19 най-лоши водещи на „Събота вечер на живо“ за всички времена, класирани от лоши до най-лоши

21 известни лица, които напълно забравихте, се появиха в „Roseanne“ Виж снимките Гети

Дори когато „Събота вечер на живо“ има силен актьорски състав, все още може да има епизоди, които бомбардират напълно заради лош домакин. През този сезон се завърна трикратен нарушител в тази категория - Чарлз Баркли - за пореден път да бомбардира на сцената на 'SNL' за четвърти път от близо 25 години. Въпреки че все още не се е подобрил, бившият шампион на НБА със сигурност не е най-лошият водещ, който дългогодишното шоу е виждал.

За толкова прекрасни водещи и епизоди, колкото сме виждали през последните 40 години, имаше някои домакини, които бяха толкова зле, че живееха в скандал ... поради всички грешни причини . Спортни фигури и политици се включват донякъде в този списък, което има смисъл, тъй като това са хора, които не са актьори или комици, но това не дава пропуск за „SNL“ или тях. Те бяха хвърлени и се съгласиха да направят шоуто, което звучи като две стачки. Третата стачка дойде с това колко ужасни бяха, когато камерите започнаха да се въртят.

Гети / Браво

Бил Хадър и Джей Фароа се съгласяват: Джъстин Бийбър беше с най-лошия гост на „SNL“

Преглед на историята

Малко по-изненадващи са качествените актьори, които въпреки това са спечелили съмнителната чест да бъдат катастрофа на 'SNL', повечето от тях 'сериозни' драматични актьори и актриси, които просто не могат да разберат времето за комедия. И тогава има хора без забележими умения или такива, които явно са се обаждали и не са имали голям интерес да полагат усилия за седмицата, в която са се присъединили към Не са готови за играчите в праймтайма.

По-долу са 18-те най-лоши домакини на „SNL“ за всички времена, класирани по тяхната ужасност от лошо на най-лошо:

Чарлз Баркли

Чарлз Баркли (9/25/93, 1/9/10, 1/7/12, 3/3/18) се завръща четири пъти, главно защото играе за каквото и да било. И все пак, дори последният му престой доказа, че той все още е невероятно неудобен и труден за гледане, препъвайки се над измърморените си линии и изглежда несигурен какво се случва във всеки един момент. Монотонното му предаване и смаяните изражения просто правят да изглежда, че всеки път е над главата си.Джордж Щайнбренър

Джордж Щайнбренър (10/20/90) дори да бъдете помолени да бъде домакин е доказателство, че понякога „SNL“ е твърде Ню Йорк за свое добро. Извън Голямата ябълка, Щайнбренър беше най-известен с пародията на „Зайнфелд“ на него, но това беше действително комедийно изпълнение. Действителният собственик на янките беше спортен бизнесмен ... и това е всичко. Той просто не е забавен тип и въпреки че очевидно е бил привързан към шоуто, той е доказателство, че шоуто трябва да провери тези домакини поне малко.Франк Запа

Франк Запа (21.10.78) не можеше да бъде притеснен да приеме шоуто сериозно, подкопавайки актьорския състав и екипажа на привидно всяка крачка. Да, това е комедия, но тези хора работят усилено, за да направят качествено забавление и няма нужда от музикант, който да хелира момчетата на живо по време на скица и да се опитва постоянно да разбива четвъртата стена, сякаш е прекалено готин за този концерт, човече!

как да се сгъсти крем супа

Нанси Кериган

Нанси Кериган (3/12/94) беше любимата на Америка на леда в началото на 90-те години, но това не означава, че тя беше актриса от някакъв определен калибър или талант. Всъщност тя беше доста жестока като актриса, представяйки плоско изпълнение. Очевидно е извън нейната стихия и е наета само заради високите популярности, които е постигнала както на леда, така и заради запушването на коляното си преди Олимпийските игри през 94 г., понякога да спечелите пари от горещата популярна лудост не си струва.

