, което се крие под този слаб съюз. Единственото вградено видео, което можем да намерим, всъщност е целият пилотен епизод, така че продължете да гледате, ако сте заинтригувани.

е разведен Федра и Аполон

Смелецът на Марвел

Смелецът кърви за своя град, а градът кърви за него. Поредицата Netflix Marvel има много страхотни въведения, но тази първа остава най-добрата с кървавочервена течност, която бавно се излива върху невидими структури, за да разкрие статуи, сгради, мостове, Ню Йоркския хоризонт и накрая самия Daredevil. В комбинация с красив резултат, той ви привлича със своята мрачна простота.

Луди хора

Това въведение така перфектно капсулира историята на главния герой на шоуто, като просто показва силует на неговото падане покрай класическите среди от света на рекламата през 60-те години. Всичко, което зрителите трябваше да знаят, беше там през тези няколко момента. Това беше свят на светкавици, лъжи и манипулации и ето, че нашият герой безнадеждно се развява през него. Ела да го гледаш как пада.

Рим

Платните кабелни мрежи се държат на по-висок стандарт в телевизионните представления, като ни донесоха едни от най-добрите, които сме виждали. Тази поредица не се превърна в блокбъстър за HBO, но интро последователността, която комбинира образи на гръцката архитектура, каквато е днес с гръцкото изкуство, оживява. Живото изкуство предлагаше намеци и интриги, които очакваха в шоуто, докато образите поставиха сцената и се подготвиха да ни върнат във време, извънземно и познато.

радост от готвене рецепти онлайн

Шест фута под

Пътуването, което нашите тела предприемат след смъртта, е странно и все пак това се превърна в централната тема на тази интро последователност, която беше крайно завладяваща. Точно както шоуто беше за хората, които са живели с един крак в този свят и твърде много мисли за следващия, това въведение ни показа трезвата реалност как всичко ще свърши така или иначе.

Warner Bros.

Защо Лигата на справедливостта се провали толкова силно

Преглед на историята

Светулка

Повечето научно-фантастични предавания имат широки оркестрови резултати, но Джос Уедън знаеше, че този научно-фантастичен / уестърн хибрид е нещо специално и затова получихме въведение, което се ожени за най-доброто от двата свята с по-модерна песен ... с текст! Тоновете на сепията и изображенията нарисуваха картина на нещо едновременно специално и уникално, което е точно това, за което зрителите бяха, и очевидно все още не бяха готови по едно и също време.

Чудесните години

Действието на Джо Кокер „С малко помощ от моите приятели“, съчетано с ретро кадри от видеокамери (в малка рамка) на семейството, беше наистина всичко, от което се нуждаехме. Използваните кадри ни дадоха характерните личности, а качеството на избора на филми и гардероб ни каза, че се връщаме в по-просто време, докато песента говори за силните страни и връзките на семейството и приятелството, които бяха в основата на шоуто .

Затворникът

С продължителност от три минути, това въведение е практически късометражен филм, но може да бъде простено, защото това беше странно и амбициозно шоу с нелепо претрупано помещение. Беше сюрреалистично и причудливо и толкова визионерско в мисли и екзекуции, зрителите бяха толкова объркани относно това, което се случва, както беше и нашият герой. Това беше поредният случай на шоу, което беше може би малко преди времето си.

Живите мъртви

Все още еволюираща с напредването на шоуто, зомби драмата върши чудесна работа, показвайки преследващи образи на свят, който се разпада, зададен на перфектния резултат. Въведението повтаря прогреса на шоуто, като се добавят нови изображения, които да заменят старите с напредването на сюжета, правейки това живо напомняне за този мрачен и ужасен свят, към който сме се върнали всяка седмица.

Изроди и отрепки

Фото ден на гимназията. Самата фраза смърди болезнената неловкост на юношеството и в един кадър след друг, този перфектен малък видеоклип ни представя един по един на всеки от членовете на актьорския състав и ни дава поглед към техните личности въз основа на това как те се държат седнали на това столче . Цялостната естетика и стил ни пренася в правилната епоха, а резултатите от крайната картина улавят точно онова, което беше толкова ужасно в този ден, като беше официалната снимка на нашето детство всяка година.

Гети

Защо Джеймс Франко напусна Instagram и още 3 сочни хапки от интервюто на 'Disaster Artist'

Преглед на историята

Карнавал

Дълго забравена от повечето сега, тази амбициозна серия HBO - отрязана твърде кратко! - беше буквалната борба на добро и зло по време на ерата на купата с прах в пътуващ карнавал. Това са много опияняващи неща, които да се опитат да се впишат в една интро последователност, но въпреки това те успяха да направят точно това. Карнавалните образи, примесени с мрачната реалност на пустинните условия в Средния Запад, ни въвлекоха в Депресията и тогава видяхме, че докато сме тук, може да се борим за самата душа на Америка.

Декстър

Лесно една от най-старателните и красиво замислени интро последователности, това е малко повече от много, много близък поглед към ежедневната сутрешна рутина на един човек. Но тъй като надутостта на шоуто е, че този човек е сериен убиец, всяка капчица кръв, всяко острие, всяко потенциално оръжие, с което се сблъскваме, когато започва деня си, носи толкова голяма тежест.

lindsie chrisley секс лента

Наздраве

Това е пример за перфектната комбинация от класическа тематична песен и перфектни образи. „Наздраве“ можеше да последва водещата роля на повечето ситкоми от епохата и просто да показва клипове от шоуто, но те дори не показваха лицата на своите звезди ... дори след като беше огромен хит. Идеята на шоуто е безвремието на бар, където можете да изхвърлите притесненията си и да се изгубите с приятели и няколко питиета, а изображенията на хора, които правят това в една отминала епоха, помогнаха да се продаде това послание. Дружеството е вечно, точно като Наздраве.

