17 популярни истински домакини, които напускат франчайза

Браво

В продължение на 14 години много „Истински домакини“ направиха драматичен изход.

Франчайзът на Real Housewives на Bravo стартира само с пет жени и бързо се превърна в международен хит, което доведе до създаването на 10 spinoffs в САЩ и дори повече в целия свят.

През последните 14 години зрителите са срещнали над 100 домакини, но не всички от тях са останали в шоуто. Между драматичните битки, семейните проблеми и деловите въпроси, много от дамите са решили да напуснат шоуто. Дори дългогодишни членове на актьорския състав като Вики Гунвалсън, която в продължение на 14 сезона участва в „Истински домакини от окръг Ориндж“, решиха, че е време да се разделят с франчайза.

Съвсем наскоро членката на „Реални домакини от Ню Йорк“ Доринда Медли обяви, че напуска след шест сезона, проправяйки път за още една домакиня, която да се присъедини към екипажа. Въпреки че все още не знаем кой ще замени Доринда, една бивша домакиня на RHONY в този списък казва, че няма да се противопостави на връщането!

Разберете защо Доринда и още 16 домакини решиха да напуснат шоуто ...Браво

Анди Коен крещи на RHONY Cast In Wild Trailer за социално-отдалечено събиране

Преглед на историята

1. Доринда Медли

Доринда Медли, която участва в „Реални домакини от Ню Йорк“, е най-новият член на актьорския състав, който напуска франчайза. Тя се присъедини към шоуто през седмия сезон през 2015 г., няколко години след смъртта на съпруга й Ричард. Доринда не уточни защо напуска шоуто, но благодари на съотборниците си за забавни моменти.

- Какво пътуване беше това. Аз се смеех и плаках и се опитвах да го направя хубаво ... Но всички неща трябва да приключат. Това беше чудесен изход за мен, за да се излекувам, когато починалият ми съпруг Ричард почина. Срещнах толкова много интересни хора и научих толкова много за себе си, за живота и за жените по пътя “, написа Доринда в своя Instagram.Тя добави: „Благодаря на Браво и NBC за невероятното каране и на моите съотборници за постоянна стимулация и забавление. Желая на всички здраве, щастие и успех. '

2. Ким Ричардс

Ким Ричардс и нейната сестра Кайл се присъединиха към актьорския състав на „Реални домакини от Бевърли Хилс“, когато премиерата му беше през 2010 г. През цялото си време в RHOBH Ким споделя битката си със зависимостта и по време на петия сезон на шоуто Ким избра да напусне, за да се съсредоточи върху себе си и нейното семейство.

- Тя е с внучето си почти всеки ден. Виждам я с него и съм като: „Добре, добре си. Толкова си щастлива. Няколко пъти я помолих да снима с мен, но тя не искаше. Липсва ми сестра ми Ким в шоуто. Странно ми е да правя шоуто без сестра ми, честно - каза Кайл Хора .

Оттогава Ким гостува в програмата.

Гети

Бранди Гланвил се връща назад, след като Дениз Ричардс заплашва да пусне още текстови съобщения

Преглед на историята

3. Бранди Гланвил

Пепа и предай дъщеря

Бранди Гланвил официално се присъедини към RHOBH на пълен състав в третия си сезон, но остана само до петия, тъй като искаше да се занимава с други начинания.

„След много внимателно обмисляне и обмисляне реших да не се връщам в RHOBH като пълноправен член на този състав. Последните четири години бяха невероятни, пълно влакче в увеселителен парк. Винаги ще бъда благодарен на Браво за възможностите, които дойдоха заедно с правенето на този феномен на поп културата на едно шоу “, каза Бранди за нея подкаст „Бранди Гланвил нефилтрирана.“

Тя добави: „Междувременно работя усилено върху подкаста си, новия си бизнес с вино и моята линия дрехи. И следете за следващото ми приключение, което ще покаже на всички по-добре закръглена страна на това, което съм всъщност. “

Въпреки напускането на RHOBH, Бранди изигра видна роля в десетия сезон на шоуто поради участието си в обвинения, че е имала предполагаема връзка с Дениз Ричардс.

4. Добавете Vanderpump

Лиза Вандерпумп беше част от каста на RHOBH в продължение на девет сезона, но нещата достигнаха преломна точка, когато тя се озова в средата на 'кученцето', след като Дорит Кемсли осинови куче от кучетата на Лиза Вандерпумп. Дорит раздаде кучето, след като се твърди, че е ухапало едно от децата й и от своя страна то е било дадено в приют. Лиза беше разстроена от избора на Дорит и беше обвинена, че е предала историята на медиите. Нещата така и не бяха разрешени между жените, а Лиза дори не присъства на лентата за събиране на сезон 9.

„Последната година беше много негативна за мен. Чувствам, че вървим напред. Те са имали своята резолюция. Просто прекарах ужасно с шоуто и жените. Беше много тъжно време в живота ми и не беше по-добро. Току-що реших да си тръгна - каза Лиза Екстра .

