24 ужасни филма, готови за печене в „Mystery Science Theatre 3000“

Sci-Fi Hotties Виж снимките Нетфликс

След осемнадесет години бандата в „Mystery Science Theatre 3000“ се завръща с четиринадесет нови епизода в Netflix. За онези, които не са любители на шоуто, което първоначално се е провеждало в продължение на 10 сезона през 90-те години, предпоставката е доста проста: човек и двама робота са принудени да гледат ужасни филми, попаднали в спътник, и им се подиграват.

Това е същото, което правите с приятелите си, но вероятно много по-смешно. Оригиналният тираж от 197 епизода спечели множество награди и оформи поколение гледачи на филми и сега се завръща. Но докато момчетата ги нямаше, те пропуснаха много страхотно ужасно кино, включително „класически“ лоши филми като „Sharknado“ и „The Happening“.

TooFab предлага безплатно списък с епизоди от сезон 2 за шоуто. Наречете го „Mystery Science Theatre 3000: Докато ни нямаше“. Това са едни от най-лошите филми на 21-ви век и се нуждаем от помощта на новия водещ Йона Рей и неговите верни роботи помощници Том Серво и Кроу, за да ги обработим.Нетфликс

Защо никой не говори за Netflix „The Get Down?“

Преглед на историята

Ще пропуснем гореспоменатите филми, защото „Sharknado“ знаеше какво прави, а M. Night Shyamalan имаше много по-грубо нарушение, с което да се справи в 21-ви век (ще стигнем до това по-късно). Ако позволявахме на създателите да се появяват отново и отново, целият този списък може и да е бил Адам Сандлър филми. Просто трябваше да теглим чертата някъде.

Междузвездни войни: Епизод I: Фантомната заплаха (1999)

Технически, „MST3K“ все още беше в последния си сезон, когато този филм излезе, но те не останаха достатъчно дълго, за да потънат наистина в най-лошия филм от франчайза. От расистки карикатури до Jar Jar Binks, какво не обичате да мразите?

- Миеса искаше моят агент да беше отказал на този филм.

'Усещам потенциала за много хленчене в този младеж.'

Battlefield Earth (2000)

Един от най-лошите филми, правени някога, с Джон Траволта и Горски уитакър пропиляни като нелепи извънземни в тази бъркотия на научно-фантастичен филм, базиран на книга на Л. Рон Хъбард. Беше синьо, озаглавено и нелепо по всякакви възможни начини.

- Това не е кодилка. Аз държа сандвич там, в случай че огладнее.

„Може ли някой да намери моя статив за камера? Всички тези снимки излизат криви.

Блясък (2001)

Марая Кери беше една от най-големите звезди в света и защо първият й игрален филм не би бил невероятен? О, защото тя не може да се държи ... като изобщо? Да, това може да е проблем. Този филм беше толкова лош, че дори Марая Кери не искаше да излезе, цитирайки изтощение на първоначалната му дата на излизане.

„Може би трябва да изпее репликите си, за да можем да ги изслушаме.“

'Така изглежда нейната музикална кариера след филмовата й кариера в тоалетната.'

Абонати на Netflix Braces за голяма промяна (видео)

Преглед на историята

Приключенията на Плутон Наш (2002)

Еди Мърфи е много добър в смесването на качествено филмово забавление с просто ужасен избор на филми. Това може да е най-лошото му. Тази научно-фантастична / екшън / комедия беше кратка за екшън и комедия, а историята е ужасно клише за мошеник, който се научава да бъде по-добър и в крайна сметка печели. Между другото, споменахме ли, че е направил 7 милиона долара ... в широко издание!

'Мисля, че ние тримата може би сме най-голямата театрална публика, която този филм е имал едновременно.'

„Чудя се дали не е късно да се съглася да направя„ Holy Man 2. “

Gigli (2003)

Този романтичен филм беше толкова лош, че създаде лоши отношения в реалния живот, когато звезди Дженифър Лопез и Бен Афлек решиха да превърнат своята екранна романтика в истинското нещо. Може би не са осъзнавали, че нямат никаква химия на екрана, което се превръща в същото нещо извън екрана.

как изглежда една скромна торбичка

„Мисля, че двойките се разпадат в момента, докато гледат това.“

'Получавам повече емоции от това стайно растение зад теб.'