Семейство Симпсън

След повече от две десетилетия има малко повече неща, които могат да се направят, за да се подобри тази анимирана част от съвършенството. Това, което прилича на хаотичен хаос, всъщност е цялостно изследване на Спрингфийлд и семейство Симпсън, заедно с непокътнати личности и седмични великденски яйца в съобщението на дъската и дивана, за да направи интрото още по-популярно от шоуто в наши дни.

Американска хорър история

Докато всеки сезон на шоуто има своите силни и слаби страни, най-добрата част от всички тях е интро последователността. От натрапчивата тематична песен, която може да се чуе през всяка тема, модифицирана така, че да отговаря на историята на сезона, до още по-обезпокоителните образи, които проблясват във и извън кадър и фокус, нито едно въведение не може да създаде настроението за ужас всяка седмица от „AHS . '

FX

Как се разигра нередактираната „Американска история на ужасите: Култ“ и още 3 шокера

Преглед на историята

Зона на здрача

Коприненият глас на Род Серлинг и тази невероятна тема са само началото защо това класическо въведение все още е толкова почитано. Той запознаваше зрителите с нещо съвсем ново и неочаквано, но го направи с красиво опростени образи като врата, за да ни покаже, че излизаме от нашия свят и навлизаме в неговия. Може да не ни е напълно удобно с това, което откриваме там, и ще бъдем предизвикани, но може да сме по-добри за преживяването.

Досиетата Х

Странни образи и дори по-странни думи, проблясващи по екрана с една от най-добрите тематични песни на телевизията, създадоха интро последователност, която беше прекалено анализирана в ранните дни на Интернет. Значките на ФБР установиха кои са нашите герои и за какво става дума, а след това извънземни образи и усещане за параноя установиха долната част на света, в който щяхме да надникнем всяка седмица.

Игра на тронове

Винаги разширяващо се и лесно едно от най-амбициозните въведения за всички времена, заглавната поредица „Игра на тронове“ трябва да свърши работа. Тези книги са огромни и този свят е още по-голям и с разтегнат актьорски състав на изключително различни континенти, концепцията за живата карта е абсолютен гений. Увеличавайки различните локали, които ще се посещават всяка седмица, картата е разширена и променяна през сезоните - дори осветява изгарянето на ключово място в един момент. Можете да разгледате създадена от фенове разширена версия на въведението, която включва всяко място, осветено досега в поредицата тук .

Свежият принц на Бел-Еър

Ако работата на телевизионната интро последователност е да ви подготви за бъдещото шоу, никой не го е направил по-добре от Уил Смит с телевизионния си дебют. Благодарение на тона на рап кариерата му до този момент, много зрители вече бяха запознати с неговия безгрижен тон, така че те просто трябваше да го покажат и да ни разкажат историята как това хлапе от Фили завърши в тази луксозна резиденция в Лос Анджелис . Забавните текстове, ярките образи и очарованието на Смит свършиха останалото, както е доказано от цяло поколение фенове, които знаят наизуст цялата тази песен.

Netflix през декември: 11 най-прилични нови пристигащи Netflix & Chill Колекция Everett

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джо Скарбъроу, Мика Бжежински реагират на „SNL“ пародия на тяхното сексуално напрежение (видео)

Джо Скарбъроу, Мика Бжежински реагират на „SNL“ пародия на тяхното сексуално напрежение (видео)

Джъстин Тимбърлейк се извинява както на Бритни Спиърс, така и на Джанет Джаксън

Джъстин Тимбърлейк се извинява както на Бритни Спиърс, така и на Джанет Джаксън

Ексклузивно: Андрогинен мъжки модел обръща глави на Седмицата на модата!

Ексклузивно: Андрогинен мъжки модел обръща глави на Седмицата на модата!

Рядкото състояние на мозъка на мама кара коленете й неконтролируемо да се закопчават, когато вижда „привлекателен“ човек

Рядкото състояние на мозъка на мама кара коленете й неконтролируемо да се закопчават, когато вижда „привлекателен“ човек

Невероятно спасително усилие спестява котката на Далас от 25 фута дупка

Невероятно спасително усилие спестява котката на Далас от 25 фута дупка

Връщане на любимия рибен сандвич на Bojangles

Връщане на любимия рибен сандвич на Bojangles

Honey Boo Boo се разпада, тъй като се страхува, че мама Джун ще предозира

Honey Boo Boo се разпада, тъй като се страхува, че мама Джун ще предозира

Първокласникът на Тексас пита Дядо Коледа за храна и топло одеяло в трогателно писмо

Първокласникът на Тексас пита Дядо Коледа за храна и топло одеяло в трогателно писмо

Всичко за зимните орлови нокти, един от първите южни знаци на пролетта

Всичко за зимните орлови нокти, един от първите южни знаци на пролетта

Eddie Murphy SNL Sketches Ranked: Gumby Destroys Weekend Update, когато Eddie връща всички хитове

Eddie Murphy SNL Sketches Ranked: Gumby Destroys Weekend Update, когато Eddie връща всички хитове