5. Бетени Франкел

Бетени Франкел избра да напусне RHONY на два отделни случая, като се появи в шоуто от сезон 1 до 3 и след това отново между сезони седем до единадесет. Новината, която според съобщенията беше изненада за нейните съотборници, се дължи на желанието на Бетени да се съсредоточи върху семейството и предприемаческите си начинания.

„Време е да продължа и да се съсредоточа върху дъщеря си, моята филантропия и продуцентското ми партньорство с Марк Бърнет, продуцирайки и участвайки в предавания, които представляват промяна в разговора за жените“, каза Бетани пред People.

Тя продължи: „С промените в съвременната култура искам да подчертая силата, увереността и неудържимата сила, които имат жените. Опитът ми в Браво беше невероятно вълшебно пътуване. Толкова съм им благодарен, че подчертаха предприемачеството ми и ми позволиха да проправя пътя на много жени за постигане на целите им. Вълнувам се за бъдещето си. Най-доброто тепърва предстои.'

Гети

Real Housewives Star се присъединява към Real като New Cohost

Преглед на историята

6. Тинсли Мортимър

Тинсли Мортимър се присъедини към актьорския състав на RHONY през сезон девети и замина в средата на сезон дванадесет, когато се премести в Чикаго с вече годеника Скот Клут.

- Със Скот толкова много неща се случиха толкова бързо. Но знам, че ако не използвам този момент точно сега, ще съжалявам до края на живота си. И трябва да слушам себе си и това, което искам, и никой друг “, каза Тинсли по време на последния си епизод в шоуто.

7. Изтичане на NeNe

NeNe Leakes взе временно отпуск от „Real Housewives of Atlanta“ след осем сезона, за да се съсредоточи върху актьорската си кариера, включително роли в „Glee“ и „The New Normal“. За щастие, NeNe се завърна само един сезон по-късно и оттогава е в шоуто.

Сега има слухове, че NeNe няма да се върне за 13-ия сезон на шоуто. Въпреки че все още не е дала категоричен отговор на феновете, наскоро тя изтри профила си в Instagram очевидно, за да избегне постоянните разпити.

8. Хедър Дъброу

Хедър Дъброу беше част от „Реални домакини от Ориндж Каунти“ от сезон седем до единадесет, оставяйки шоуто, за да се съсредоточи върху семейството и кариерата си.

„Последните пет години бяха невероятно пътуване и аз съм толкова горд, че бях част от такова емблематично парче поп култура. Толкова съм благодарен на Evolution Media, Bravo и цялото семейство на NBCU за всички невероятни преживявания и възможностите, които RHOC предоставя на мен и моето семейство. На този етап от живота си обаче реших да отида в друга посока и да направя най-доброто за семейството и кариерата си “, каза Хедър пред Bravo’s Ежедневно ястие .

Хедър обаче не е прекъснала напълно връзките си с риалити телевизията, тъй като феновете могат да гледат съпруга й Тери в „Botched“.

9. Каролайн Манцо

Каролайн Манцо служи като един от първоначалните членове на актьорския състав на „Реални домакини от Ню Джърси“. Тя си тръгна след пети сезон, обяснявайки, че не е доволна от режисурата на шоуто.

„През последните няколко години възгледите ми за шоуто се промениха от нещо, което нямах търпение да покажа на бъдещите си внуци, в нещо, което се надявам бъдещите ми внуци никога да не видят ... Винаги съм се гордял, че съм добър пример за моето деца и моето решение да напусна е базирано на съвети, които винаги съм им давал: „Бъдете верни на себе си и се гордейте с това, което сте, вие сте родени с име и умирате с име, не го замърсявайте, - каза Каролайн Браво .

Предложиха й шанса да се завърне за сезон 10, но казва Браво не й предложи разумна компенсация.

Гети

Знаменитости, които са се кандидатирали за политически офис

Преглед на историята

10. Адриен Малуф

Адриен Малуф участва в първите три сезона на RHOBH, преди да го напусне, но има противоречиви съобщения за напускането ѝ. В своя блог Адриен благодари на феновете и написа, че шоуто „е послужило като прекрасна платформа за всички невероятни проекти“, които тя е работила.

Тя също така съобщава на Us Weekly, че Бранди Гранвил е основната причина за нейното решение, обяснявайки: „Последната сламка беше Бранди, която отгледа децата ми. Тя получи ритници, опитвайки се да ме унижи. От първия епизод дадох ясно да се разбере [на продуцентите], че няма да правя сериала, ако децата ми участват по някакъв начин. '

Оттогава Адриен се завърна в шоуто като гост, разказвайки TooFab , „Мисля, че съм по-добре оборудван с какво да очаквам от„ Домакини “. Наистина исках да дойда в пълен кръг и да затворя малко жените.

11. Вики Гунвалсън

Вики Гунвалсън беше част от RHOC за впечатляващите 14 сезона, но в началото на 2020 г. реши, че вече не иска да участва в шоуто. В съобщение в Instagram Вики благодари на феновете си и обясни, че ще продължи да споделя живота си в своя подкаст.