От Джъстин до Кели (2003)

Да, „Американски идол“ беше огромен, но не беше „да вземем две деца, които не действат, и да ги накараме да играят в плажен романтичен комедиен филм“ огромен. Само това точно продуцентите направиха с победителя и подгласника на първия сезон. За Джъстин Гуарини това ще се окаже връхната точка в кариерата му. Кели Кларксън най-накрая успя да го преодолее.

- Хей, Кели, мога ли и аз да яхна опашките си след това?

„Хей, всеки летен роман на плажа се обажда, те искат заговора си обратно“.

Нетфликс

Първият клип от „Orange Is the New Black“ Сезон 5 завършва с изстрел (видео)

Преглед на историята

Котката в шапката (2003)

Цялата добра воля, породена от Джим Кери е ред, когато Гринч беше унищожен от тази бъркотия на филм с участието Майк Майърс като титулярната котешка. Липсваше му чар, дълбочина и замени забавлението на изходния материал с обезпокоително тъмно и страховито възприемане на Котката. И това беше краят на адаптациите на д-р Сюс.

- Елате да се взирате в бездната на вечното отчаяние, ако смеете, деца - каза Котката в шапката.

- Днес дванадесет пъти почти те убих. Нека бъдем най-добри приятели, какво ще кажете?

Стаята (2003)

Някои от оригиналните членове на актьорския състав направиха Rifftrax за това (което е аудио запис, подобен на този, който прави 'MST3K', но 'The Room' заслужава пълното лечение. Най-големият лош филм на модерната епоха, катастрофата на Tommy Wiseau ' 'се противопоставя на описанието. Главно защото това е романтично-самоубийствен заговор, има много малко логичен смисъл.

'Не съм сигурен, че английският също е третият или четвъртият език на Томи.'

- Моля, не ни карайте отново да гледаме голото му тяло. Ще направим всичко! '

Жена котка (2004)

Мишел Пфайфър беше обичана като Жена котка в Майкъл Кийтън ерата на Батман, така че когато никой не призовава Хале Бери да поеме ролята, която смело е изпълнила в този ужасен филм, толкова лошо, че повечето фенове на супергероите не признават съществуването му. Този скрипт трябваше да изглежда много по-добре, когато тя се присъедини към тази пара.

„След като овладя дървената актьорска игра в два филма„ X-Men “, Бери го издигна на ново ниво.“

„Памела Андерсън вече може да бъде спокойна, защото„ Barb Wire “вече не изглежда толкова зле.“

Нетфликс

Netflix през април: 9 най-достойни за предаване предавания и филми

Преглед на историята

Плетеният човек (2006)

Как да вземем обичана култова класика и да я преработим в ужасно звездно превозно средство: убедете Никълъс Кейдж че трябва да се изпълнява като театрална постановка в начално училище. Ако някога е имало нужда от доказателство, че понякога наистина става въпрос само за заплата, не търсете повече от тук.

„И наградата за свръхдействане отива ... Пчелите! О, Боже, не! Не пчелите!

„Настоявах да нося костюма на мечката, така че никой да не вижда лицето ми в този филм.

Трансформърс (2007)

Майкъл Бей би могъл да направи този списък толкова много пъти, но защо да не се задоволите с първия в това, което стартира франчайз на „SPLOSIONS! филми от „Трансформърс“ до „TMNT“. Разбира се, роботите изглеждат страхотно, но е тъжно, че Оптимус Прайм представи най-човешкото представяне във филм, в който участваха действителни хора.

„Да, да, да, да, да, да, да, това е ужасен филм.“

„Как да вземете хлапето от„ Even Stevens “и да го направите екшън звезда? Все още чакаме да разберем.

Любовният гуру (2008)

Беше достатъчно лошо, че съсипа „Котката в шапката“, но Майк Майърс продължи трилогията си „Остин Пауърс“ с тази история за втория най-ефективен гуру. В най-добрия случай филмът е обиден за индийската култура. В най-лошия случай ... беше по-голямата част от филма.

- Неудобно ли ми е, скъпа? Нали?

„Индийците не се обиждат, че Майк Майърс играе индианец, те се обиждат, че тяхната култура изобщо е представена в този филм.“

Гети

Ще завладеят ли някога звездите на YouTube някога Холивуд? Ето 11 с най-добрите коефициенти

Преглед на историята

Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп (2008)

Този дългоочакван четвърти излет за Харисън Форд любимият авантюрист представи това, което трябваше да бъде неговото протеже в Шиа ЛаБеф да пренесе франчайза в следващото поколение и след това почти унищожи споменатия франчайз със страшния му „обрат“ завършек ... и не страхотно всичко останало.

