26 относими песни, написани за пандемията, които ще покрият всичките ви карантинни емоции


Youtube

Насочете карантината си с помощта на тези нови песни

Няма съмнение, че преживяването на пандемия е било емоционално време за много хора по света и, разбира се, това включва музиканти.През последните няколко месеца музикално надарените са насочвали вътрешните си мисли и чувства в някои много подходящи песни.От Алиша Кийс през Доли Партън до Blink-182, тези карантинни песни обхващат целия спектър от емоции и музикални жанрове. Независимо дали сте разстроени или ядосани, липсва ли ви любим човек или просто сте щастливи, че сте в безопасност у дома, има песен с вашето име

Чуйте някои от песните, написани за пандемията по-долу:1. Джейдън Смит 'Треска в кабината'

През юли Джейдън изпусна своята версия на любовна песен за карантина, свързана с връзка, която не можеше да види, тъй като пандемията го държеше настрана от неговата значима друга.

„Това беше написано по времето, когато наистина исках да видя някого, но и двамата не можахме да се видим. Светът просто ни държеше настрана ... Знаехме това само за безопасността на себе си, на семействата си и на всички около нас. В моята перспектива песента се справя с това разочарование - каза Джейдън The Tonight Show .

2. Blink-182 „Карантина“

Blink-182 наскоро пуснаха първата си песен от 2020 г., подходящо озаглавена „Карантина“.Тъпите текстове позволяват на феновете да разберат как групата се отнася към коронавируса, пеейки: „Предполагам, че съм благословена да бъда толкова отегчена и скрита от този фантомен антиген, който иска да ни изпрати в моргата. Карантина, е-к това заболяване! '

3. Cardi B и iMarkkeyz „Коронавирус“

След като Cardi B сподели мълчание за коронавируса в Instagram и то стана вирусно, DJ iMarkkeyz ремиксира фрагмент от аудиото си в песен, която сега е предавана над 3 милиона пъти в YouTube.

4. Люк Комбс 'На разстояние шест крака'

В новата песен на Luke Combs „Six Feet Apart“ той се оплаква от някои неща, които най-много му липсват по време на карантина, пеейки: „Липсва ми майка ми, липсва ми баща ми, липсва ми пътят, липсва ми групата, дава прегръдки и ръкува. Е, загадка е, предполагам колко време продължава това нещо.

Въпреки настоящата мрачна перспектива, Люк напомня на феновете, че „След като се стъмни някой ден, ще има светлина, когато не сме на разстояние от шест фута“.

5. Доли Партън „Когато животът отново е добър“

Доли Партън предлага няколко думи с надежда към онези, които се борят в новата си песен „When Life Is Good Again“, напомняйки на другите да работят, за да се превърнат в най-доброто си аз и пеейки: „Но знаете, че животът продължава, това също ще отмине, донесе нови и различни дни. '

6. Двадесет и един пилоти „Ниво на загриженост“

В началото на пандемията двадесет и един пилоти споделиха малко по-лесна карантинна песен, озаглавена „Ниво на загриженост“, всичко за това да помолите някой да изгони несигурните обстоятелства с вас.

„Паниката в мозъка, светът полудя, нещата започват да стават тежки, не мога да помогна, но мисля, че не съм се чувствал така, откакто те помолих да вървиш стабилно ... Чудесно, би ли бил, моя малка карантина? Тайлър Джоузеф пее.

greenville sc до charleston sc

7. Алиша Кийс 'Добра работа'

Алиша Кийс посвети новата си песен „Good Job“ на фронтови работници. Докато Алисия първоначално е написала парчето със съпруга си Swizz Beatz миналата година, то отеква още повече в сегашното състояние на света.

„Независимо дали сте на първа линия в болниците, балансирате работата, семейството и домашното обучение, доставяте поща, пакети или храна или се сблъсквате с други лични трудности заради COVID-19, чувствам ви. Вие сте забелязани, обичани и дълбоко ценени “, заяви Алисия в изявление.

8. Avenue Beat 'F2020'

Новодошлите Avenue Beat станаха вирусни на TikTok с песента си „F2020“.

Bop, който разказва колко ужасна е била тази година, в крайна сметка е получил над 14 милиона гледания.

Първоначално триото беше публикувало песента с надеждата да убеди своя мениджър да им позволи да я издадат и е безопасно да се каже, че трябва да са доста развълнувани, че го направиха!

9. Blake Shelton ft. Gwen Stefani 'Happy Anywhere'

Блейк Шелтън вербува дългогодишната си любов Гуен Стефани за новата си песен „Happy Anywhere“, която е свързана с това да бъдеш щастлив, независимо от обстоятелствата, стига да си с хората, които обичаш.

10. Бон Джоуви „Направи каквото можеш“

Бон Джоуви написа новата си песен „Направи каквото можеш“, след като се включи като доброволец в ресторанта си в Ню Джърси, като насърчи феновете си да подадат ръка за помощ на нуждаещите се.

11. OneRepublic „По-добри дни“

„По-добри дни“ на OneRepublic споделя обнадеждаващо послание за постоянство и че нещата ще се подобрят. Групата дори набира фенове, за да споделят моменти от карантина, които да включат в музикалното си видео.

12. Алек Бенджамин 'Шест крака на разстояние'

През април Алек Бенджамин издаде карантинната си песен „Six Feet Apart“, която е свързана с чувството на самота по време на пандемията. „О, най-много ми липсваш на шест фута разстояние, когато си точно пред прозореца ми, но не можеш да се качиш в колата ми“, пее Алек на пистата.

