11 изчезващи манифестни въпроса, докато новата сила на Зик расте, Бен разкрива огромна тайна 828


NBC

Отговорът на това как опашката се навива в океана само поражда повече въпроси, докато внезапният скок във времето поставя датата на смъртта на мет триото точно зад ъгъла - може ли някой от тях да я оцелее?

Мислехме, че трябва да се справим до края на този сезон с Датата на смъртта на Shadow (известна още като мет триото), но след това „Manifest“ пусна двумесечен скок във времето и изведнъж на практика е тук.Това поставя ново усещане за неотложност на всички, тъй като тези три са следващият им изстрел, след като Зик го извади, за да види дали е възможно да оцелее вашата дата на смъртта. Ако успеят да го направят, евентуално биха могли да предложат повече информация за това какво се случва след това.Дисни +

Сокол и зимен войник Финал отговаря на въпрос, кой е капитан Америка? - Plus, New Hero и злодей се появява

Преглед на историята

Въз основа на това, което се случва със Зик през последните няколко седмици, не изглежда, че просто можеш да се върнеш към това да си нормален човек или момиче. Изглежда, че след като сте избрани да се завърнете - от каквото и да било бедствие - може да бъдете маркирани по някакъв начин за цял живот.

Фокусът тази седмица беше разделен по три начина, като Анджелина работеше в тясно сътрудничество с Михаела и Зик, за да се опита да реши последното призоваване, което никой от тях не е изпитал. Вместо това, това беше обаждане, споделено от Сенките, и това, което има много лична връзка с тях.След това имахме Бен и Саанви да се свържат отново с Ванс, който вече е здраво закрепен на новата си позиция, оглавявайки оперативната група, разследваща полет 828. Той има изгорялата обвивка на самолета, възстановената опашка, всички данни, заловени за пътниците и още едно изненадващо разкритие, до което го води светещата ръка на Бен.

роза mcgowan marilyn manson mariage

И накрая, продължава разследването на Джаред за изчезването на майора, което бързо го вкарва в кръста на това, за което Ванс сега отговаря. Може да е различен вид програма под негов контрол сега, но все още има път, в който може да има детектив, който да рови наоколо.

Тази седмица започнахме да получаваме още няколко отговора какво може да се случва с пътниците и дори онова парче. Но както винаги всеки отговор носи със себе си дузина или повече въпроси.Кристен Стюарт и Рупърт
Колекция Гети / Еверет

Вижте „Най-големият загубеняк и звездите на лебеда сега“ - години след телевизионни промени!

Преглед на историята

Ще развият ли всички завърнали се Super-Empath Power?

Изглежда, че всички завърнали се споделят, че са се обаждали, след като се върнат, така че това означава ли, че всички те могат да очакват с нетърпение новата сила на Zeke Empath? - наричаме го Shimmer заради визуалния ефект, който използват. Това е полезно, но е нещо повече от просто свързване с някого, изглежда идва в моменти на нужда или за него самия, или за хората около него. Това показателно ли е, че той се е доказал като състрадателен човек, следвайки Призивите, за да оцелее на смъртната си дата, така че той получава съпричастност до края на живота си на повишено ниво, или идва със същите последствия, ако го игнорира като призоваване?

Защо остатъкът ще изчезне само за да се появи в океана?

Получаваме, че съществуващата теория е, че самолетът (а може би и повече) бавно се връща обратно в състоянието, в което би бил, ако завръщането никога не се е случило. Дали въртенето на опашката обратно към океана е еквивалентът на ранното измръзване на Зейк или Сенките започват да намаляват бавно тази седмица с наближаването на датите на смъртта им? Има ли самолет и дата на смъртта и той ще се върне в останки в океана. Означава ли това, че самият самолет е свръхестествен завръщащ се точно като пътниците и тъй като не може да следва Призованията, не може да се спаси от съдбата си? Ще изчезне ли в крайна сметка всичко? Възможно ли е да го спасим от тази съдба?

