Дали Катрина като Робин, Вики като Тед ще направи ли римейк на Боливуд „Как се запознах с майка ти“?

Как се запознах с майка ви е едно от най-популярните американски телевизионни предавания, което се основава на живота на петима приятели Лили, Маршал, Барни, Тед и Робин. Те се движат през живота си, изследвайки приятелства и взаимоотношения в град Ню Йорк. Предпоставката на шоуто се основава на това, че Тед разказва на децата си за това как майка им и той се срещат, но в крайна сметка изглежда, че историята се е развила в нещо друго. Често се сравнява с F.R.I.E.N.D.S, Как срещнах майка ти също има своя собствена огромна фен база. По този начин, ако това шоу беше преработено в Боливуд, ето актьорски състав, който би бил идеален за римейка.

Тед Мосби - Вики Каушал

Тед е един от петимата приятели, които се борят с живота си за срещи, въпреки че наистина обича Робин. Той е срамежлив човек. Известен с големите си актьорски способности и донякъде подобни качества като Тед, Вики Каушал би била идеална за тази роля.

Кредит на изображението: Джош Раднор Instagram, Вики Каушал Instagram

Прочетете също: Ще бъде ли Ритик Рошан перфектен Ханибал Лектър в римейка на „Мълчанието на агнетата“? ВижНА ЖИВОВъзникна грешка. Моля, опитайте отново по-късноДокоснете, за да включите звука Научете повече Реклама

Робин Щербацки-Катрина Кайф

Тя е най-новото попълнение в групата и тази, по която Тед и Барни са си падали. Тя е готина и смела, но се знае, че има своите тихи моменти. Катрина Кайф би била идеална за тази роля, след като вече е изобразявала такива герои на екрана.

Кредит на изображението: Cobie Smulders Instagram, Katrina Kaif Instagram

Барни Стинсън - Ранвиър Сингх

Известен като дамски мъж и безупречен тоалет, Барни най-накрая си пада по Робин и се жени за нея. Въпреки че любовната им история не е с щастлив край. Известен със своите странни и забавни характеристики, Ранвиър Сингх ще бъде идеален за този герой.Кредит на изображението: Нийл Патрик Харис Instagram, Ранвиър Сингх Instagram

Лили Олдрин - Прити Зинта

Тя е лепилото, което държи групата заедно, а също така има майчински инстинкт към останалите приятели. Прити Зинта би била идеална за тази роля заради невероятните си актьорски умения.

Кредит на изображението: Alyson Hannigan Instagram, Preity Zinta Instagram

Прочетете също: Ако „13 причини защо“ бъде преправен в Индия, дали Алия Бхат като Хана Бейкър ще бъде убедителна?

Маршал Ериксен - Абхишек Баччан

Маршал е съпругът на Лили и един от най-забавните и истински хора в групата. Той също е малко детински понякога и Лили никога не пропуска да го постави на мястото му. Абхишек Баччан би бил идеален за тази роля, тъй като е известен със своите актьорски умения.поставяне на граници с бивша приятелка

Кредит на изображението: Jason.segel Instagram, Abhishek Bachchan Instagram

Майката - Алия Бхат

Изящна, но силна жена, която Тед среща в различни моменти от живота си, докато накрая я среща на сватбата на Робин и Барни. С подобни характеристики, да не говорим за добрите актьорски способности, Алия Бхат изглежда е точно човекът за тази роля.

Кредит на изображението: Cristin Milioti Instagram, Alia Bhatt Instagram

Стела Зинман - Дипика Падуконе

Тя и Тед излизат известно време и почти вървят по пътеката, преди тя да го изправи точно преди церемонията. Те се срещат години по-късно и излизат за кратък период от време, преди да се откажат завинаги. Дипика Падуконе би била идеална за тази роля.

Кредит на изображението: Instagram Sarah Chalke, Instagram Deepika Padukone

Прочетете също: Ритик Рошан ще изпълни ли действието на Том Круз в индийската версия на „Мисията невъзможна“?

Прочетете също: Майкъл Дъглас ще бъде ли толкова забавен като Амитаб Баччан в холивудския Gulabo Sitabo?

Вземете най-новото развлекателни новини от Индия и по целия свят. Сега следете любимите си телевизионни знаменитости и актуализации по телевизията. Republic World е вашата дестинация на едно гише за тенденции Новини от Боливуд . Включете се днес, за да сте в течение с всички най-нови новини и заглавия от света на развлеченията.

Интересни Статии