13. Боно „Нека любовта ти бъде позната“

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

През март Боно написа песен, която посвети на ирландците и италианците, които по това време бяха изправени пред най-тежките последици от избухването на коронавируса. Той насърчи всички, които изпитват трудни времена, да продължат да пеят.

14. Ранди Нюман 'Стой далеч'

Ранди Нюман използва своя подпис с остроумие, за да призове за социално дистанциране в песента си „Stay Away“.

Ранди записа песента на домашното си пиано, пеейки: „Стой далеч от мен, скъпа, дръж се дистанция, моля те. Стойте далеч от мен, думи на любов в моменти като тези. '

15. Големи и богати „Остани вкъщи“

Big & Rich призоваха феновете си да останат у дома в техния карантинен химн, озаглавен с подходящо заглавие „Останете у дома“.

Текстовете напомнят на всички: „Останете вкъщи, няма причина на света да се разхождате. Всички сме заедно в това, няма приятел, не си сам. Всичко, което трябва да направите, е да останете вкъщи.

16. Грейс Потър „Eachother“

Грейс Потър привлече помощта на Джаксън Браун, Маркус Кинг и членовете на Луциус Джес Улф и Холи Лаесиг за песента си „Eachother“.

Песента, която е записана от всеки музикант поотделно, е свързана с това да бъдете един с друг по време на трудни времена.

„Може да не всички бъдем засегнати по един и същи начин, но всички преживяваме тази пандемия заедно като човешка раса ... Покани ме наистина да взема предвид най-важните неща, които изобщо не са неща - те са хора “, каза Грейс в изявление.

17. Майкъл Бубле, Barenaked Ladies & Sofía Reyes, „Трябва да бъда търпелив“

Майкъл Бубле чу „Gotta Be Patient“ от Stay Homas и след като го сподели със своите последователи, той разбра, че трябва да запише кавър.

Майкъл се присъедини от Barenaked Ladies и Sofía Reyes за пистата, като всички приходи отиват за различни благотворителни организации.

18. Бенджамин Гибард „Животът в карантина“

Фронтменът на Death Cab For Cutie Бенджамин Гибард записа „Life in Quarantine“, посветен на родния си щат Вашингтон.

Песента включва някои доста тъжни текстове, включително „Тротоарите са празни, баровете и кафенетата също. Уличните светлини се сменят само защото няма нищо по-добро за правене.

19. Коул Суиндел 'Единична съботна вечер'

През май Коул Суиндел издаде песента си „Single Saturday Night“ и използва музикалния видеоклип като възможност да мечтаем за живота, в който вече не трябва да сме под карантина и социално отдалечени.

20. Queen & Adam Lambert 'Вие сте шампионите'

Queen презаписаха емблематичния си хит „We Are The Champions“ с помощта на новия певец Адам Ламбърт, като смениха заглавието на „You Are the Champions“.

Групата посвети песента на работещите на фронтовата линия, подпомагащи борбата с коронавируса.

21. Глория Естефан 'Сложете си маската!'

Глория Естефан презаписва своя хит от 1989 г. „Get On Your Feet“, превключвайки текстовете, за да напомни на феновете да носят маската си.

kailyn lowry 16 и бременна епизод

Оптимизираната песен включва текстовете „Слагай си маската, когато излизаш публично! Сложете си маската, помогнете да спасите света от COVID! '

22. Mike Love ft. John Stamos 'This Too Shall Pass'

Съоснователят на Beach Boys Майк Лав получи помощ от приятели, включително Джон Стамос, за да запише „This Too Shall Pass', която той написа „като забавен начин за насърчаване на позитивността през това безпрецедентно време'.

23. Тодрик Хол 'Маска, ръкавици, сапун, ексфолианти'

Тодрик пусна ново завъртане на песента си „Нокти, коса, ханш, токчета“, за да даде на слушателите някои съвети за справяне с коронавируса.

Той каза, че е написал „Маска, ръкавици, сапун, ексфолианти“ само за четири дни, защото „забеляза, че много хора са надолу и се нуждаят от нещо, което да ги повдигне, да ги накара да се усмихнат и да искат да танцуват през това тъмно време“.

Музикалното видео включва участия на Никол Шерцингер, Джейд Тирлуол и Тифани Хадиш, наред с много други.

24. Лий Брайс 'Хей свят'

През май Лий Брайс пусна трогателната си песен „Hey World“ за това, че всеки ден е поразен от новините по телевизията.

„Написахме тази песен от интроспективно, истинско място и вероятно това, което повечето хора всъщност изпитват в момента. С всичко, което се случва в света в момента и колко бързи сме като общество като цяло, понякога просто искате всичко да спре - просто да оценим това, което имаме. Хората страдат и това не може да бъде пренебрегнато “, заяви Лий в изявление.

25. Pitbull 'Вярвам, че ще победим'

Питбул предложи малко оптимизъм в новата си песен „I Believe That We Win Win“, напомняйки на феновете да бъдат силни пред страха.

„Знаете какво се разпространява по-бързо от всеки вирус е страхът. Сега, когато става въпрос за страх, можете или да забравите всичко и да бягате, или да се изправите срещу всичко и да се издигнете “, казва Питбул във въведението.

26. Аврил Лавин „Ние сме воини“

Avril Lavigne първоначално написа своята песен „We Are Warriors“ за битката си с лаймската болест, но презаписа парчето, за да отдаде почит на фронтовите служители на коронавируса.

Всички нетни приходи от продажби и потоци от песента ще помогнат на текущите усилия за облекчаване на COVID-19 на Project HOPE по целия свят

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии