Как да получите филтъра на Disney в snapchat: Обяснение стъпка по стъпка

Приложението за социални медии Snapchat въведе нов филтър, който „диснифира“ домашни любимци и ги прави да изглеждат „по-сладки“. Филтърът е в тенденция в социалните медии и потребителите се замислят над него. Тъй като все повече и повече потребители прилагат филтъра и качват снимки на своите домашни любимци, ето как и вие можете да поставите филтъра на Disney в Snapchat на вашия домашен любимец.

Какво представлява филтърът на Disney Snapchat?

Потребителите на Snapchat вече могат да увеличат сладостта на своите кучета с нов филтър за лица на Snapchat, който някои потребители също наричат ​​​​филтър за кучета в snapchat. Филтърът прави куче или домашен любимец да изглеждат като анимационен герой на Дисни с големи сърни очи. Освен това придава добре изчертани вежди и прави кучето или домашен любимец да изглеждат по-изразителни.

Даниел Съгдън от групата на Dogspotting Society във Facebook беше публикувала: За тези, които не знаят ... Snapchat има нов филтър и той основно Disneyfies вашето куче. ВИЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ. Моля, публикувайте вашите дисни джаги тук. Тя добави две снимки на своите самоеди, използвайки филтъра за кучета в Snapchat, който също се нарича Cartoon Face в Snapchat.

НА ЖИВОВъзникна грешка. Моля, опитайте отново по-късноДокоснете, за да включите звука Научете повече Реклама

Прочетете също | Защо потребителите превръщат своите Snapchat Bitmoji в лилаво? Обяснение на тенденцията

Потребителите споделят снимки на своите кучета

Тенденцията се улови много скоро, когато много потребители бяха забелязани да използват филтъра за анимационни лица върху своите кучета. Много други потребители започнаха да публикуват изображения на своите кучета с филтъра на Disney в Snapchat. Разгледайте публикациите по-долу.Прочетете също | Какво означава заключване в Snapchat? Защо има заключване на някои Snapchat истории?

Как да получите филтъра на Disney в Snapchat:

  • Отворете приложението Snapchat и влезте в акаунта си.
  • Отворете камерата, за да направите снимка, както обикновено правите за други снимки.
  • След това плъзнете надясно от бутона с кръг и потърсете филтъра „анимационно лице“.
  • Можете също да натиснете иконата за изследване в долния десен ъгъл и да потърсите „карикатурно лице“ в приложението.
  • След това, когато филтърът се появи на екрана, включете камерата на вашето куче или домашен любимец.
  • Ще видите, че филтърът ще се появи след откриване на лицето на вашето куче или домашен любимец.
  • Сега натиснете щракнете или заснемете видео и не забравяйте да запазите снимката или да я споделите с други потребители.
  • Разбира се, филтърът може да се използва и на лицето си. Това е нормален филтър, който ще ви даде големите сърни очи и вежди.

Прочетете също | Как да получите преки пътища в Snapchat? Научете как да добавяте преки пътища за ивици

Прочетете също | Актуализация на Snapchat: Как да върнем функцията за половин плъзгане на Snapchat?Промоционално изображение: Liz Twitter (@lizdav93) и Shutterstock

Интересни Статии