- Знаеш ли от какво се нуждае Индиана Джоунс? Извънземни! Може би следващият Вуки може да се появи.

„Как да вземете хлапето от„ Even Stevens “и да го направите екшън звезда? Все още чакаме да разберем.

The Last Airbender (2010)

Един от най-обичаните анимационни сериали се превърна в един от най-невъзможните за гледане филми на всички времена под внимателното ръководство на режисьора М. Найт Шиямалан, свеж от разочароващите фенове със страшния „обрат“ на „Случващото се“. И той отново би ги разочаровал.

'Ако затворите очи, можете да се преструвате, че актьорите са азиатци.'

- Хей, поне няма обрат. Започва лошо, остава лошо и завършва лошо. '

Birdemic: Shock and Terror (2010)

Друг запис на Rifftrax, 'Birdemic', има най-смешните специални ефекти в историята на киното, с буквални клипчета, измазани на екрана. Добавете ужасна актьорска игра и никакво усилие да скриете нормалността на автомобилите, които се движат на заден план и хората, които продължават с живота си по време на това апокалиптично събитие, и имате нещо наистина специално.

„Тези птици са ви доведени от Windows 95.“

- Джейк, има нещо в обектива ми. Да, точно там. Можете ли просто да го отстраните?

Нетфликс

„Грейс и Франки“ приземява сезон 4 със събирането на големи приятели - Но какво ще кажете за Доли Партън?

Преглед на историята

Clash of the Titans (2010)

Когато големият бюджет се равнява на още по-голямо разочарование. Идеята да се преработи филмът от 1981 г. с модерни афективни технологии беше достатъчно солидна. За съжаление, 3D лудостта на епохата означаваше, че 2D филмът ще получи ужасен 3D порт, за да се опита да спечели повече пари. И все още не беше достатъчно да се отвлече вниманието от ужасната актьорска игра и диалог.

- Можем ли да направим брадата по-голяма и по-гъста. Не искам никой да знае, че съм в това.

„Ревът е най-правдоподобната линия на диалог досега.“

Джак и Джил (2011)

Адам Сандлър е кралят на ужасните филми, така че беше двойно недоволство, когато той играе близнаци в тази ужасна комедия. И ние използваме този термин много свободно, защото в това нямаше нищо смешно.

'Това, което на Сандлър липсва като актьор, липсва още повече като актриса.'

„Какви снимки има Адам Сандлър върху Ал Пачино, за които се е съгласил да участва в това?“

Филм 43 (2012)

Ами ако четиринадесет режисьори направиха четиринадесет различни филма с участието на всички, които познавахте, и те ги превърнаха в един филм. Звучи сякаш няма да работи, нали? Ти си абсолютно прав!

„Мога да измисля 43 неща, които бих предпочел да правя, отколкото да гледам този филм в момента.“

„Момчешкият маркетинг наистина измисли закачливо заглавие за това. „Филм 71“ беше ли вече заснет? “

Saban Films

7 най-лоши отзива за трансджендър екшън „Заданието“

Преглед на историята

Боен кораб (2012)

Когато останете без идеи, така че лицензирате настолна игра и след това правите филм, който няма почти нищо общо с него. Този филм за извънземни атаки прави 'Денят на независимостта' да изглежда като високо кино.

- Не знам, човече. Шестгодишният ми обожава Battleship. Нека направим това във филм.

„Потопи волята ми за живот.“

След Земята (2013)

Суетните проекти са опасни неща. Уил Смит е една от най-големите звезди в света, така че когато иска да направи филм с детето си, кой може да каже не? Columbia Pictures вероятно би трябвало да има. Това е стандартна научнофантастична приказка за двама авантюристи, попаднали в капан на враждебна планета ... Земята!

'Трябваше просто да се съглася да бъда основан, а не да правя този филм, татко.'

'Това са мечките, просто мечките.'

