11 знаменитости, напуснали Лос Анджелис по време на пандемията


Instagram

Някои звезди рискуват да намерят щастие извън Лос Анджелис.

Животът през пандемия може да постави много неща в перспектива, а за някои това означава промяна на мястото, което наричат ​​дом.Тъй като голяма част от развлекателната индустрия все още е спряна или работи отдалечено, много знаменитости избират да се отдалечат от Града на ангелите, докато работата им е задържана. Тези ходове ги водят по целия свят, от красивите плажове на Австралия до ферма в провинция Пенсилвания.Решенията им за преместване идват, тъй като много звезди осъзнават, че не трябва да живеят в Холивуд, за да участват в прослушване за части или да си сътрудничат по проекти. Заселването на друго място им позволява да бъдат по-близо до семейството, да имат малко повече пространство и да изпитат някои други страсти - всичко, което хората са осъзнали значението на фона на пандемията.

Разберете кои знаменитости са се преместили през последните няколко месеца ...1. Зак Ефрон

Преди пандемичния удар, Zac Efron предприе пътуване надолу под ... и след това реши да остане! Зак живее в Байрън Бей от „месеци“, а неговият представител казва пред The ​​Daily Telegraph, че актьорът „не е там за работа“. Зак дори според съобщенията отмени полета си за вкъщи, след като искането му за удължаване на визата беше одобрено от Министерството на вътрешните работи.

Кели Кларксън снимки от тогава и сега

Красиви плажове и страхотни раздувания настрана, Зак също си намери приятелка от Австралия. Звездата от 'Baywatch' е забелязана с амбициозната модел Ванеса Валадарес след среща в кафенето, където работи. Всички знаци сочат към Зак, който прави постоянен ход в Австралия.две. Кейт Уолш

Кейт Уош също предприе пътуване до Австралия преди COVID, но кацна на западния бряг. Кейт пътува до Пърт в началото на 2020 г. за кратко пътуване и се влюби в района. Когато разбра, че не е възможно тя да пътува у дома до Съединените щати поради пандемията, тя нямаше нищо против и реши да остане възможно най-дълго. Всъщност тя иска да доведе филмовата индустрия в Западна Австралия.

„Трябва да кажа, обичам го. Наистина обичам Пърт. Обичам града, обичам хората и се чувствам много, много щастлив, очевидно, че съм бил в карантина там и съм бил в Вашингтон през този луд свят по света “, каза Кейт пчелен мед .

Тя добави: „Една от първите мисли, които имах, когато се огледах в Пърт, беше:„ Защо тук не снимаме филми и телевизия? “... След това, когато започнах да се срещам с хора в Screenwest и независими продуценти и членове на екипа и режисьори и писатели и местни политици и всичко, разбрах, че това е така, защото няма изградени сцени. Така че бях доста страстен и гласовит в опитите да се случи това. За да имаме подходящо студио, така че имаме достъп до някои от големите международни продукции, които идват в Австралия като цяло. “

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

3. Гуен Стефани & Блейк Шелтън

По време на пандемията Гуен Стефани и трите й деца се насочиха към ранчото на Блейк Шелтън с площ 1200 акра в Оклахома, където останаха до края на юли. Въпреки че трябваше да се върнат в Лос Анджелис, за да поемат различни ангажименти, Блейк казва, че е благодарен за удължения период от време, който имат да прекарат там.

„Както всички останали по света, просто дръпнахме [нашите планове] и отидохме в Оклахома. Беше страхотно, защото Гуен - времето, което тя прекара в Оклахома през годините, беше като седмица тук, седмица там. Но тя трябваше да бъде там и всъщност да види как преминава от почти зимата, през пролетта, през лятото и да види някои сезони да се променят. И всъщност за първи път успявам да бъда там толкова дълго, за да видя всичко това да се случи отново. Така че ни хареса ', каза Блейк The Срещу Покажи . '

ABC / Instagram

Гледайте как Гуен Стефани реагира, когато Дуа Липа се обажда на Блейк Шелтън за своя „съпруг“

Преглед на историята

Четири. Джеймс & Кимбърли Ван Дер Бийк

Джеймс Ван Дер Бийк и семейството му наскоро решиха да си съберат багажа, да напуснат Лос Анджелис и да се отправят към Тексас. Джеймс и съпругата му Кимбърли, заедно с петте им деца и две новоприети кученца, пътуват на 10-дневно пътуване до новия си дом, където се надяват да открият малко повече природа.

„Мисля, че в момента сме в момент, в който хората искат да се приземят малко повече в природата. А Л.А. е вълшебно място от много години за мен. Толкова много живот е изживян тук. Ще премина през процес за напускане - продължи Кимбърли ' The Направете Надолу ' подкаст .

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

5. Кийт Ърбан & Никол Кидман

Кийт Урбан и Никол Кидман решиха да напуснат САЩ по време на пандемията, като се върнаха в дома си в Австралия, който беше строго блокиран. Преместването им надолу беше посрещнато с известна критика, тъй като хиляди австралийски граждани не успяха да влязат отново в страната поради забраната за пътуване и процедурите за карантина. Не само на двойката и децата им беше разрешено да влязат в страната, но им беше дадено и специално разрешение за карантина у дома, вместо на държавен хотел.