NBC

„Queer Eye“ стилист Tan France ъпгрейди „SNL“ Изглед „Guido Trash“ на звездата на Пийт Дейвидсън

Преглед на историята

Руди Джулиани

Руди Джулиани (22.11.97 г.) беше харизматичен и обичан човек, но беше и изпълняващ длъжността кмет на Ню Йорк ... и това беше, когато се очакваше политическите фигури да действат с определено ниво на благоприличие и професионализъм през цялото време. Това означаваше, че Джулиани беше малко ограничен в това, което можеше да направи в името на комедията, кастрирайки потенциала на шоуто. Добавете към това факта, че той не е актьор или комик, а вие имате неудобен изпълнител на „безопасното“ имейл, което просто добавя към катастрофална нощ.

Ал Шарптън

Ал Шарптън (12/6/03) имаше нещастието да бъде домакин по време на един от периодите на прекъсване на шоуто, но това не оправдава неговите свръх-върхове и някак все още напълно загубена техника на изпълнение. Шарптън изглеждаше последователно, сякаш би предпочел да бъде някъде другаде, освен Studio 8H, и сякаш не беше сигурен къде се намира. Сякаш някой го беше убедил да поеме работата и той се чувстваше длъжен да го направи, но се обиди от всичко, което се случва около него. По-добре би било Кенан Томпсън да го изиграе.

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър (2/9/13) беше най-голямата поп звезда на планетата и това се показваше във всяко негово изказване, всяко гукане за камерата, всеки момент пред камерата. Никой не пиеше Kool-Aid от собствената си страхотост повече от Biebs, правейки го кошмар, с който да работи, и някой, който наистина не можеше да бъде притеснен от работата по изучаване на линии или това, което трябва да прави пред камера. Виждали ли сте колко е сладък? Не трябва да работи за това!

Линдзи Лоън

Линдзи Лоън (3/3/12) се завърна за четвъртия си хостинг, но до този момент кариерата й се изкачи извън точката на невъзвращаемост и „It Girl“ от средата на 2000-те години никъде не се виждаше. Звездата на 'Средните момичета' постигна слава благодарение на Лорн Майкълс и Тина Фей, така че шоуто се опитваше да й направи солидно, но доставките й по линия бяха непокътнати и равни и тя се мъчеше да прочете картите с реплики през по-голямата част от нощта.

Youtube

Линдзи Лоън се подиграва с миналото си, изпълнено с DUI, в рекламата на Lawyers.com

Преглед на историята

Ланс Армстронг

Ланс Армстронг (10/29/05) все още не е напълно опозорен, но е замесен в допинг скандала, който започва неговия крах. Най-вече обаче той все още беше обичан като оцелял от рак, който се превърна в легенда за колоездене, но побърза да докаже, че това, че може да стои изправен на колело, не означава, че може да навигира в скицираната комедия с някакъв чар или харизма. Армстронг беше твърд и болезнено труден за гледане.

Дейон Сандърс

Дейон Сандърс (2/18/95) беше очарователен и симпатичен в интервюта, имаше страхотно чувство за хумор и имаше този страхотен фактор на макс. Това напълно трябваше да работи. Но след това реши, че иска да бъде негов собствен музикален гост (въпреки че Бон Джоуви вече беше там), защото Deion може да рапира. Не знаехте това? Това е така, защото той наистина не може просто да използва влиянието си, за да форсира проблема и принуди всички да издържат две песни на върха на неговите мрачни комедийни умения.

MC Hammer

MC Hammer (12/7/91) беше голяма работа за толкова кратък период, когато звездата му вече изчезваше, когато беше домакин на „SNL“. Той току-що беше изхвърлил частта от името на MC, за да се опита да остане актуален, но това беше неговата слаба актьорска игра и отчаяни опити да изглежда хладнокръвен. Беше ясно, че Хамър знае, че нещата не изглеждат добре за него в света на хип-хопа, така че това може да е последният му шанс да остане актуален. Той го взриви.

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп (4/3/04, 11/7/15) прави едно нещо добре и това е Доналд Тръмп. Неговото огромно его е твърде крехко, за да му позволи да излезе извън внимателно изработената си персона и да се подиграва на слабите си места или дори да покаже грам смирение. Първата му поява беше изцяло „чирак“, а втората му беше още по-„сигурна“, докато се кандидатираше за президент. С други думи, той не желаеше да се изцапа и дори да се опита да бъде забавен. Той показа.