Оставен отзад (2000/2014)

Момчетата ги нямаше толкова дълго, че пропуснаха две ужасни адаптации на една от най-популярните апокалиптични поредици от книги за всички времена. Кърк Камерън отиде с нисък бюджет в първата от трите адаптации директно към кофата за боклук от поредицата, но в крайна сметка не достатъчно хора се погрижиха да продължат, така че Николас Кейдж започна високооктаново действие по библейски вдъхновената приказка. Не беше по-добър избор.

„Грабването не е шега работа. Наистина е Адът на Земята за останалите.

„Истинските грешници тук са хората, които са направили този филм.“

Гети

Нийл Патрик Харис си прави първа татуировка, за да отпразнува 'Серия от нещастни събития' сезон 2 (Снимка)

Преглед на историята

Фантастична четворка (2015)

Как да рестартирате неуспешен франчайз? Влошавайте! Фокс продължи битката си с Марвел, като изпомпа този ужасен поглед върху първото семейство супергерои, като го лиши от сърце и семейство.

„Можем ли вместо това да гледаме версията на Роджър Корман!“

'Комикси? Никога не съм чувал за тях. Сигурен съм, че няма значение.

X-Men: Апокалипсис (2016)

Излизайки от най-добрия филм във франчайза, това влизане беше толкова болезнено, че актьорите изглежда вече не се наслаждаваха. Нямаше никакво усилие да даде на никого от героите разумна мотивация за действията им и усилие да напише диалог, който човек всъщност някога би казал.

- Колко още трябва да стоим тук и да позираме, докато говорите? Започвам да се схващам.

Купих най-добрия грим, който имаха в магазина за долари, не знам защо се отлепва.

CHiPs (2017)

Дакс Шепърд пише, режисира и участва в този филм заедно с жена си Кристен Бел и вероятно би трябвало просто да го запазят за себе си. Доказвайки, че никой не претендира за римейк на така известен имот отпреди 25 години, Шепърд дори не си е направил труда да го измисли. Вместо това той току-що направи обща комедия за приятелски ченге, минус всякакви добри шеги.

'Вече се отегчавам, ето едно хубаво момиче, което да погледнете.'

- Жената ми не е ли гореща? Ревнуваш ли я? Ето, погледнете още веднъж.

В момента новият сезон на „Mystery Science Theatre 3000“ се излъчва изцяло в Netflix.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Илайджа Ууд пляска в отговор на Патрик Шварценегер заради критиките към Индиана Джоунс

Илайджа Ууд пляска в отговор на Патрик Шварценегер заради критиките към Индиана Джоунс

Гледайте как MyPillow Guy разговаря с „президента Доналд Тръмп“ в „Болезнено смущаваща шега“

Гледайте как MyPillow Guy разговаря с „президента Доналд Тръмп“ в „Болезнено смущаваща шега“

Камила Мендес разкрива деня на Ривърдейл, който няма да има нищо против да повтаря отново и отново (ексклузивно)

Камила Мендес разкрива деня на Ривърдейл, който няма да има нищо против да повтаря отново и отново (ексклузивно)

Стилистът на Барни оценява знаменитости на добротата - по някакъв начин Ана Кендрик идва последна

Стилистът на Барни оценява знаменитости на добротата - по някакъв начин Ана Кендрик идва последна

Сара Джесика Паркър, Ева Лонгория Shade E! до Лицето на Райън Сикрест в „Златен глобус“

Сара Джесика Паркър, Ева Лонгория Shade E! до Лицето на Райън Сикрест в „Златен глобус“

Ашли Тисдейл призовава реакцията на 'травматичния' опит в работата на носа

Ашли Тисдейл призовава реакцията на 'травматичния' опит в работата на носа

Впечатленията на Дженифър Лопес и Лия Ремини са ужасно ужасни

Впечатленията на Дженифър Лопес и Лия Ремини са ужасно ужасни

Стивън Колбърт приветства BTS-Mania в „Late Show“ с Glorious Beatles Tribute

Стивън Колбърт приветства BTS-Mania в „Late Show“ с Glorious Beatles Tribute

Скутер Браун просто шегуваше ли се с Тейлър Суифт Фейд в Instagram?

Скутер Браун просто шегуваше ли се с Тейлър Суифт Фейд в Instagram?

'RHOBH' Чаено време: Кайл и Лиза Бътд глави преди драмата за кучета Дорит да премине през премиерата на сезона

'RHOBH' Чаено време: Кайл и Лиза Бътд глави преди драмата за кучета Дорит да премине през премиерата на сезона