Дали Zeke Surviving Death Date Trigger Tailfin изчезваше?

Изглежда, че времето на изчезване на опашката съвпада с много неща. По-специално, Зик оцеля след смъртта си. За нас той е първият, който го прави, което го поставя в разредено положение. Не трябваше ли да оцелее и по този начин той наруши независимо каква агенция стои зад всичко това? Дали оцеляването му някак е задействало самолета да започне да се връща обратно към това, което би било първоначално, ако нямаше връщане? Трудно е да си представим, че е съвпадение.

Гети / Фокс

Тамера Моури обяснява защо е „плакала няколко пъти“ по време на маскираната певица

Преглед на историята

Дали изчезващата опашка задейства изчезването на сенките?

По същото време, когато Зик оцеляваше след смъртта си, сенките изчезваха. Накрая щяха да оцелеят при удавянето си, но нямаше да се върнат в продължение на 84 дни. Но в момента, в който Зеке оцеля и изчезна опашката, те също изчезнаха. Защо толкова много неща, свързани с връщането, се случват едновременно? Опашката се връща към статуса си на невъзвращаемост, Зик оцелява след смъртта си и триото в сянка изчезва, където и да отидат тези неща, преди да се върнат (не забравяйте, че езерото е било драгирано и телата им не са намерени). Всяко от трите неща беше на различен етап от този процес, което го прави още по-любопитен.

Имаше ли нещо общо с тези събития убиващият майор Саанви?

Саанви е убедена, че също не е случайно, че опашката е изчезнала, когато е убила майора. Тъй като майорът беше просто обикновен човек (доколкото знаем), не би трябвало да има свръхестествена връзка. Но възможно ли е и майорът да е изчезнал? От нея също не е открито тяло, въпреки че Джаред сега разследва санитарно превозно средство в онзи парк тази нощ, така че тялото й може би току-що е взето. Изглежда малко странно, ако точно до минутата, когато майорът умря, опашката изчезна. Но това може да означава, че за майора има нещо повече, отколкото първоначално сме знаели, тя може да е върнала се от някакъв друг вид, може би се опитва да оцелее в собствената си дата на смъртта. Очевидно е да научите повече за нея, иначе дъщеря й изведнъж няма да стане герой в шоуто. Ще се върне ли?

Може ли Саанви да оцелее при смъртта си?

Вече знаем, че тя е спряла собствените си Призвания чрез леченията, които си е направила, но наистина ли я е обрекла по отношение на Датата на смъртта, както тя изглежда смята. Тя все още изпълнява своята част, за да помогне на всички и помага при призованията, ако другите й казват за тях. Това достатъчно ли е? Или потискането на собствените й Призвания е достатъчно, за да я обрече? Възможно ли е тя да ги върне, след като официално се присъедини към екипа на Vance 828? Как обаче може да им попречи да я изучават като страничен въпрос?

MLS / Zola

Двойка във Флорида е домакин на сватба в разкошното им имение за 6 милиона долара ... Докато истинският собственик не се появи сутринта на

Преглед на историята

Ръката на Бен е нещо като ново обаждане?

Някак бихме искали да бяха накарали Саанви да докосне някъде самолета или може би опашката. Нямаме представа защо ръката на Бен продължава да свети там, където я е докоснал, или защо опашката свети с отпечатъка му, но той използва светещата си ръка като ориентир, за да го отведе до по-голяма тайна, която Ванс се опитваше да скрие от него и Саанви. Как работи точно това? Как може докосването на опашката да накара ръката му да свети и тогава тази светлина буквално да го отведе до тялото на Кели Тейлър? Той все още има традиционни разговори, така че това е като инструмент за бонус повикване или нещо различно? Може ли някой пътник да го получи, като докосне опашката или друга част от самолета? Означава ли това, че самолетът е имал тази способност в себе си, или защото преместването на опашката е създало тази нова способност в Бен?

