11 малки начина да се почувствате така, сякаш сте готови заедно

Слушайте, дами: всъщност никой от нас не си е събрал лайна. Всичко е фасада.Знаете онези момичета, които просто изглеждат така, сякаш имат всичко. Приготвят храна всяка седмица, косата им никога не е в разхвърлян кок (освен ако просто не се опитват да изглеждат без усилие - тук няма мазни, сухи възли, пълни с шампоан!), И сякаш никога не се напукват под натиск. Нищо не ги затруднява и те отнемат живота така, както идва.

Всички искаме да бъдем това момиче, но тайната е, че всичко е свързано с увереност. И с тези съвети е лесно AF!

1. Оправете леглото си

Да се ​​прибереш у дома след дълъг работен ден, за да откриеш разбъркана одеяло, което пада от подножието на леглото и възглавниците ви, разпръснати в стаята, е по-малко от примамливо. Всички обаче познаваме чувството да влезем и да видим легло, оправено в края на деня. Преди да тръгнете за работа, отделете време сутринта, за да си оправите леглото. Ще отнеме две минути, за да изглежда цялата ви спалня да изглежда заедно.

съвет за връзка за нови двойки

Източник: Даниел Мос2. Прегледайте банковите си извлечения

В края на деня (или първото нещо сутрин!), Преминете през банковата си сметка или транзакция по извлечение по транзакция. Това не само ви държи отговорни за всички времена, когато плъзнете картата си за малките неща (тези такси от 5 долара се събират!), Но ви позволява напълно да разберете и проследите всичко, за което харчите трудно спечелените си пари. Това също така гарантира, че улавяте всичко, което не е преминало правилно, и управлявате колко време е необходимо, за да преминат транзакциите ви във вашето извлечение. Не става въпрос за това да станете финансов гуру за една нощ, а просто да наблюдавате как карате парите си да се движат.

3. Създайте перфектната 5-минутна рутинна грим

Полиран, класически грим визия не трябва да отнема много време пред огледалото. Преминете през вашата рутина и я съкратете до Основи . Независимо дали се нуждаете само от коректор и спирала, за да се почувствате сглобени, или сте хайлайтър упорит (аз аз аз!), Разберете какво ви кара да се чувствате уверени и може да се направи на шиш

Източник: Аз шпионирам сам4. Винаги носете закуски

Снек не е враг, хора! Заедно със седмичната ви подготовка за хранене, подготовка закуски можете да ядете през целия ден и да ги носите на работа, когато изпълнявате поръчки (че гладът в хранителни магазини е толкова реален) или когато знаете, че няма да ви има за по-голяма част от деня. Няма да се налага да прибягвате до добавяне на багел или нещо сладко към пистата си Starbucks в 14:00 часа и ще спестите пари и ще останете на път с каквито и да било здравни цели. Всички познаваме онези майки, които винаги хапват закуски и са сериозно най-добрите. Бъдете като тези майки.

Източник: Janelle Lloyd | Чакай да ти трябва това

добри книги със напрежение за четене

5. Намерете формулата си за облекло

Наричам това моята мощност. Моят се състои от бял чай , дънки с прави крака и обеци с изявление, но вашите могат да бъдат блейзър и панталони, рокля или гащеризон. Намерете нещо, което винаги ви кара да се чувствате секси, уверени и готови за работа. Всички знаем колко е хубаво да носим любимия си тоалет! Това ще направи подготовката сутрин 10 пъти по-лесна, както и ще се уверите, че винаги имате нещо готово за работа, когато бързате.

6. Изчистете входящата си поща

Не забравяйте, че времето, през което трябваше да търсите 400 имейла само за да намеря този за срещата следващата седмица? Настройте различни етикети за всички различни имейли, които получавате, и започнете да си създавате навик незабавно да подавате имейли след отварянето им. Отделете това време, за да изтриете и всичко, от което всъщност не се нуждаете. Изпращайте тези спам имейли направо и в папката със спам!

искам да изляза от тази връзка

Източник: Печени авокадо на скара през разхвърляната престилка на Челси

7. Овладейте ястието и мезето

намери си отидете на рецепта което можете лесно да направите и винаги да знаете, че ще се окаже точно за малко. Те могат да бъдат направени за специални събития или готварски тенджери и изглежда, че сте майстор готвач, въпреки че сте прекарали възможно най-малко време. Няма да разкрием на никого вашата тайна!