„Винаги ще бъда ОГ на ОК, но е време да се сбогуваме с Истинските домакини от Ориндж Каунти. Това е невероятно пътуване в продължение на 14 години и искам [да] благодаря на всички вас за вашата подкрепа, за вашата любов и за това, че го „развихрите“ заедно с мен по пътя “, Вики написа .

Тя продължи: „Работих по нови проекти, които ще бъдат вълнуващи, овластяващи и вдъхновяващи. Подкастът ми с Westwood One скоро ще стартира и ще имам много повече да кажа по този въпрос в „Изправете го с Вики“. Надявам се, че ще се присъедините към мен с новото ми пътуване, така че, моля, останете на линия.

12. Йоланда Хадид

Моделът майка Йоланда Хадид беше член на актьорския състав на RHOBH от сезон 3 до сезон 6. След диагностицирането на болестта на Лайм и раздялата с Дейвид Фостър, Йоланда реши да се съсредоточи върху възстановяването си и семейството си.

„Бих искал по-изящен изход от„ Сезон 6 “, но понякога не успяваме да контролираме края на главите в живота си ... Оставям свършеното, без да отричам миналото му значение в живота ми. Вярвам, че всеки изход е нов вход и с оглед на това се сбогувам със семейството си @Bravotv, тъй като продължавам да се съсредоточавам върху възстановяването си, децата си и да връщам поверителността в нашия дом “, написа Йоланда нейният Instagram .

13. Дина Манцо

Дина Манцо беше един от първите членове на RHONJ, но напусна половината път през втория сезон, позовавайки се на различия със звездата Даниел Стауб.

„Единственият начин, по който мога наистина да измъкна Даниел от живота си, е да не контактувам, снимайки се с нея. По този начин не трябва да говоря за нея и не трябва да съм около нея ”, каза Дина E! News .

След това Дина се завърна за шести сезон, но след развода и преместването си в Лос Анджелис почувства, че вече не е подходяща за роля в шоуто.

14. Камил Грамър

Камил Грамър беше официален член на актьорския състав в RHOBH за първите два сезона на шоуто, който хроникира раздялата й с бившата Келси Грамър, преди да направи крачка назад.

„Не съм уволнен. Вече не исках да излагам толкова личния си живот. Бях направил това и бях над това. Много се грижа за семейството и децата си и това шоу обикновено ме отдалечава от тях. Наистина искам да се съсредоточа върху тях точно сега “, каза Камил E! News по това време.

Въпреки напускането на шоуто, Камил гостува почти през всичките 10 сезона на шоуто.

Гети / Туитър

Ланс Бас дава актуализация на борбата с IVF: „Ние просто загубихме сурогата си“ (ексклузивно)

Преглед на историята

15. Даниел Щауб

Даниел Стауб беше официален член на актьорския състав на RHONJ по време на първи и втори сезон, като влезе в ролята на местния злодей. Тя се завърна като повтарящ се член за последните три сезона, но този път призовава да напусне.

„Никога повече няма да се върна като домакиня с момичетата от Джърси. През последните 12 години и 10 сезона бях част от целия този франчайз и бях много щастлив да се събера и да застана на платформа и да бъда тук с всички вас. Но е време да си тръгна и да направя нещо, което искам да направя, което прави сърцето ми щастливо всеки ден “, каза Даниел на Анди Коен в„ Гледайте какво се случва на живо “.

16. Съдия Тамра

Tamra Judge се присъедини към RHOC през третия сезон и прекара 12 сезона със своите състезатели, преди да се сбогува. Тамра казва, че е решила, че е време да изживее живота си без камерите и дори е отказала възможността да затваря сюжета си в повтаряща се роля.

Фърги пикае на сцената

„Това беше диво пътуване и след всичките тези години очаквам с нетърпение живота далеч от камерите. Предложиха ми шанс да се върна в шоуто с ограничена роля, но бих предпочел да си тръгна при моите условия “, каза Тамра Хора .

17. Джил Зарин

Джил Зарин участва в сезони от първи до четвърти на RHONY, но не беше помолена да се върне за сезон пет. Години по-късно Джил разкри, че изпратеният от нея имейл може да е бил част от причината, поради която не е била попитана обратно.

„Една вечер ... Мисля, че взех хапче за сън и написах имейл до продуцента си и три от петте домакини. И аз казах: „Напускам шоуто. Искам да тръгна на висок. В момента съм на добро място. “На другия ден някак ми стана студено и казах:„ Ах, това беше глупаво, не трябваше да изпращам този имейл. “И така, когато получих телефона обадих се от продуцентската си компания, знаех “, каза Джил в епизод на„ Опра: Къде са те сега? '

Оттогава Джил гостува в шоуто и казва, че не би изключила завръщане на пълен работен ден.

Най-големите домакини Blowouts от 2019 Виж снимките Браво

Интересни Статии