животът е за кавички

Защо тялото на Кели Тейлър не изчезна до дъното на океана?

Ако преобладаващата теория е, че опашката се е върнала обратно там, където би била без връщането, на дъното на океана и с показатели, че е била там от седем години, защо тялото на Кели Тейлър не е изчезнало и не се е появило там, също? За хората различно ли е? Бен и Саанви научиха, че тялото на Кели Тейлър, която беше простреляна в главата и убита преди година и половина, сега има наранявания, съответстващи на смъртта при експлозия в самолет. Как тялото й се върна в това състояние, ако Датата на смъртта е толкова далеч? Дали защото тя е мъртва, което показва, че всеки, който умре, ще се върне в подобно състояние? Но защо тя не се транспортира физически до мястото, където би било тялото му след експлозията ... в океана? Различно ли е за живата материя от неорганичния материал като самолета?

Може ли някоя от сенките да оцелее след смъртта си?

Тази седмица Зик и Михаела - с асистенция от Андреа в края - успяха да разрешат призоваването на триото на Сянката, но могат ли да оцелеят при смъртта си, ако някой друг върши работата вместо тях? Пит не можеше, защото беше в затвора, но изглежда, че Кори може би е искал да постъпи правилно, спечелвайки му изстрел в крака от Джейс. Подозираме, че Джейс е загубена кауза, но остават само няколко дни преди Датата на смъртта в края на този час, подозираме, че ще получим този отговор по-скоро, отколкото по-късно. Ако Кори или Пит могат да го преживеят (не можем да видим как Джейс го дърпа, въпреки че не показва признаци на ранно удавяне), ще имаме повече хора след смъртта, за да видим дали развиват способността на Зик да блести.

Адриен Ракел / Панаир на суетата

Лурдес Леон зашеметява на Vanity Fair, Talks Mom Madonna, 'First Boyfriend' Timothee Chalamet

Преглед на историята

Случайно ли се избират завръщащите се или става въпрос за изкупуване?

Досега сме виждали много проблемни хора, нуждаещи се от изкупление, да получат шанса да се върнат. Един пропиля своите и се удави (макар че имаше само няколко дни, за да разбере всичко), докато Зик оцеля след смъртта си и сега триото се изправя срещу тяхното. Изглежда само пътниците от полет 828 са истински напречен разрез на хора, някои от които се нуждаят от изкупуване, но някои може би не (като Кал). Има ли някаква интелигентност зад решението кой да се върне и дори колко време да им се даде преди датата на смъртта им (като по този начин се определя колко дълго да се държат далеч). Защо да давате на един боклук само няколко дни, на Shadows - няколко месеца, на Zeke - около година, а на пътниците - повече от пет години? Имат ли някакво значение сроковете?

Ще бъде ли изтеглен Джаред в проекта 828 на Vance?

Прекарваме много време с разследването на Джаред за изчезването на майора. На този етап дори не сме сигурни дали вярваме на дъщеря й да бъде това, което е, но дори и да е, всичко това трябва да отиде някъде. Не можем да си представим, че за него е просто да удари задънена улица или да бъде отстранен, затова си представяме, че става въпрос за извеждане на Джаред в кошарата. Сега, когато Саанви е официален и Бен е наясно, изглежда, че се движим към пътниците, участващи в разследването срещу тях. Колко прозрачен ще бъде Ванс, предстои да разберем, но си представяме, че детективските умения на Джаред биха могли да бъдат полезни при всички тези въпроси, които се нуждаят от отговори. Въпрос ли е не дали, а кога в този момент? И какво точно би направил? Сега, когато Михаела официално е със Зик, е по-малко ясно каква трябва да бъде ролята на Джаред в шоуто, така че ще бъде интересно да видим къде ще кацне от това.

„Манифест“ ни връща с двойни нови епизоди следващия четвъртък, започвайки от 20:00. ET на NBC.

Седмицата на TooFab в снимки на знаменитости: 18 април - 24 април Виж снимките

Интересни Статии