Публицистът на Никол отвърна на критиците, като каза за The Sydney Morning Herald's Частен Сидни , „Това е абсолютен боклук. Тя плаща за цялата си сигурност и следвайки всички правила, те са в изолация.

Гети / Туитър

Rock World оплаква смъртта на легендата на китарата Еди Ван Хален на 65 години

Преглед на историята

6. Джиджи Хадид

Когато светът се затвори, Джиджи Хадид реши да се премести във фермата на семейството си в провинция Пенсилвания. Към Джиджи се присъединиха гаджето й Зейн Малик, майка й Йоланда и по-малката сестра Бела. Семейството също е получавало случайни посещения от най-малкия член на семейството Ануар и приятелката му Дуа Липа.

„Фермата наистина ме накара да си спомня и да върна към живота си най-простите си удоволствия“, каза Джиджи Базарът на Харпър .

Докато по-голямата част от семейството се е върнала в редовната си домашна база, Джиджи, Зайн и Йоланда остават във фермата. Джиджи дори е родила дъщеря си у дома!

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

7. Джо Роган

Скандалният водещ на подкасти Джо Роган наскоро се премести в Тексас, позовавайки се на пренаселената природа на Лос Анджелис.

„Искам да отида някъде в центъра на страната ... някъде, където имате малко повече свобода. Мисля, че мястото, където живеем точно тук, в Лос Анджелис, е малко пренаселено ... Мисля, че това разкрива факта, че това е истински проблем, когато погледнете броя на хората, които хващат COVID поради проблема с пренаселеността. Когато погледнете трафика, икономическите различия, проблема с бездомността ... Мисля, че има твърде много хора - каза Джо в своя подкаст.

Той продължи: „Всеки кмет си върши работа, защото не мисля, че някой би могъл да свърши чудесна работа. Мисля, че има някои неща, с които ще трябва да се справите, когато имате население от каквото и да е f-k L.A. “

на колко години е съпругата на Джим Едмъндс

8. Принц Хари & Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Лос Анджелис в началото на 2020 г., но бързо решиха, че градът не е точното място за семейството им. През юли те се изнесоха и се преместиха на 100 мили на север в Санта Барбара.

„Херцогът и херцогинята на Съсекс се преместиха в семейния си дом през юли тази година. Те са се установили в тихата неприкосновеност на личния живот на общността си от пристигането си и се надяват, че това ще бъде спазено за техните съседи, както и за тях като семейство “, заяви представител на двойката в изявление .

Вътрешен човек каза, че двойката обича „магията“ на Санта Барбара, добавяйки: „Арчи е наистина щастлив и има малко пространство да се освободи ... Те са развълнувани да бъдат там и да станат част от общността. Наистина е щастлив момент за тях като семейство.

Youtube

Меган Маркъл казва, че е „опустошително“ завръщането в САЩ на фона на „подтичането на расизма“

Преглед на историята

9. Росарио Доусън

Розарио Доусън направи голям ход през август. Актрисата реши да събере живота си, за да бъде по-близо до гаджето си сенатор Кори Букър, от когото бе отделена през по-голямата част от пандемията.

- Не съм го виждал от февруари. Той е сам, преминавайки между Нюарк и DC. Всъщност съм в процес на преместване ... Отивам в Ню Джърси. Премествам в Нюарк ... Време е. Така или иначе мислехме да се преместим заедно. Но особено по време на всичко това беше наистина интензивно “, каза Росарио интервю с Кевин Смит.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

10. Зает Филипс

Зает Филипс наскоро се премести в Ню Йорк със съпруга си, сценаристът Марк Силвърщайн и дъщерите им Бирди и Крикет. Актрисата разказа че пивотът от Лос Анджелис се дължи на нарастващите й здравословни проблеми.

'Не познавам човек от крал в Лос Анджелис, който да няма синдром на раздразнените черва', каза тя. „Ето защо всички се отказваме от глутена и пшеницата, но може би това е токсичността на града. Не знам, просто теория. Когато пожарите започнаха отново тази година, просто имах този истински мълниеносен момент, когато се обърнах към Марк и казах: „Трябва да си тръгнем. Трябва да отидем на чист въздух. '

11. Роб Шнайдер

Актьорът от 50-те първи срещи обяви, че напуска щата Калифорния в чуруликане на 9 декември.

„Калифорния, страната на моето раждане и където са родени всичките ми деца, прекарах целия си живот във вашата красота“, пише той. „Сърфирайки на вълните си през топлите летни дни, карахте мотоциклети по вашето великолепно крайбрежие, живяхте, обичахте и се смеехте в красивите си градове, наслаждавахте се на вината си на съвършенство. Така че с много тъга трябва да се разделим. Но е време да напуснете #CaliforniaYouBrokeMyHeart. '

pic.twitter.com/8lDXmJk5LQ

- Роб Шнайдер (@RobSchneider) 9 декември 2020 г. @RobSchneider
Вътре в новия дом на Encino „Модерна ферма“ на Теди Меленкамп Виж снимките Луксозното ниво

Интересни Статии