Dual WhatsApp: Как да използвате двойно WhatsApp на Android и iOS?

WhatsApp Messenger от Facebook е едно от най-изтеглените приложения за интернет съобщения и е много популярно сред бизнес хората и ежедневните потребители на смартфони. Въпреки това, значителна загриженост, която има тенденция да безпокои и двете категории хора, е невъзможността двоен акаунт в WhatsApp да присъства на едно устройство.

Ако използвате възможностите за двойна SIM карта на вашия смартфон максимално и искате да използвате WhatsApp и за двата си номера, ето списък с решения за това как да използвате два WhatsApp на един телефон:

Прочетете също: Rangoli споделя вирусна Kangana Ranaut WhatsApp напред в копаене в Deepika & Taapsee

Как да използвам двойно Whatsapp на Android?

Водещи разработчици на смартфони с Android започнаха да включват своите заобиколни решения за наличието на двоен WhatsApp на своите устройства, без да е необходимо да следват какъвто и да е значителен технически процес. Xiaomi беше най-ранният производител на смартфони, който предостави на потребителите възможността да клонират приложения и да използват двойно WhatsApp от кутията.

Въпреки това, с промяната на времето, други компании за смартфони като Oppo, Vivo, Samsung, Huawei/Honor и Asus също започнаха да предоставят решения за клониране на приложения. Ето списък на всички производители на смартфони, които предоставят поддръжка за клониране на приложения и техните имена за функцията: • Asus: Twin Apps – Настройки> Twin apps
 • Huawei/Honor: App Twin – Настройки>App Twin
 • Oppo: Клониране на приложения – Настройки>Клониране на приложения
 • Samsung: Dual Messenger – Настройки>Разширени функции> Dual Messenger
 • Vivo: Клониране на приложение – Настройки> Клониране на приложение
 • Xiaomi (Miui): Двойни приложения – Настройки>Двойни приложения

Прочетете също: Цитати, пожелания и съобщения в Whatsapp от Basant Panchami, за да изпратите на любимите си хора

Как да използвам двойно WhatsApp на Android, използвайки Dual Apps (Miui)?

 • Намерете приложението за настройки на телефона си и отворете настройките на устройството.
 • Намерете настройката „Приложения“ от приложението за настройки и отворете настройките „Приложения“.
 • След това намерете опцията, която казва настройките „Двойни приложения“ и отворете настройките „Двойни приложения“.
 • Изберете „WhatsApp Messenger“ от списъка с приложения и активирайте „Двойно приложение“ за WhatsApp.
 • Натиснете OK в изскачащото потвърждение, което се появява на екрана.
 • Ще сте създали успешно своя WhatsApp за използване на двойно WhatsApp на вашето устройство.

Прочетете също: Организацията на обединените нации предупреждава служителите да не използват Whatsapp на фона на опасения за сигурността

Ами ако притежавам смартфон, който не е Miui?

Горното решение за това как да използвате два WhatsApp на един телефон е приложимо за всички устройства, които имат поддръжка за клониране на приложения. Списък на всички производители, които поддържат двойни приложения, също беше споменат по-горе. Процесът за използване на двоен WhatsApp чрез създаване на клонинг на приложението е подобен на този, който беше споменат по-горе с помощта на устройство Miui, единствената разлика е разположението на настройката и именуването на функцията.Прочетете също: Как да активирате тъмен режим в WhatsApp за Android

Има ли друг начин, по който мога да използвам двойно WhatsApp на моето устройство?

Ако нямате смартфон от производителите, споменати по-горе, които поддържат клониране на приложения, все още можете да използвате двоен WhatsApp на устройства с Android. Ето няколко други решения за това как да използвате два WhatsApp на един телефон:

Как да използвам двойно WhatsApp на Android? (Метод за превключване на потребителя)

Наличието на функцията за превключване на много потребители на устройства с Android е друг начин, по който двойният WhatsApp може да бъде активиран на вашето устройство с Android. Методът обаче е дълъг и също така изисква от потребителите непрекъснато да превключват между потребителските профили на устройството. Ето как да използвате два WhatsApp на един телефон, като използвате метода за превключване на много потребители:

 • Отидете в настройките на устройството и намерете „Потребители“.
 • Изборът по подразбиране ще бъде „Собственик“, можете да използвате профила „Гост“ или да създадете нов, като натиснете иконата „+“.
 • След като бъде създаден новият профил, влезте с вашия акаунт в Google и инсталирайте WhatsApp от Play Store.
 • След като приложението бъде изтеглено, следвайте процеса на настройка, след като процесът на настройка приключи, ще можете да използвате двойно WhatsApp на вашето устройство с Android.