8. Забийте входа си

Това е първото нещо, което хората ще видят, когато влязат в апартамента ви, както и единствената зона, която ще видят пощальонът и шофьорът ви за доставка на Dominos. Ако декорирате която и да е зона на вашето място, направете го това. Ключът към получаването на вашия вход вдясно е добавянето на място за съхранение и функция заедно с декоративни парчета, които показват вашия дизайнерски стил. Също така поддържайте тази зона чиста! Когато първото място, което виждате в дома си, е винаги чисто, това кара останалите да се чувстват малко по-управляеми.

Източник: @theplussizedprep

9. Помолете за помощ, когато имате нужда от нея

Събранието на лайна не означава, че всичко е разбрано. Всичко е свързано с увереност и трябва да имате достатъчно увереност, за да знаете кога нямате всички отговори. Ако не сте сигурни в нещо в живота, потърсете отговорите от приятели, семейство или дори професионалисти. От психично здраве до мода и красота или декорация на дома и кариера, има хора, които ИМ имат отговорите, които търсите. (Ако мога да предложа ресурс, бих казал, че този сладък сайт, наречен The Everygirl, може да помогне! & # X1f609)

защо мъжете харесват дебели жени

10 Организирайте нещата в отделения

Използването на инструменти като малки контейнери или папки за разделяне на нещата може да ви помогне да се чувствате по-организирани и по-добре за себе си в дългосрочен план. Независимо дали е във вашия килер , когато си опаковка за пътуване , или просто във вашите шкафове, отделете различни неща, за да ви помогне да намерите по-бързо това, което търсите, и да поддържате тези области чисти. Това може да се отнася и за дигитално претрупване! Голям фен съм на разделянето на всичко на множество папки, за да съм сигурен, че мога да намеря всичко лесно и ефективно. Кой не иска да се чувства по-организиран !?

Източник: @hauteofftherack

11. Прегърнете бъркотията

Момичетата, които наистина си правят лайна, разбират, че това няма да е така през цялото време. Няколко дни се събуждате късно, оставяте зарядното на телефона на гаджетата си, купувате ново само, за да откриете, че е за Android, забравяте да сложите спирала и се препъвате и разсипвате Chipotle веднага щом излезете навън. (Да, говоря от опит тук.) Имайте самочувствието да го отстраните и знайте, че това е просто почивен ден.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Хората са изненадани, че Кейт просто е носила розово на коледно парти

Хората са изненадани, че Кейт просто е носила розово на коледно парти

West Elm събира пари за ASPCA с коледни орнаменти, вдъхновени от нашите любими домашни любимци в Instagram

West Elm събира пари за ASPCA с коледни орнаменти, вдъхновени от нашите любими домашни любимци в Instagram

Трансформацията на викторианския мезонет създава върховно светилище в Лондон

Трансформацията на викторианския мезонет създава върховно светилище в Лондон

5 класически, скрити скъпоценни епизода „Симпсъни“, които да гледате, докато сте под карантина

5 класически, скрити скъпоценни епизода „Симпсъни“, които да гледате, докато сте под карантина

Chip and Jo’s Third Year Silobration посещава Waco този уикенд

Chip and Jo’s Third Year Silobration посещава Waco този уикенд

Преди да стане кралица на Англия, Елизабет беше момиче-скаут

Преди да стане кралица на Англия, Елизабет беше момиче-скаут

„Американски богове“ добавя Клорис Лийчман и 3 други в ролите

„Американски богове“ добавя Клорис Лийчман и 3 други в ролите

„Д -р Фил“ е подновено през 2023 г. от CBS

„Д -р Фил“ е подновено през 2023 г. от CBS

Това най-продавано плавателно средство за басейн от Amazon е най-гъвкавото и пакетирано, което сме виждали

Това най-продавано плавателно средство за басейн от Amazon е най-гъвкавото и пакетирано, което сме виждали

7 неща, които всички интроверти разбират

7 неща, които всички интроверти разбират