10 знаменитости, които са имали лоши срещи с фенове

Гети

Не всички се срещат и поздравите вървят по план ...Може да е супер вълнуващо да срещнеш любимия си знаменитост, но понякога не е толкова страхотно изживяване за истинската звезда.

Докато звезди като Найл Хоран и Али Брук казват, че винаги се радват да се срещнат с фенове, те също са попаднали в доста страшни ситуации. Найл беше почти разплакан, когато феновете го последваха около футболна арена и Али за малко не го извлякоха някои прекалено почитатели на летището.

Прочетете, за да чуете някои истории за знаменитости за сблъсъци с фенове ...

ползите от срещата с дебело момиче

1. Мили Боби БраунДокато коледно пазаруване с майка си тази година, Мили Боби Браун казва, че е била тормозена от млад фен. След като Мили многократно ги помоли да не я записват, те така или иначе продължиха да правят видеоклип, карайки я да се чувства неудобно и неуважено.

- Аз съм човек. Просто ме разстройва, когато хората се опитват да преместят границата ... Правя това видео, за да кажа, че трябва да покажете повече уважение към другите. Без значение кои са те и какво правят, покажете уважение “, каза сълзливо Мили във видеоклип в своите истории в Instagram.

две. Али БрукАли Брук имаше страшно преживяване с фен, докато беше на летище в Мексико. За да привлече вниманието й, фенът грабна Али и поради дребните й размери тя беше почти извлечена от екипа си. За щастие се намеси охраната и тя не пострада.

„Моля, бъдете внимателни и нежни, за да не пострада никой. Това беше страшно - написа Али Instagram .

Гети

Али Брук разкрива, че е девствена на 27 години, казва, че се спасява за брак

Преглед на историята

3. Найл Хоран

Найл Хоран казва, че веднъж едва не се е разплакал, когато фенове са го проследили на футболен мач в Испания. По това време той беше с патерици и стоеше в масивна група от фенове на Челси.

„Някои фенове бяха разбрали, че съм в играта и отидоха да ме търсят и ме намериха. Започват да крещят името ми ... В средата на около 10 хиляди фенове на Челси и аз бях точно като „Наистина ли?“ Държех глава надолу ... нямаше къде да отида. И тогава футболните фенове се превръщат във футболни фенове, „О, една посока“. Бях точно като „О, боже“. Почти се разплаках. По това време бях и на патерици. Така че не можах да отида [никъде] “, сподели Найл Apple Music .

Четири. Мат Смит

Веднъж Мат Смит срещнал фен, който му казал, че прилича на нейния домашен таралеж. Тя обаче не спря дотук - продължи да го целува! След това бързо се намеси екипът за сигурност на Мат.

„Охраната беше като„ Уау, луда таралежка! “- шегува се Мат говорейки в Comic-Con.

5. Уил Форте

Уил Форте имаше неловка среща, когато използваше обществен душ и гол мъж се приближи до него.

„Гол човек под душа, който пита дали съм човекът от SNL, и иска да насочи пениса си в моята посока, докато той пита. Той наистина го издаде - каза Уил по време на Reddit AMA .

6. Ейми Шумер

Веднъж Еми Шумър беше засадена от семейство, настоявайки да им бъде позволено да я снимат, след като тя учтиво отказа. Тя каза, че опитът я кара да не иска повече да прави снимки с фенове.

всичко, което трябва да знаете за 401k

„Помолих го да спре и той каза„ не, това е Америка и ние платихме за вас “... Да, законно имате право да ме снимате. Но аз ви помолих да спрете и казах не. Вече няма да се снимам с хора и това е заради този пич в Грийнвил - Ейми написа в вече изтрита публикация в Instagram.

Майкъл Розман / Warner Bros.

Гледайте интервюто на 16-месечния син на Ейми Шумер Джийн Краш Her Ellen 'В студиото'

Преглед на историята

7. Джон Траволта

Веднъж Джон Траволта намери жена, която се крие в килера му в дома му в Санта Барбара, но той прие страховития инцидент с голяма крачка.

книги как да намериш щастието в себе си

„Живях в Санта Барбара преди около 30 години и някой се шмугна в къщата ми. Отворих килера и тя беше там. Наистина ме изплаши, но се оказа невинно лице. Тя беше момиче, което вероятно искаше да се срещне с мен и не знаеше как да го направи “, каза той Хора .

8. Майли Сайръс

Докато Майли Сайръс популяризираше своето EP „Тя идва“ в Европа, тя беше нападната от фен, който я сграбчи около врата и я целуна по лицето. В видео от инцидента Майли можеше да бъде видяна да държи тогавашния си съпруг Лиъм Хемсуърт.

След преживяването, Майли отиде в Instagram, пишейки, „тя може да носи това, което иска. тя може да бъде девствена. тя може да спи с 5 различни души. Тя може да бъде със съпруга си. Тя може да бъде с приятелката си. Тя може да бъде гола. НЕ МОЖЕ да бъде грабната без нейното съгласие. # DontF * ckWithMyFreedom. '

9. Тайлър Оукли

Тайлър Оукли каза, че един фен веднъж се е опитал да открадне телефона му по време на конвенция на YouTube и сигурността е трябвало да я преследва.

„Веднъж в Playlist, мисля, че преди няколко години, фен ми взе телефона. Тя го взе от срещата, беше на масата, а след това тичаха след нея и тя плачеше. Така че това беше малко страшно - той казах .

10. Фин Волфхард

Когато Фин Улфхард беше само на 13 години, възрастни фенове го последваха обратно в дома му, за да получат снимка.

„Когато бях на 13, някои възрастни ме последваха обратно до моето жилище, когато снимах„ То “. „Странни неща“ току-що излязоха и аз бях сам. Докато вървях по-бързо, те вървяха по-бързо и аз малко се изнервях, когато стигнах до вратата. Изведнъж те бяха като: 'Хей, пич, можем ли да си направим селфи?' И аз бях като: „Не, не можеш да си направиш селфи! Какво ще кажете да не следвате деца? “, Каза Фин Ръководител списание.

12 звезди, които отказват да си правят селфита с фенове Виж снимките Гети

Интересни Статии