Как да използвам двойно WhatsApp на Android? (Приложения за клониране на приложения)

В момента Play Store разполага с много приложения, които позволяват на потребителите да клонират приложения. Тези приложения могат да се окажат полезни за хора, които търсят начини да използват двоен WhatsApp на своите телефони с Android, но производителят на тяхното устройство не поддържа клониране на приложения. Приложения като Dual Space и Parallel space могат да позволят на потребителите да създават множество копия на любимите си приложения и да ги използват за различни цели. Тези приложения включват и 64-битова поддръжка за по-новата линия продукти.

да се влюбя в най-добрия си приятел

Прочетете също: Facebook погледна разговорната търговия в Индия, тъй като плащането в WhatsApp остана с RBI

Как да използвам двойно WhatsApp на iPhone?

Докато iOS е операционна система със затворен код и няма много решения за това как да използвате два WhatsApp на един телефон, има два начина, които могат да помогнат на хората, които притежават iOS устройства като iPhone и iPad, да използват Dual WhatsApp. Един от методите включва инсталиране на копие на WhatsApp, запазено с различно име, за да се запази функционалността в ново приложение.

Другият процес включва използването на приложение, което ви позволява да използвате два акаунта в WhatsApp на един телефон или един акаунт на два телефона. Ето процедура стъпка по стъпка, за да използвате и двете решения за това как да използвате два WhatsApp на един телефон:

Как да използвам двойно WhatsApp на iPhone? (WhatsApp 2)

WhatsApp 2 е копие на приложението на WhatsApp, което е запазено под различно име, за да позволи използването на две копия на WhatsApp. Чрез заобикалянето, потребителите могат да стартират двойно WhatsApp на своите iOS устройства без никакви проблеми. Ето стъпките за инсталиране и използване на двойно WhatsApp с помощта на WhatsApp 2:

 • Изтеглете и настройте WhatsApp (ако не е направено преди)
 • Отворете браузъра Safari на iPhone и посетете iOS.Othman.tv.
 • Докоснете „WhatsApp 2“ и натиснете зеления бутон, за да изтеглите.
 • На екрана ще се появи подкана за инсталиране на приложението, натиснете OK.
 • След като приложението бъде инсталирано, посетете Настройки> Общи> Профил и активирайте „Доверете се на софтуера на VNE.
 • Сега настройте Whatsapp 2 и можете да стартирате двойно WhatsApp на вашето iPhone/iOS устройство.

Как да използвам двойно WhatsApp на iPhone? (Dual Messenger за WhatsApp - чатове)

Вторият метод включва използването на приложение за iOS, наречено „Dual Messenger за WhatsApp – чатове“. Приложението позволява на потребителя да стартира две копия на WhatsApp на едно устройство или едно копие на WhatsApp на два смартфона, в зависимост от това, което е подходящо за потребителя. Ето как да използвате два WhatsApp на един телефон, като използвате „Двойни съобщения за WhatsApp – чатове“ за iOS:

 • Изтеглете и инсталирайте приложението „Dual Messenger за WhatsApp – чатове“ от Apple App Store.
 • Ще се появи QR код, трябва да имате друго устройство, за да сканирате QR кода.
 • Отидете на първоначалната инсталация на WhatsApp на вашето устройство и отидете на Настройки>WhatsApp Web/Desktop>Сканиране на QR код.
 • След сканиране на QR кода, съобщението ще бъде синхронизирано между двете устройства.

Прочетете също: След WhatsApp, Facebook Rolling Dark Mode Update

Интересни Статии