Какво да почистите през пролетта този уикенд въз основа на вашата зодия

Не сте сигурни откъде да започнете с пролетното си почистване? Нека звездите решат какво първо трябва да почистите. В крайна сметка трябва да започнете от някъде.

Какво да правите този уикенд въз основа на вашия Enneagram

В светлината на малко по-доброто опознаване споделяме как точно да победим лятното изгаряне, докато се забавляваме на слънце.

10 предавания и филми, които противоречат на черния стереотип

Научаването за расовите несправедливости е необходимо на чернокожите в шоута и документални филми да бъде една стъпка към активната антирасистка активност.

5 неща, които биха могли да се случат при събирането на „Приятели“

Известно отброяваме дните до събирането на „Приятели“ на HBO, така че ето пет неща, които смятаме, че могат да се случат по време на дългоочаквания специален:

Това е единственият списък със задачи за красота, от който някога ще се нуждаете

и 7 други неща в интернет тази седмица.

10 истински подкасти за престъпления, които са невероятно пристрастяващи

Подкастите са перфектни за пътуването до работното ви място или се опитвате да бъдете продуктивни по време на душ, но те също са чудесен начин да замените осемчасовата склонност към Netflix.

10-те най-пристрастяващи телевизионни предавания за реалност за гледане на Netflix

Браво и Е! не са единствените места, където вече можете да поправите реалността си - тези оригинални риалити шоута на Netflix са напълно достойни за преяждане.

5 неща, които използвате, които унищожават планетата

Ето 5 неща, които използвате, които унищожават планетата - освен обикновените пластмасови сламки - и превключватели, които можете да направите, за да ги замените.

Тези филми и книги за женското приятелство ще ви дадат всички усещания

Ето най-добрите книги и филми за приятелки, които ще ви дадат всички усещания. Издърпайте ги на следващия книжен клуб или кино вечер с приятелите си!

Наблюдавах преяждане този скрит скъпоценен камък на Netflix за 3 дни

Започнах това малко познато шоу този уикенд и завърших и трите сезона до понеделник. Ето защо всички трябва да го гледат:

8 поръчки за кафе, за да промените вашата рутинна програма Starbucks

Всеки има изпитана поръчка на Starbucks, но няма време като настоящето да я смени. Ето 8 поръчки, които могат да бъдат следващата ви зависимост:

Присъединете се към нас за импровизирана нощ на момичетата с La Marca

Искахме да направим вашето ежедневие блестящо, затова си партнирахме с La Marca, за да организираме върховната момичешка вечер в Лос Анджелис.

9 неща, които можете да направите, докато се криете от COVID-19

7 начина да се свържете с другите и да се чувствате по-малко сами

Ако живеете сами по време на карантина, може да е трудно да не се чувствате изолирани. Ето седем начина да сте в крак със социалните си връзки и да останете здрави:

Най-добрите истории от цялата мрежа

Въпреки че може да се чувства така, това не са всички лоши новини там. Ето истории, които да ви накарат да се засмеете и да ви напомнят, че не сте сами.

Как да прекарате остатъка от лятото, според вашата Енеаграма

Краят на лятото официално е близо, така че е време да се възползваме максимално от топлото време, което ни остава. Ето как, според вашата еннеаграма:

Отменете плановете си и Binge-Watch S

Новият сериал на Hulu 'Shrill' е фантастичен заради актьорството и комедията, но също и поради причини, които са много по-важни. Ето защо си струва да преглеждате:

5-те дневни цели, които ме държат в течение през 2020 г.

За да поддържам настроението си високо през 2020 г., се фокусирам върху тези пет малки цели, които могат да ме накарат да се чувствам изпълнен всеки ден.

Нашите любими очила със синя светлина за защита на очите ви

Между Netflix, Zoom срещи и много работа, прекарваме един тон от деня си, изложени на синя светлина. Поддържайте очите си защитени с тези шикозни очила:

Какво купувам с бюджет за есенно облекло от 200 долара

Вместо да се потопя направо в есенната мода тази година, обещавам да похарча само 200 долара за това. Ето нещата, които купувам: