Режисьорът на 12 маймуни се колебаеше да работи с Брус Уилис заради „ректалната“ му уста

Колекция Еверет / Гети

„Все едно гледам нечия дупка“, казва Тери Гилиъм, тъй като режисьорът също разля известно напрежение на снимачната площадка.

реалния свят Лас Вегас 2011

Режисьорът на „12 маймуни“ Тери Гилиъм отказа Том Круз и Николас Кейдж да оглавят научнофантастичния филм - и имаше някои сериозни резерви относно кастинга на евентуалната звезда Брус Уилис също.

В ново интервю с Обратно празнувайки 25-годишнината на филма, Гилиъм разкри напълно безумната причина, поради която се колебаеше дали Уилис да се появи във филма в разгара на успеха си „Умирай трудно“.NBC

Деми Мур хвърля Брус Уилис под автобуса, защитавайки банята си с килим

Преглед на историята

'Натискът беше да вкарам филмова звезда. Това беше по времето, когато все още бях горещ режисьор, така че хората искаха да се приближат до мен и да ме докоснат', спомня си той. - Значи измисляха всички тези имена. И аз просто продължавах да казвам „не“. Том Круз, Ник Кейдж, всички бяха хвърлени по мен.

„Никога преди не бях голям фен на Брус, но ми харесваше да говоря с него и си помислих:„ Добре, този човек е умен, той е забавен “, каза той за Уилис. „Обясних му притесненията си за него като актьор. Мразех Тръмпската уста, която прави във филмите. Ректално. Все едно гледам нечий задник.За съжаление нямаме представа как Уилис реагира на тази обратна връзка, но Брус продължи да участва във филма заедно с Брад Пит. Гилиъм каза, че Пит първоначално се е надявал да кацне частта от Джеймс Коул, която е отишла при Уилис.

ягодов лист торта южен живот

„Вечеряхме, защото той искаше да се качи на борда, за да изиграе ролята, която вече бях дал на Брус“, каза режисьорът. 'Всъщност бях уплашен безсрамен, че Брад може да не е в състояние да направи героя, защото дотогава никога не го бяхме виждали като моторник.'

Казвайки, че Пит „харесва гърнето твърде много“ и има „мързелив език“ по това време, Гилиъм обяснява, че актьорът е работил с актьорския треньор Стивън Бриджуотър, за да забие ролята на Джефри Гойнс. „[Пит] си направи дупето, наистина го направи.“Гети

Слуховата приятелка на Брад Пит отговаря на въпроса на феновете защо „мрази“ Анджелина Джоли

Преглед на историята

Режисьорът каза също, че има известно напрежение на снимачната площадка, тъй като Уилис твърди, че е получил голяма глава по време на продукцията.

swaggy c и Bayleigh бременна

„Брус неимоверно се опитваше да бъде просто актьор на работа, но толкова дълго беше разглезен от успеха. Така че той беше в много отношения като дете, което непрекъснато изтласкваше границите и след това измисляше глупави оправдания за закъснението на снимачната площадка “, каза Гилиъм. - Имаше един момент, когато той имаше нещо, което приличаше на бележка от майка му. Оставихме Брус да си отиде за дълъг уикенд и той се върна и изведнъж отново стана Брус Уилис Суперзвезда.

Добавен редактор Мик Одсли, „Той стана„ Умирай трудно “с нацупената си уста. Тогава решихме да видим дали можем да спасим нашия Брус, което не можахме. Той се преформулира отново към героя.

'В крайна сметка всичко се получи, ясно', добави Чарлз Ровен.

Филмът се превърна в критичен и финансов успех, като Пит грабна номинация за Оскар и спечели Златен глобус за поддържащ актьор. „12 Monkeys“ породи и телевизионен спиноф със същото име, който се излъчва от 2015-2018 г. на SyFy.

Гети

Брад Пит и Дженифър Анистън се събират в първия поглед към бързите времена на четене на висока маса в Риджмънт

Преглед на историята

Интересни Статии