10 причини, поради които треньорът Тейлър и Тами Тейлър са нашите цели на връзката

Гети Ерик Тейлър Тами Тейлър целува светлините в петък вечерКредит: NBC / Гети

Внимание: Предстои спойлери.Треньорът Ерик Тейлър и съпругата му Тами Тейлър са може би една от най-добрите двойки от южната власт, която някога е гратирала нашите телевизионни екрани. Звездите от Тексас Светлини в петък вечер са златен дует (той е футболен треньор, а тя е съветник, превърнал се в директор), който води учениците в местната гимназия до успех, както на терена, така и извън него. Когато те не вдъхновяват всички около себе си с думи на мъдрост и трогателни житейски съвети, двамата демонстрират какво означава да обичаш половинката си от сърце. Те са забавни, те са странни и са напълно, напълно влюбени. В чест на 10-годишнината на Светлини в петък вечер , решихме да съберем някои причини, поради които треньорът Тейлър и Тами Тейлър завинаги ще бъдат нашите #RelationshipGoals.

1. Те ​​са готови да правят компромиси.
Веднага щом шоуто започне (буквално, в пилотния епизод), чуваме Тами да скандира: „Негови и нейни килери, бебе, негови и нейни килери!“ Докато те търсят нова къща, Тами горещо се придържа към желанието си от неговите и нейните килери - и Ерик се грижи тя да ги получи.

Споменахме ли, че са изключително благосклонни към тези компромиси?

Ерик: „Щях да ти помогна с тези ястия, но по някакъв начин остана на дивана.“2. Те поемат хаос в крачка.
Не забравяйте, че един път, когато треньорът Тейлър доведе целия футболен отбор - като сто души - вкъщи и накара Тами да бъде домакин на барбекю без почти никакво известие? Това изисква търпение, хора. И, разбира се, червенокосата майка на суперзвездата направи това да се случи в движение. Както веднъж каза Тами, „Барбекютата изграждат морал. Ето защо ги имате. '

Идеи за подарък за деня на майката 2017

3. Тя поставя неговите нужди над нейните и обратно.
Има буквално стотици примери, когато случаят е такъв между Ерик и Тами. На първо място, виждаме как Тами се жертва в кариерата си за треньорката Тейлър, тъй като те трябваше да се движат по различни футболни работни места. След това, като сладък завършек на шоуто, Ерик се отказва от някои високо-фалутин & apos; концерти в коледж по футбол и я проследява до мечтаната работа като декан на прием в колеж във Филаделфия. Тяхната подкрепа може би е най-добре обобщена в този разкъсващ цитат на Тами: „Каквото и да се случи, независимо къде отидеш, независимо какво правиш, аз винаги ще бъда зад теб. Винаги и винаги и винаги.

Гети Ерик Тейлър Тами Тейлър Светлините в петък вечер на терена Гети Ерик Тейлър Тами Тейлър Светлините в петък вечер на теренаКредит: NBC / Гети

4. Винаги се подкрепят взаимно, дори когато е малко неприятно.
В сезон 3 Тами приема позицията на директор на Dillon High - което, в зависимост от това коя бустер майка питате, може да е било малко противоречиво в общността на Dillon High. Тя работи като луда, за да промени училището от „първоначално футболно“ отношение към такова, фокусирано върху академичните среди. Но по-добре е да повярвате, че Ерик подкрепя жена си на всяка крачка. Отново, друг цитат на Тами, който напълно го обобщава:Тами: „Вярвам в теб с всяка клетка на моето същество.“

5. Те знаят, че връзките се нуждаят от подхранване.
Освен всички очарователни задни части на „ти си толкова сладък“, двойката има шепа моменти, които могат да бъдат определени само като истинска любов. И, Ерик и Тами полагат големи грижи, за да се уверят, че ако имат проблеми, ще се справят.

Ерик: „Гордея се с теб.“
Тами: „Обичам те.“
Ерик: „Уважавам те.“

От друга страна, те също знаят как да си кажат точно това, което той / тя трябва да чуе - друга важна част от подхранването на здравословна връзка.

Тами: 'Няма прошка в слабостта.'

6. Винаги поддържат нещата интересни.
Независимо от колко време двойката е заедно, все още има моменти, които ги държат на крака. Подобно на онзи път в сезон 2, когато Ерик използва собствената си несигурност, за да накара Тами по някакъв начин да го обича повече, ако това дори е възможно.

Тами: „Скъпа, ревнива ли си?“
Ерик: „Не, не ревнувам. Просто задавам въпрос. '
Тами: „Това е очарователно, че ревнуваш.“
Ерик: „Харесва ли ти това?“

7. Поставят граници.
Двамата имат начин да поддържат своята химия и страст живи и здрави, но те (или поне Тами) също знаят къде да поставят чертата. Например, когато Ерик се опита да започне да целува жена си в стаята на Грейси, а Тами затвори това по-бързо от светкавица:

Тами: „О, не. Това е леглото на дъщеря ни. Луд ли си?!'

8. Познават се помежду си & apos; слабости (и как да ги използваме).
Има ли нещо, което достига до сърцето на треньора Тейлър повече от неговите момичета? Е, може би тази загуба срещу титаните от Южен Тексас. Но най-вече неговите момичета. Тами също знае това и впоследствие дъщерите й работят като треньор Тейлър в нейна полза.

Тами: „Кажи на татко да помисли за това“.
Ерик: „Не смей!“
Грейси: „Помисли за това, тате!“

Гети Ерик Тейлър Тами Тейлър Петък вечер осветява бебето Гети Ерик Тейлър Тами Тейлър Петък вечер осветява бебетоКредит: NBC / Гети

9. Те знаят как да го забавляват.
Най-добрите приятели знаят, че ключът към силната връзка е някаква здравословна закачка, като този разговор, който се случи в сезон 1:

Тами: „Започнете Сарацин“.
Ерик: „Не мога да започна Мат Сарацен“.
Тами: „Тогава стартирай Вуду.“
Ерик: „Не искам да стартирам Voodoo.“
Тами: „Тогава ме започни“.
Ерик: „Бих искал да те започна. Бих искал да те започна. '

10. Те никога не губят искрата си.
Неоспоримо е, че Кони Бритън и Кайл Чандлър са имали забележителна химия, но техните герои са се закрепили в залата на славата на връзките, когато дори до последния епизод поддържат романтиката жива. Има ли нещо по-сладко от тази размяна?

Ерик: „По дяволите, обичам те.“
Тами: „По дяволите, и аз те обичам“.

Има ли отричане, че Ерик и Тами Тейлър са всичко, на което бихме могли да се надяваме?

Както треньорът Тейлър веднъж каза: „Бракът изисква зрялост. Бракът изисква двама души, които ще слушат, наистина ще се слушат. Бракът, най-вече, изисква компромис.

Интересни Статии