NBC

Водещият на „SNL“ Чарлз Баркли не може да разбере проклетото нещо в скицата „Star Wars“, изрязана за времето

Преглед на историята

Майкъл Фелпс

Майкъл Фелпс (9/13/08) имаше около толкова харизма пред камерата, колкото мъртва риба. Неговите изпълнения бяха неудобни за гледане, докато той се мъчеше да чете карти с реплики през цялата нощ, което означава, че дори не емотизираше и не представяше материала, както е написан. Помислете за бедните читатели в средното училище, които затънаха в учебния материал за четене и убиха разказа, докато бъркаха в репликите си. Това беше малко по-добре от това.

Джеймс Лафърти и Бетани Джойс Ленц 2016

Адриен Броуди

Адриен Броуди (5/10/03) яхна високо от победата си за Оскар и сексуално насилие на сцената на Хали Бери, когато я принуди да го целуне, и донесе цялата тази арогантност на „SNL“. Броуди ясно си мислеше, че не само има голям момент в кариерата, но и че е пристигнал и ще бъде най-голямата звезда на Холивуд за години напред. През нощта той беше болезнено неспокоен и запечата съдбата си с неодобрено и глухо представяне на музикалния гост Шон Пол, пълен с дредове и лош ямайски акцент. Мислеше, че не може да направи нищо лошо, но се оказа, че не може да направи нищо лошо.

Стивън Сийгъл

Стивън Сийгъл (4/20/91) беше доста едно трик пони във филмите си, той можеше да рита и удря хора и да ръмжи през присвити очи. Това е почти всичко, което той имаше като екшън звезда и той не можеше да предложи много повече в етюдно комедийно шоу ... всъщност по-малко. Сийгъл нямаше забавна кост в тялото си, но имаше много увереност и арогантност, което доведе до представяне, което беше едновременно неприятно и болезнено нелепо.

Парис Хилтън

Парис Хилтън (2/5/05) беше безпаметна и празноглава в „Простият живот“ и според актьорския състав на „SNL“ тя се гордееше с глупостта си. Това се превърна в ужасен хостинг концерт, тъй като Хилтън не можеше да си направи труда да научи нито една от нейните реплики и наистина олицетворява стереотипа на бездарна социалистка, която иска да осребри пари.

Гети

Доналд Тръмп запалва враждата в Twitter с Алек Болдуин, който всички чакаме

Преглед на историята

Андрю зарове Клей

Андрю зарове Клей (5/12/90) беше най-големият комик в света, защото разказваше мръсни детски стихчета и тъжни шокиращо обидни неща. Карикатурен карикатурен филм на истински човек, „Човекът със зарове“ нямаше голяма дълбочина в своята сурова сцена и нямаше какво да предложи в „SNL“. Всъщност всяка скица беше вариация на неговата персона „Зарове“, защото той беше прекалено готин, за да предложи нещо друго. Тогава беше болезнено нелепо и остаря още по-зле.

Януари Джоунс

Януари Джоунс (11/14/09) изглеждаше едновременно отегчена и объркана по време на нейните неприлични доставки, тя беше малко по-малко Бети Дрейпър от „Бесни мъже“ и тя просто нямаше време за това ... или да запомня репликите й ... или дори осъзнавайки, че това е шоу на живо (тя попита коя камера в един момент). Тук научихме, че Бети е може би по-малко представление, отколкото си представяхме, тъй като януари нямаше какво друго да предложи, като разваляше почти всяка скица.

Том Грийн

Том Грийн (11/8/00) е продукт на много специфично поколение 'Jackass', което намери смеха в грубия хумор, без да изисква нищо друго освен хората да се нараняват и да са ужасни. И това беше всичко, на което Грийн беше способен. Той не беше комик, актьор или наистина нещо различно от някой, който беше готов да прави шокиращи и неудобни неща. Той се опита да донесе това до „SNL“, но това беше нефт и вода с истинското комедийно шоу и беше ужасно. Поздравления, че си абсолютно лош, Том!

„SNL“ проклятие: 9 членове на ролите отидоха твърде скоро ПОЧИВАЙ В МИР NBC

Интересни Статии